Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Ne že bych sem chtěl tahat politiku, ale tady už je to jak na Hradě. Kunda sem, kunda tam ;-)

Edit: ještě toto z Novinek, ale to je vlastně spíš k pláči:

https://www.novinky.cz/ekonomika/431294-retezec-marks-spencer-se-omluvil-ze-do-zasivani-nezatahl-i-muze.html

a z textu:

K bojovníkům za práva otců se přidala i feministická organizace Fawcett Society. ?Upadáme do líných stereotypů jako do trepek. Máme rok 2017 a je čas uznat, že i otcové umějí zašívat,? uvedla zástupkyně organizace Sam Smethersová.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou mi přišla obchoďačka Šálená Aristika, její vizitku jsem měla dlouho schovanou. A ještě přidám tlf rozhovor kolegyně z práce- Zdravím koťátko, můžete.....Co si to dovolujete ?!?!? ........ ale já se jmenuji Koťátko :)

Odkaz ke komentáři

Také něco k těm příjmením. Na základce k nám přišel ředitel, který se jmenoval Kettner, nicméně za nedlouho někdo prásknul, že se původně jmenoval Kakáč :-).

V práci jsem pak zažil interního auditora jménem Smrt a kolega se jmenoval Šourek.

Odkaz ke komentáři

Těma příběhama se jmény bavím od víkendu celou rodinu, teď tu byl tchán a říkal, že v Barvy Laky Praha byl kdysi pan Slepička. Do místních Barev Laků nastoupil nějakej Kohoutek a když si poprvé volali, tak se Slepička nasral a řízl mu telefonem...

Odkaz ke komentáři

Jeden známý se jmenuje Vystrčil a druhý Žaluda, tak jsem jim říkal ať to dají dohromady, že mají ideální název pro firmu... A mladý od holky, který dělá policajta, mi říkal, že při kontrole jeho kolega nakrknul nějakého maníka, který nevěřícně kroutil hlavou a říkal mu: ?Vy jste ale šašek?. A kolega na to: ?Když tak pan Šašek!?. Holt každý se nějak jmenujeme :D

Odkaz ke komentáři

Jednou se mi stalo, že jsem objednával pána na opravu, napsal jsem si klasicky den a čas opravy a na závěr, jak je dobrým zvykem jsem si chtěl napsat zákazníkovo jméno......a na jaké jméno to bude?......nepovím.....no dobrá, ale já tam musím něco napsat.....no jo, ale já se tak jmenuju, Nepovím....

Odkaz ke komentáři

Sushil tu uz bol, to je evergreen LinkedIn-u, a obavam sa ze aspon 50% frendíkov ma z ČR.. kazdopadne si vsimnite "people also viewed". V hre, ktoru sme tu rozputali, by som tuto zostavu nazval Royal Flush. 

+ zaujimala by ma trajektoria akou sa tam ocitol pan Michal Kolesa, invalidni duchodce.. Ale ako sam uvadza: Michal Kolesa. Zatim..  :D

post-4112-0-84804500-1488838595_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...