Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Žralok spanilý (jsem musel vygooglit českej název prostě Grey Reef) kousne borce (1:50) v 80m, v průběho videa jsou občas vidět hodinky tak aspon screenshoty:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Dneska překvapil kolega konstruktér aerodynamiky — Superocean chrono.
Dostal je před lety od rodiny k jubileu.
Sedí mu myslim skvěle.

3994cbb6a07cbc2db1200641db308ee6.jpg

GE Aviation?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

Ty nebyly praný nikdy 🙂 

Dneska jsem zaskakoval v kiosku, přišel pán s černejma Seamastrama, ale odsud nebyl, protože na pochvalu řekl jen, že je to dárek. Pak dědeček s Prim s jelenem, s tím jsme pokecali 

Odesláno

Pár fotek z dnešní krátké návštěvy Le Brassus.

Budova AP s parkovacím místem pro ředitele.

Pěkně upravený trávník s logem aby byl vidět jak z leteckých snímků tak z továrních oken.

Nové firemní muzeum AP otevřené před pár dny. Bohužel není dostupné veřejnosti.

Poptávka je masivní a tak je potřeba nová budova...

CHH

Cestou vlakem z Le Brassus do Le Pont byly k vidění ještě výrobní haly Dubois Depraz, JLC, Blancpain, ale ty už jsem nestihl vyfotit. 

Odesláno

Starší pán dnes u Tygra Omega Aqua Terra s tou palubovkou na černým cifru. Na pokec reagoval, že je nosí, aby si neonosil letecký Longines. Po pochvale na ně porad koukal.

Taxikář cestou do pelechu měl pak ty novější military Traser na natu od prodejce z Karlína. Prý jsem druhý, kdo si všiml.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...