Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A počuli ste už vtip o tom nekrofilovi, ktorému sa po rokoch rozpadol vzťah...? :D

Odesláno (upraveno)

Jojo

ecM3VS0.jpg

Tak tenhle jsem ještě neznal,  ale bylo mi žinatní se na to zeptat,  holt málo fantazie.  Díky za osvětu :notworthy:

Upraveno uživatelem Marhi
Odesláno

První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka,Sakiro Suzuki z Japonska.

Hodina začíná a učitelka se ptá:Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii Ameriky. Kdo řekl "Dejte mi svobodu nebo mě zabte?" Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku:"Patrick Henry 1775 ve Philadelphii." Výborně Suzuki a kdo řekl: "stát je národ a národ nesmí zhynout?" Suzuki se postaví "Abraham Lincoln v roce 1863 ve Washingtonu". Učitelka se podívá na žáky a říká stydím se za Vás, Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy. Zezadu se ozve tichý hlas "Polib mi prdel zasraný japončíku".

"Kdo to řekl ?" zvolá učitelka. Suzuki zvedne ruku a bez vyzvání odpoví "generál McArthur 1942 na Guadalcanalu a Lee Iacocca 1982 při valné hromadě firmy Chrysler."

Třída je zcela ticho, jen zezadu se ozve "Je mi z toho na blití". Učitelka křičí "Kdo to byl?" Suzuki odpovídá okamžitě: "George Bush senior japonskému premiéru Tanakovi v průběhu oběda.Tokio 1991."

Jeden ze studentů se postaví a řekne "Vyhul mi!". Učitelka hystericky" a dost, kdo to byl teď ?"

Suzuki bez mrknutí oka "Bill Clinton Monice Lewinské, oválná pracovna Bílého domu ve Washingtonu 1997."

Další ze studentů se postaví a zařve "Suzuki je hromada sraček. Suzuki opět klidně "Valentino Rossi při Velké ceně Brazílie 2002" Třída zcela propadne hysterii, učitelka padá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel "Kurva takový bordel jsem ještě neviděl" Suzuki na to Vladimír Špidla ministrovi financí po předložení státního rozpočtu. Praha 2003.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...