JoyStick Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 Úplně nechápu, co je na tom špatně. Ano, existuje kategorie aut označovaných jako SUV a některá jsou lepší a některá horší. Proto jsem taky psal, že je to jedno z nejlepších SUV a ne jedno z nejlepších aut. BMW 4 nedělal Kabaň, ale Dukec (Chorvat narozený ve Frankfurtu, takže vlastně Němec). Kabaně právě tehdy přesunuli do Rolls Royce, protože ty obří ledviny dělat nechtěl. Tam vydržel chvíli a je zpátky ve VW. Design ve Škodovce pak dělá Oliver Stefani, taky Němec, který přišel od VW a má na svědomí například Golf, Passat, Tiguan.. Taky se mi ty ledviny nezamlouvají, ale počkám si, až ten “grc” uvidím naživo. Navíc zatím není v plánu tenhle designový prvek dávat na ostatní modely a čtyřka není úplně highlight BMW, takže bych to nebral tak vážně. A stejně si myslím, že za 20 let se na to budou pět ódy, jak bylo tehdy BMW odvážné a ceny toho modelu poletí nahoru. Btw. facelift 5er se na druhou stranu hodně povedl a to auto vypadá fakt dobře. A dělal ho stejnej člověk.Zkazil si mi vtip. Co vtip, dva vtipy.
hufnor Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 před 8 hodinami, M3maniac napsal: no jebat, zlaté staré časy ... Tohle je ve srovnání s tím novým sh*tem docela dobrý porňák. Připadá mi to asi nějak takhle: Co se nám dřív líbilo, protože to bylo pěkný a fajn. Co se nám "má"/"musí" líbit teď, protože je to prý záhodno.
Karussell Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 Hlasuju pro tu horní část :-) Nová 4er je blitka desetiletí, co se tyče designu aut...M4 už úplně pro kolotočáře...
DavidLC Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 https://www.novinky.cz/auto/clanek/bez-bobrich-zubu-je-z-nej-sexy-kupe-aneb-bmw-rady-4-s-normalnimi-ledvinkami-40326362#seq_no=6&source=hp&dop_ab_variant=344711&dop_req_id=mPe6iQgFX2E-202006061118&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign= K BMW...
zhrado Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 Hasňa ti určite vysvetlí prečo je motor zo SU-35 na hovby
Hasňa Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 Jako ze Suchoje? Nějaká 35 let stará licence Fiatu, předpokládám.
exBURN Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Odesláno 7. června 2020 jj, ten předek vypadá jako ideální přívod pro proudový motor. i s filtrační mřížkou :-D
Tom4 Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Odesláno 7. června 2020 Nechci být za toho co vám kazí radost, ale podle výkřiků zhruba z roku 2015 a dále chce být BMW do roku 2025 elektrický.
JoyStick Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Odesláno 7. června 2020 To chtej aktualne temer vsichni. Proc si myslis, ze skupuju ty ikonicky V8cky ))
eskimak Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Odesláno 7. června 2020 Akoze Su-35 na motor od Fiatu? Chlapci, uz to nepite.
Kalifx Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Odesláno 7. června 2020 Momentálně proháním tohohle malýho pižďucha. Snížený podvozek, kolo v každým rohu... :-) Prostě čistá radost z jízdy.
Kalifx Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 No a dneska jsem si vyzkoušel "Trojku" v Performance verzi. Mám pocit, že když se Elon začal vážně zabývat myšlenkou jak efektivně porazit gravitaci, tak ho to napadlo asi v nějakým podobným modelu Tesly. Zrychlení z 0 na 100 za 3.2 vteřiny totiž opravdu navodí silnou potřebu dobývání vesmíru. Nebo vlastně čehokoli... :-)
Murphy97 Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Odesláno 9. června 2020 (upraveno) Kde ses tady vyloup chlape? To je nejaka reinkarnace v rocnich vlnach, ne? :-) Upraveno 9. června 2020 uživatelem Murphy97
Kalifx Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Odesláno 9. června 2020 před 2 hodinami, Murphy97 napsal: Kde ses tady vyloup chlape? To je nejaka reinkarnace v rocnich vlnach, ne? :-) Občas jsem tu i přes den.
Kalifx Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Odesláno 9. června 2020 před 21 minutami, Murphy97 napsal: V “rocnich”, ne “nocnich” :-) A jo. Tak občas sem nakouknu.
Thomas Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Odesláno 9. června 2020 Nový Defík je super. 3 litry v benzinu, 6 valců a 400 koní. Neuvěřitelně pohodlné a ovladatelné, ale Bohužel jen na zkoušku kolem komína..
M.K. Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 Hezký! Fajn antidotum po těch vibrátorech
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se