eskimak Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 před 2 hodinami, Josef01 napsal: Tohle znám, netuším proč Asiati nebo Američani musí tímto dělat z lidí nesvéprávné pitomce. Kia to dotáhla tak daleko, že po startu auta se objeví na hlavním displeji hláška s kecama o bezpečnosti, která tam svítí 15 sekund a buď se po potvrzení tlačítkem ukončí zobrazení nebo po 20 s se ukončí sama, takže těch 15-20s je dotykový displej nepoužitelný. Detto Mercedes GLS. Musis odmacknut varovanie ze nie si nesvojpravny a navigacia nemoze zato ked blbo odbocis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 (upraveno) GLS se vyrábí v Mexiku (Alabama a Toluca, kde to stejně dělají zase mexikánci), ne? Slyšel jsem, že díky tomu to není zrovna spolehlivý model, oproti tomu je GLC (výroba Německo, Finsko a Peking?) velmi chválený spolehlivý model. Upraveno 9. dubna 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 V 7. 4. 2022 v 22:37, safi napsal: To chápu... já proto šel sice do nového auta, ale konstrukčního stáří cca 2013/14. Mitsubishi v jednotlivých faceliftech posilovalo benzínový motor i baterku a oba elektrické motory. Z moderních asistentů mám jen sledování mrtvého úhlu. To nevyužívá kamery v zrcátkách, ale nějaké radarové/ultrazvukové senzory vzadu a v bocích. Funguje i v dešti a navíc je schopno detekovat i provoz za autem tak na 40m. Naštěstí všechny tyto asistenti jednom vydávají zvuky, ale nezasahují do řízení. jediné, co mi schází, je přednárazové brzdění, ale to měla jen nejvyšší výbava + 150 tis.. Ideální ročník Já mám 2015, to sledování mrtvého úhlu přes senzory se sledováním prostoru za autem je skvělá věc, asistent jízdy v pruzích má svoje tlačítko na palubce a hlavně si pamatuje poslední volbu, takže se nezapíná po každém startu a ještě si můžeš nastavit, jestli má aktivně zasahovat do řízení, nebo jenom upozornit vibrováním volantu. Tak nějak by to mělo fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Před hodinou, moco napsal: GLS se vyrábí v Mexiku (Alabama a Toluca, kde to stejně dělají zase mexikánci), ne? Slyšel jsem, že díky tomu to není zrovna spolehlivý model, oproti tomu je GLC (výroba Německo, Finsko a Peking?) velmi chválený spolehlivý model. Je snad jedno kto to v Alabame vyraba, je to US ak je to Alabama, nie? Ved predsa nepovies ze ostatne su vyrabane v Turecku a Polsku len preto ze ich v Nemecku vyrabaju Turci a Poliaci. Inak netusim kde to robia, podla mna US a DE. Ale tipujem ze to nema vplyv na to ze musis na displayi odmacknut potvrdenie ze niesi nesvojpravny, to bude DE ficura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Aktuální dvojka, ale budou změny zas… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Tak já přidám také dnešní dvojku. Defa řídila žena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 ... a do třetice dvojice, aneb Dvanáct rozhněvaných benzínových válců: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Dnes prevetravam “dedka” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 4 minutami, Gombo napsal: Dnes prevetravam “dedka” Není hvězda, není jízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Když jsem jezdil s E350 nebo S350, tak jsem občas využíval tu hvězdu na přední kapotě, mířila z mého pohledu přesně do míst, kde vzápětí projížděly pravá kola, při vyhýbacím manévru super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Tak trošku proti proudu, ale sedli jsme si na první dobrou, tohle mě tůze moc baví, takže dost bylo TSI apod., jsem lapen a po letech si užívám, když je v autě všechno takové pěkně mechanické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 @Bellscopak pěkného jsi pořídil. Nějaký japonec? Infinity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Magda, jak se vám líbí?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 @xbraj19 Ty, Mazdí nadšenec to nepoznáš? Že se nestydíš (předpokládám, že fotka se normálně zobrazuje, u sebe jí vidím v pořádku). Mazda 6 předchozí generace GH 2.5 litr, byl to fajn kup, pěkný nájezd, celkový stav a já chtěl normální motor, což tento splňuje maximálně, aneb klasická atmosféra. Ještě dostane trošku péče, lehké přizvednutí výkonu a hurá si jen užívat, což teda dělám už teď, je to pecka. Jsem skoro zapomněl, jak se taky může auto chovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Tak přebráno vozidlo pro ženu První auto ve kterém jsem nejel před nákupem a první korejec a zatím velké překvapení (jízda, zpracování). Uvidíme za nějakou dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 To je xceed ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 (upraveno) ...je. Taky jsem Xceeda doporučoval ženě, ale chtěla trochu větší kufr (a vyšší auto), takže má Sportage. A když navážu na exBurna, tak Kia dělá slušná auta - jízdní vlastnosti slušné, kvalita provedení slušná, ovládací prvky - tlačítka (nejdůležitější a nejčastější funkce) + displej, záruka nadstandardní (sám jsem přešel - tedy s 2. autem v rodině, které míň jezdí - na Ceeda z F Focusu)... Upraveno 29. dubna 2022 uživatelem Kamil.K oprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 V 28. 4. 2022 v 11:04, exBURN napsal: Tak přebráno vozidlo pro ženu První auto ve kterém jsem nejel před nákupem a první korejec a zatím velké překvapení (jízda, zpracování). Uvidíme za nějakou dobu Hmm, vypadá pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 ...je uz sice starsi, ale porizovacka byla pres 10 mio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Ty už nejezdíš tanknem nebo co to bylo... v týhle době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se