TomCZ Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Honzo, odpočívej v pokoji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Hrozné a prosím vyřiďte rodině upřímnou soustrast a sílu, kterou jim posílám. S Honzou jsem občas něco řešil a byl to fajn kluk. Před x lety Mnovace s kterým jsem byl i přes velkou vzdálenost v užším kontaktu a teď další frajer, kterému se stalo smutným osudem hovado v autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 To je zlý. Život někdy umí bejt fakt pěkně na hovno. Upřímnou soustrast rodině a kamarádům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Minulý týden jsme spolu mluvili, to je šílená zpráva, která se těžko příjímá. Upřímnou soustrast rodině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Ještě minulý týden jsme dělali nějaký obchody. Úplně mě mrazí. RIP Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 To je strašný, úplně se mi sevřel žaludek... Upřímnou soustrast Honzově rodině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Od tý doby, co jsem si to ráno přečetl, je mi normálně zle. Přeju hodně síly celý rodině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Jedním slovem Strašné.. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 To je hodně špatná zpráva, odpočívej v pokoji Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Kurwa mladý kluk, už se kácí v našem lese Odpočívej v pokoji Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Děsný ... R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 To mě hodně mrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 řeknu k tomu jediné - je mi to moc líto. Honza byl strašně moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 To je hrozný. Upřímnou soustrast rodině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Upřímnou a hlubokou soustrast rodině. Odpočívej v pokoji, Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Upřímnou soustrast.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 je mi to k***a tak strašně líto odpočívej v pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Je to tragédie. Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 před 2 minutami, Marcus napsal: Je to tragédie. Upřímnou soustrast. Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 V sobotu jsem se náhodou ocitl v Telči, přijdu na náměstí a tam plno Nortonů. Předpokládám, že tam někde byl. Škoda že jsme se nepotkali. Lidi, dávejte na sebe pozor, svět je plnej idiotů, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se