Muffik Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Asi už to přezuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Pěknej povoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 46 minutami, Gustaf napsal: Pěknej povoz Dík. Je to ideální auto pro někoho, kdo si pořídí chalupu 391 km od baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 6 minutami, Muffik napsal: Dík. Je to ideální auto pro někoho, kdo si pořídí chalupu 391 km od baráku Tak to není ideální vzdálenost na každej víkend . Ale pěkná kara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 34 minutami, Muffik napsal: Dík. Je to ideální auto pro někoho, kdo si pořídí chalupu 391 km od baráku Hlavně jestli je u chalupy nějaká pěkná polnacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Před hodinou, Muffik napsal: Dík. Je to ideální auto pro někoho, kdo si pořídí chalupu 391 km od baráku A jak naložíš bečky s kvasem, psa a pytel odpadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 (upraveno) Před hodinou, Gustaf napsal: Hlavně jestli je u chalupy nějaká pěkná polnacka před 30 minutami, Nick06 napsal: A jak naložíš bečky s kvasem, psa a pytel odpadu? Vy máte starosti Fakt je, že 4kolka byla podmínka. Bečka se tam teda (na výšku) nevejde, ale 2metrový krabice z IKEA bez problémů. (ne na výšku ) Upraveno 5. dubna 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Hele, já chtěl taky SUV čtyřkolku a skončil jsem u RSa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 (upraveno) @Gustaf To je dost dobrý rozptyl parametrů já chtěl sedan Mercedes a skončil jsem u Kia SUV v elektrice Upraveno 6. dubna 2022 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Hele, může se normálně při jízdě precvaknout u automatu z D na S? Nebo se S musí navolit už před rozjezdem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Jo, normálně za jízdy, ťukneš do páky, přes odpruženou polohu se ti to vrátí zpátky a máš tam S. Ťukneš zas a máš tam zpátky D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 8 minutami, Paw napsal: Jo, normálně za jízdy, ťukneš do páky, přes odpruženou polohu se ti to vrátí zpátky a máš tam S. Ťukneš zas a máš tam zpátky D. Ok, díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Tour po Rakousku minulý víkend... Malé auto ale velké zážitky. Najeto 1500 km, top počasí a 60km na lyžích nad Kitzbulem a pak směr Hallstatt a Trausee.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Pěkný fotky. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Parádní, pěkně Vám klaplo počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Za jízdy můžeš zařadit klidně i neutrál. A pak zpátečku, nic se nestane, dnešní automaty už jsou proti uživatelům odolné Taky dneska jezdím v automatické Škodovce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 (upraveno) Jen dodám, i když se na to nikdo neptal, že u většiny automatů s klasickym voličem není třeba mačkat čudlik na páce pro změnu z R->D, stejně tak D<->N. U DSG to funguje i na přecvaknutí D<->S., Čudl je vlastně potřeba jen do aretovanejch poloh (P a R), i když se najdou výjimky. Třeba Honda potřebuje čudl i na přecvaknutí D->S, ale zpátky (S->D) už to jde bez. Upraveno 7. dubna 2022 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 53 minutami, KFL napsal: Jen dodám, i když se na to nikdo neptal, že u většiny automatů s klasickym voličem není třeba mačkat čudlik na páce pro změnu z R->D, stejně tak D<->N. U DSG to funguje i na přecvaknutí D<->S., Čudl je vlastně potřeba jen do aretovanejch poloh (P a R), i když se najdou výjimky. Třeba Honda potřebuje čudl i na přecvaknutí D->S, ale zpátky (S->D) už to jde bez. Zeptám se hloupe- u nissanu též? Sestra si koupila po 25 letech na jezdeni auto a já mám u automatu zkušenosti staré 35 let ( já to nikdy nechtěl a chci bejt za chytrého). Nissan x trail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 1 hour ago, kuncák7 said: Zeptám se hloupe- u nissanu též? Sestra si koupila po 25 letech na jezdeni auto a já mám u automatu zkušenosti staré 35 let ( já to nikdy nechtěl a chci bejt za chytrého). Nissan x trail. Nevím jistě, chce to vyzkoušet. Nicméně to jádro zůstává - z P->D nebo P->R nebo D->R/D->P je třeba držet čudl vždycky. Zbytek by měl být volnej. Každopádně je to spíš jen taková urychlovací příjemnost - držení pojistky při řazení obecně je naprosto OK. Jediný snad platí furt - z D se nevyřazuje na N ani P při krátkým (do 5 minut, někdo říká i 15 min) zastavení, typicky v zácpě, na semaforech atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se