nickolas Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Nabarvené ptáče jede! Marhoulovi to přeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Nabarvené ptáče jede! Marhoulovi to přeju.Přesně. Výborně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Jo jo, mít rozpočet 175 mega 26 mega z fondu kinematografie a výnos 13 milionů je fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Potěšilo mě, že jsem sehnal samolepku chronomagu. Když už vozím hodinky až domů kupujícím, tak ať vědí, čím jezdím :-).Taková blbost a potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Potěšilo mě, že jsem sehnal samolepku chronomagu. Když už vozím hodinky až domů kupujícím, tak ať vědí, čím jezdím :-).Taková blbost a potěší.Bylo by dobré udělat novou várku, nechci dospět k tomu, že nálepku budu sundávat a přelepovat. Je to pěkný a výsostný znak na autě, kvůli němuž jsem sundal i označení modelu a motorizaci, aby měl své samostatné místo na zadku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Kombinace zprav a reklamy... Trojan to asi ve vlaku stihnul vcas vsechno prodat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Syna dnes prijali na University of Edinburgh. Velká radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Gratulace. Jako obcan EU by mel mit skolne zdarma... anglicani ve Skotsku treba platit musi. Za dceru, tedy take obcana EU, jsem musel v Anglii normalne platit. (Skolne na univerzite je "omezeno" na 9000 GBP na rok, letos. Cili decka tady opousteji skolu s prumernym dluhem cca 40 000 GBP, pokud si to cislo pamatuju spravne.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Jo jo, mít rozpočet 175 mega 26 mega z fondu kinematografie a výnos 13 milionů je fakt super Také nevidím, proč bych měl jásat!Hrát si na umění je fajn, ale nejlepší je to za svoje :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Little_w uvidim, s tim, ze to neco bude stat holt musim pocitat. Hlavne jsem rad, ze si cestu zvolil sam a jde si za svym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 ...že tajnůstkář Accutron pěkně stírá basu (a zpívá) v hodně dobrý BéGéčkový kapele...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 (upraveno) ...že tajnůstkář Accutron pěkně stírá basu (a zpívá) v hodně dobrý BéGéčkový kapele...! Tvl dobrý. Skoro takový český Steve'n'Seagulls. Upraveno 10. března 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Prostě Ing. Libor Hovorka jak vyšitej...! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Liduprázdno https://www.theatlantic.com/photo/2020/03/empty-spaces-due-coronavirus-fears/607666/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Jsem se dneska dozvěděl, že nám nekončí jarní prázdniny v neděli. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Hezky pocasi dneska, rano teploucko a slunicko, v praci se dari, mam fajn rodinu, hezky jsme si vecer popovidali u skvele vecere.Take si vsimam clanku o lidech, kterym neni cizi solidarita, funguji jako dobrovolnici pri pomoci starsim a osamelym lidem. Treba.Nekteri fanousci nechteji vratit vstupne a podporuji tim svuj tym. Udelam to same pro divadlo, kam jsme meli s rodinou v utery vecer jit.Dcera take bere statecne a s rozumem, ze prijde o cast planovanych oslav jejich osmnactin za 14 dnu. Vsak si to vynahradi/me. Misto do nakupnich center chodi se psem do lesa. Vidim okolo sebe dost pozitiv. Zatim tedy. Snad to tak vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Hezký, jen tak dál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Mám rád tenhle přístup k životu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Konečně něco pozitivního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky