Carllos Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 https://www.almipraha.cz/eshop/detail/mlynek-na-koreni-tramp-3-plastovy?gclid=Cj0KCQjw4omaBhDqARIsADXULuUHoDtUw9SuUrMv0UB9b0cFdWFW_NjklTnxS3IDdHR4DaJ7ihuORfcaAiU2EALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Kluci někdo tu kdysi dělal domácí paštiku, rád bych zkusil něco hrubší ( třeba i jemnější ) struktury s kousky jater ( asi drůbeží) . Chtěl bych to skleniček. Pečete ten bůček a pak melete? Játra na pánvici? Hoďte nějaký recept,diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Zrovna v pátek sem dělal. Paté foie gras s koňakem a tymiánem. Každopádně preferuju tepelně upravit před mixováním, pak do skleniček a směr lednice. Navrch dávam čepici z másla s bylinkami, která to zapečetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Vidím, že to děláš jen na sporáku!? Říkal jsem si dát maso upéct jako bok s pleckem a játra udělat jen na pánvici. Nebo je to blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Jasně, jen na pánvi. Ale tady se bavíme o foie gras, což se roztejká pod rukama. Kdybych dělal bůčkovou, stopro bych nejdřív pekl. Játra bokem, pak oboje rozmixovat, dochutit a zjemnit máslem/sádlem. Jinak u mě takle nějak… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 (upraveno) Re: paštika - dycky sem dělal jen z jater ať už kuřecích nebo pštrosích, dával jsem tam tymián, šalotku a na konci rum, pak rozmixovat, přidávat tam pomalu máslo, protáhnout přes síto a dát do skleničky. Podle mě s tím bůčkem to bude něco mezi paštikou a rilletes, ve finále, když Ti to bude chutnat tak proč ne. Vycházím z tohoto receptu https://www.kucharkaprodceru.cz/jatrova-pastika/ Upraveno 10. října 2022 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 V 9. 10. 2022 v 12:20, Maxel napsal: Jasně, jen na pánvi. Ale tady se bavíme o foie gras, což se roztejká pod rukama. Kdybych dělal bůčkovou, stopro bych nejdřív pekl. Játra bokem, pak oboje rozmixovat, dochutit a zjemnit máslem/sádlem. Jinak u mě takle nějak… máš nějakej pěknej chleba, kváskovej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 (upraveno) Jo, kváskovej. Jen ne z vlastní dílny, pekárna Artic Bakehouse (by Rohlík). Upraveno 10. října 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Kuva děláš chutě, vyrážím pro foágráááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Segedín. S chlebem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Tlačené koláče, makové s povidly a tvarohové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Po dlouhé době, jsem se dostal k vaření, Croissanty s marinovaným fenyklem - ty zmizely ještě před focením, a druhý chod - daněk, kterého jsem jak se patří přetáhl Alespoň že omáčka byla ok Chce to zase cvik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 V 7. 9. 2022 v 20:21, vojta1 napsal: Tak já už Tu to psal na whatsappu já mám tuhle woll a ta je super. https://www.kulina.cz/titanova-panev-na-indukci-28-x-28-cm-s-odnimatelnou-rukojeti-diamond-lite/ mam ji 7 let a nepozoruji zadny rozdil. Tak jsem ji objednal. Tak uvidíme:-) dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Dnes plnená kotleta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Ted maj v Makru nejakou akci s Kitchen Aid, koupil jsem tam velkou 28 cm za cca 750 a malou panev 20 cm za 500 Kc podminka je nakup za 500,- na kazdou polozku od Kitchen Aid aby se odecetla sleva panve se jevi velice kvalitne, vzal jsem i hrnec tak to otestuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Neděle bude ve znamení tradičního bramborového salátu s řízkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Dneska udim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Držím palce. Pak si rád poslechnu, jak brzdíš teplotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Vejpečky na pivu, skořicový zelí, tvrďáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Jelikoz je u nas pekelna spotreba nakladanejch okurek, tak mi zena nasla fajn alternativu na prostridani. Cuketa v kari nalevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se