Ondoni Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Jeden ze členů našeho představenstva dnes na obědě černé bondovky, nekeramiky řekl bych...zamáčkl jsem slzu a jeho budu průběžně čekovat
Fade Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Dnes v Ostravě Fórum Nová Karolína, Starbucks. Borec vycházel z obchodu a na ruce midsize bondovky. Vypadaly zatraceně elegantně při té malé velikosti. Chlap ještě celkem mohutný. Sranda byla, že jsme ještě s jedním členem fóra šli na kafe a pokecat o našich Moonech
Bells Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 V 25. 5. 2018 v 12:42, vicomt napsal: Skoro denně jezdím okolo bílého a červeného Seata (předpokládám že Bellsovo) Předpokládáš správně, červeným jsi se trefil. Bílým už ne (bohužel, když je to Cupra....jak já bych jí chtěl), to je nějaký další chronomagor a sám jsem to sem dával, protože musí bydlet někde poblíž, jelikož parkuje na podobných místech a nálepku má, ale nikdo se mi neozval a ani jednou jsem ho nestihl přímo u auta, abych přišel s kozou.Když už jsme u toho, tak ještě o pár bloků dál směrem dolů stává ještě jedna červená označená Mazda 6, je nás tady v okolí dost Btw: díky, zrovna člověk stojí tak trošku jako prase, bo vedle předtím stál někdo ještě hůř a ty mi to zvěčníš Ale co, mezi čárami to ještě je a tady s brutálním nedostatkem míst se ani na čáry moc nehraje.
vicomt Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 V 25. 5. 2018 v 15:11, Bells napsal: Předpokládáš správně, červeným jsi se trefil. Bílým už ne (bohužel, když je to Cupra....jak já bych jí chtěl), to je nějaký další chronomagor a sám jsem to sem dával, protože musí bydlet někde poblíž, jelikož parkuje na podobných místech a nálepku má, ale nikdo se mi neozval a ani jednou jsem ho nestihl přímo u auta, abych přišel s kozou.Když už jsme u toho, tak ještě o pár bloků dál směrem dolů stává ještě jedna červená označená Mazda 6, je nás tady v okolí dost Btw: díky, zrovna člověk stojí tak trošku jako prase, bo vedle předtím stál někdo ještě hůř a ty mi to zvěčníš Ale co, mezi čárami to ještě je a tady s brutálním nedostatkem míst se ani na čáry moc nehraje.To jo, fakt parkujete skoro u sebe, až by se mohlo zdát, že jste domluvený. Mazdu jsem ještě neviděl, budu na ní číhat A parkovací čáry asi nikdo neřeší, spíš se divím, že tam vůbec jsou.
Dreak Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Dneska jsem viděl na pánovi v bílé košili u svoboďáku v Brně něco podobného SARB033 na tahu jenom jsem prošel okolo a neměl jsem na sobě ani brýle, takže spíš jenom odhad
01axel01 Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 (upraveno) Ja cca pred hodinkou videl pekne Becka v Lidlu v Kohoutovicich. Pan s manzelkou a capartem co mel plysoveho tukana 2: Odesláno z mého SM-G800F pomocí Tapatalk Upraveno 26. května 2018 uživatelem 01axel01
honzyk Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Žlutej Cayman GT3 dneska v 10:00 projížděl Třebíčí, stál jsem za ním na křižovatce. Gas ?
tenge Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Prave na večeři .. Hublot, Breitling montbriliant se skeletonem, Tag heuer ve své největší velikost a černé, UN v černém PVD a další jsem už radši nezjistoval.. zajímavé.. ale vše vypadalo jako jedna grupa lidi..
skalis Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 Dneska dopoledne ve Vankovce dama cca. 45 s roladama na ruce. Slusely! Sent from my iPhone using Tapatalk
Skopky-Sonny Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 Před chvilou v jedný betálný hospě pod Špilasem fousatej pán se společností a Suby nebo SDčka. Docela raritka na tom místě, páč sem bežně chodej úplně jiný lidi.
Locky Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 Kolem 14:30 dnes v ZOO Jihlava u tocene zmrzliny nadherne pilotky (Archimede?) na ruce taty od 2 deti. Kvuli jeho rodine jsem kozu nezkousel...
leebauer Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 Dneska odpo na Ohradě /Pha 3/ - týpek s kšiltovkou NY Brajtle /měl jsem docela možnost si je z blízka prohlédnout, ale fejk jak noha.I ten materiál - no hrůza. Vázací drát je proti tomu drahej kov.A hned za chvíli, na sedmičce - na zahrádce HotDogu naproti Kovárně - týpek s rodinkou na ruce moc hezký Avengery.
Exiztence Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 Ráno na národce šedivějící pán klasické Autavie na "oyster" style tahu..
Andrew Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 V 29. 4. 2018 v 13:56, Andrew napsal: Včera v Albertu Na Fišerce (Baba), pán přes padesát měl na sobě bílé PP Nautilus Sent from my iPhone using TapatalkDneska na nám. Republiky v Praze další 5711 ... co mi tím jen chce osud říct?
Pjurcik Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 V 28. 5. 2018 v 10:35, Andrew napsal: Dneska na nám. Republiky v Praze další 5711 ... co mi tím jen chce osud říct? No prece ?chytremu napovez...? :-)
Nozzz Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 Krása. Díky bohu se s mojí pazourou vše s lunetou menší než 42 mm jeví jak dámské hodinky, až komicky. Tak mám výmluvu, proč odolat
Pjurcik Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 V 28. 5. 2018 v 15:55, Nozzz napsal: Krása. Díky bohu se s mojí pazourou vše s lunetou menší než 42 mm jeví jak dámské hodinky, až komicky. Tak mám výmluvu, proč odolat Jde jen o zvyk, misto, vek. Par let jsem nosil hlavne Panerai (44 a 47mm), ale to jsem byl cely rok v kratkem rukavu. Po navratu do 4 rocnich obdobi to s kosili, sakem, svetrem, bundou proste nebylo ono. Tak jsem se vratil k "detskym hodinkam", s temito jsem se hodinkove uklidnil a nic vic nepotrebuji :-) Mimochodem, merim 190cm a vaha vetsinou kolem 95kg...
martar Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 PP je na uklidnění hodně dobrá medicína
zceyee Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 V 25. 5. 2018 v 15:11, Bells napsal: ale nikdo se mi neozval a ani jednou jsem ho nestihl přímo u auta, abych přišel s kozou. Tak mu to hoď kozu se svym nickem za stěrač, třeba se ti ozve tady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se