Kotlick Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Proč rozmlátili to okno? Prošmejdili to, nebo asi uvnitř ještě něco vybrakovali?Tipuju že hledal pojistny ořech na kolaOdesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Může někdo z módů sloučit téma "Arteon" ze dvou vláken do jednoho. Toto "téma" se vyskytuje zde i ve "Vybírám káru", za chvilku očekávám, že se objeví v Humoru a "Co mě dnes potěšilo" a "Co mě dnes naštvalo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) Jsem zvědavej, jak to bude pokračovat, pochybuji, že mu tam teď někdo pojede s jeřábem A zítra na bazoši Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Každopádně mě zaráží, že o vozidle v příkopu někdo vůbec začal psát reportáž, vždyť to je jeden z desítky denních případů Začalo to být zajímavé až dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Hoši netahal někdo v neděli večer svým offroadem modrou Fabii z příkopu? Kokorinsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) před 58 minutami, Liqid napsal: Jsem zvědavej, jak to bude pokračovat, pochybuji, že mu tam teď někdo pojede s jeřábem. Jestli má špetku rozumu, tak je tam dneska do tmy s náhradní sadou kol a k pomoci obstará V3S s rukou, nebo něco podobnýho. V týhle oblasti jsou cikáni rychlí E: Už na tom maká. Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Ta cesta je tam co si pamatuju dost uzka, v3skou s malym rejdem asi ne. I kdyz zalezi, kde vlastnej sklouznul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 my venkovani takový věci řešíme tak že dojdem do nejbližší hospody, tam se zeptáme na někoho kdo má odpovídající techniku a pak už to je jen na nějaké té bankovce. Tohle by asi vytáh trošku vybavený offroadista a určitě lesní traktor s navijákem. Asi by to obnášelo pár šrámů na spodku, ty už tam stejně jsou. No třeba to má dobře pojištěný a potřebuje kvalifikovaný zásah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janotero Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 V 18. 6. 2016 v 18:12, Pavel K. napsal: Žeby Fantomas Moc pěknej Tak na DS bych se podíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Se nestyď napsat že Lesni Kolový Traktor je lidově lakatoš dokud se to ještě může Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Nemusí to být zrovna Lakatoš, to je hrozný hovado a zas tolik jich nejezdí. Spousta lidí má normální traktor s navijákem, v kůrovcových oblastech toho je, kdo má víc lesa, ten si to pořídil. Jen tady v naší maličký vesnici jsou pokud vím tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 1 hodinou, Americkej napsal: Jestli má špetku rozumu, tak je tam dneska do tmy s náhradní sadou kol a k pomoci obstará V3S s rukou, nebo něco podobnýho. V týhle oblasti jsou cikáni rychlí E: Už na tom maká. To mu opravdu už ukradli kola ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 To mu ukradli za tu dobu jenom kola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Tak je to kousek od Děčína...tam mají rychlé roty kofol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Tak je to kousek od Děčína...tam mají rychlé roty kofol. Varnsdorf a Rumburk je bliz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 S tým Arteonom súcitim :-).20r dozadu sme sa s kamošmi zložili 5x1000skk a kúpili škodu 100. Kamoš ju ten podvečer vyklopil do jarku, reku ráno múdrejšie večera. Ráno prídeme a kolesa preč, ležala na bruchu. Tak vravime ďalšiemu kamošovi, cigáň a s fotrikom zberač železa, že keď chce môže zobrať do zberu...nastúpili s pilkami, sekerami a do 2 dni bola fuč. Ďalšia 100ka nám vydržala rok, pred STK sme ju radšej zaniesli do šrotu:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 V 28. 12. 2020 v 18:33, Laika napsal: Klci, vy jste boží, jak mi pomáháte, fakt to oceňuju. Dnes po cestě jsem Ti našel auto, určitě bude mít i ten ACC a řadu dalších vychytávek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 3 hodinami, moco napsal: Každopádně mě zaráží, že o vozidle v příkopu někdo vůbec začal psát reportáž, vždyť to je jeden z desítky denních případů Začalo to být zajímavé až dnes Je to divné, protože normálně novináři píšou jen o BMW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 11 minutami, JR_2010 napsal: Dnes po cestě jsem Ti našel auto, určitě bude mít i ten ACC a řadu dalších vychytávek... To je boží, tam by se mi vešly všechny kabelky a voňavky a náhradní lodičky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Určitě? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se