Andrew Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 HEH, to je dobrý, to jsem neznal Jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Ba, ba, dobrý je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 A počuli ste už vtip o tom nekrofilovi, ktorému sa po rokoch rozpadol vzťah...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Ne, řekni nám ho Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem noviisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 iDnes: Zoofil žije se psem a ovcemi. Náš vztah je o lásce, říká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Jojo Tak tenhle jsem ještě neznal, ale bylo mi žinatní se na to zeptat, holt málo fantazie. Díky za osvětu Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Marhi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Multikulti sněhuláci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 By ma zaujimalo, ci ten v tej baretke je buzi snehuliacik alebo len francuz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Zeby buzi francuz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Ten ve vztahu vypadá, že to byl jeho nejlepší sex a zároveň poslední :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 :-) ony ty písmenka dávají smysl :-) hned jsem si toho nevšiml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 :-) ony ty písmenka dávají smysl :-) hned jsem si toho nevšiml...jo dávaj, my co čteme mezi řádky to vidíme hnedle................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka,Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina začíná a učitelka se ptá:Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii Ameriky. Kdo řekl "Dejte mi svobodu nebo mě zabte?" Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku:"Patrick Henry 1775 ve Philadelphii." Výborně Suzuki a kdo řekl: "stát je národ a národ nesmí zhynout?" Suzuki se postaví "Abraham Lincoln v roce 1863 ve Washingtonu". Učitelka se podívá na žáky a říká stydím se za Vás, Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy. Zezadu se ozve tichý hlas "Polib mi prdel zasraný japončíku". "Kdo to řekl ?" zvolá učitelka. Suzuki zvedne ruku a bez vyzvání odpoví "generál McArthur 1942 na Guadalcanalu a Lee Iacocca 1982 při valné hromadě firmy Chrysler." Třída je zcela ticho, jen zezadu se ozve "Je mi z toho na blití". Učitelka křičí "Kdo to byl?" Suzuki odpovídá okamžitě: "George Bush senior japonskému premiéru Tanakovi v průběhu oběda.Tokio 1991." Jeden ze studentů se postaví a řekne "Vyhul mi!". Učitelka hystericky" a dost, kdo to byl teď ?" Suzuki bez mrknutí oka "Bill Clinton Monice Lewinské, oválná pracovna Bílého domu ve Washingtonu 1997." Další ze studentů se postaví a zařve "Suzuki je hromada sraček. Suzuki opět klidně "Valentino Rossi při Velké ceně Brazílie 2002" Třída zcela propadne hysterii, učitelka padá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel "Kurva takový bordel jsem ještě neviděl" Suzuki na to Vladimír Špidla ministrovi financí po předložení státního rozpočtu. Praha 2003. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Dobrý akorát Rossi nikdy nejezdil Suzuki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 A právě proto to mohl říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Přesně tak. Není tam nikde napsáno, že jezdil Suzuki. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Stydím se, ale směju se Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky