Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potěšilo mě, že jsem sehnal samolepku chronomagu. Když už vozím hodinky až domů kupujícím, tak ať vědí, čím jezdím :-).

Taková blbost a potěší.

Bylo by dobré udělat novou várku, nechci dospět k tomu, že nálepku budu sundávat a přelepovat. Je to pěkný a výsostný znak na autě, kvůli němuž jsem sundal i označení modelu a motorizaci, aby měl své samostatné místo na zadku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulace. Jako obcan EU by mel mit skolne zdarma... anglicani ve Skotsku treba platit musi. Za dceru, tedy take obcana EU, jsem musel v Anglii normalne platit. (Skolne na univerzite je "omezeno" na 9000 GBP na rok, letos. Cili decka tady opousteji skolu s prumernym dluhem cca 40 000 GBP, pokud si to cislo pamatuju spravne.)

Odkaz ke komentáři

Hezky pocasi dneska, rano teploucko a slunicko, v praci se dari, mam fajn rodinu, hezky jsme si vecer popovidali u skvele vecere.

Take si vsimam clanku o lidech, kterym neni cizi solidarita, funguji jako dobrovolnici pri pomoci starsim a osamelym lidem. Treba.

Nekteri fanousci nechteji vratit vstupne a podporuji tim svuj tym. Udelam to same pro divadlo, kam jsme meli s rodinou v utery vecer jit.

Dcera take bere statecne a s rozumem, ze prijde o cast planovanych oslav jejich osmnactin za 14 dnu. Vsak si to vynahradi/me. Misto do nakupnich center chodi se psem do lesa. 
Vidim okolo sebe dost pozitiv. Zatim tedy. Snad to tak vydrzi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...