vwtyp11 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Mám kluka/ je to sirotek/ a ten umí, pošlu sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Díky díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Pánové, nemohl by mi někdo pomoci při nákupu tohoto ? https://www.amazon.com/Classic-Model-Purpose-Pocket-Radar/dp/B003IM6YAM Už mě vaděj neustálé nářky stěžovatelů - všichci tu jezdej neuvěřitelně rychle a blabla a koupě přes úřad se táhne rok a půl a nic není ( ani žádanka ). Kdyby tu byla dobrá duše, co by to koupila, objednala, zaplatila a vyzvedla, tak samozřejmostí z mé strany je platba ihned, dárek k tomu a poděkování.Dost by se mi to v práci hodilo.Moc děkuji předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Na nákup na Amazonu ti stačí kreditka a email, do ČR posílají přímo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Právě že Amazon mnohdy do ČR nedodává, resp. záleží na konkrétním prodejci. Pár věcí jsem chtěl koupit a nakonec jsem objednal jen u jednoho prodejce (ostatní do ČR nedodávali). Prvá zásilka se ztratila, po reklamaci mi ji poslali znovu... do USA. (A to byl prodejce z Evropy.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Ano, někteří prodejci do ČR neposílají, ale já reagoval přímo na Kuncákem poptávaný radar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 A nebo používejte amazon.de tam je prakticky jistota že k sousedům posílají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Už to s Kuncákem řeším. Ten poptávanej na německým amazonu bohužel nemají. Takže řeší, jestli vybere něco v Evropě, nebo budeme zařizovat clo a DPH. Ne že by to byl problém, ale pokud by se našel ekvivalent v dosahu, bylo by to jednodušší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Ahoj, chtěl jsem se zeptat na co si dát pozor resp. jaký je rozdíl mezi tím, když si koupím nové Omegy nebo RLX na Chrono24 od obchodníka (který není AD a proto má nižší ceny) a mezi AD v ČR nebo jinde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Ahoj, ma nekdo zkusenost s paddle board? Chci koupit a potrebuji trochu zasvetit, abych nekoupil nejakou kravinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Máte někdo odkaz/kontakt na stránky/člověka, kde bych sehnal náhradní díly do myčky? Mám do.ebané kolečka od posuvného spodního koše na nádobí, koš mi při zasunování vždy spadne z vodících ?platforem? vně myčky. Jedná se o electrolux (jsem mimo domov, model nevím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 http://www.opravypracekmichalik.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Nebo https://shop.electrolux.cz/mycky/mycky/kolecka-kosu-mycky/sada-kolecek-dolniho-kose-mycky-nadobi/p/50286965004?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQiAmsrxBRDaARIsANyiD1qaImg9z4NLqTejGA9Xw2R-taSuMbuNqg7fluY6RbqSAzLwjRV5VF4aAimlEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Paráda hoši, jak budu doma, tak se dám do oprav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Mě myčka teď taky hází chybu E:15. Koupil jsem za 5kilo těsnění na tu spodní vaničku, dal ho tam a chybu to hlásí pořád. Někdo nějaký nápad čím to ještě může být, ješte než to odvezu do servisu? Myčka Bosh 9 let stará... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Odpověď na chybu E15 u myčkyDobrý den,pokud Vám myčka hlásí chybu E15 a bliká kontrolka přívodu vody, tak naklopte myčku o 45 stupňů, aby se aktivoval mechanický aqua stop. Pokud se postavíte proti myčce, tak naklopit směrem k Vám. Pozor z myčky může vytéci trocha vody. Po aktivaci mechanického aqua stopu bude myčka opět fungovat. TOTO NENÍ V NÁVODU UVEDENO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 (upraveno) Tohle jsem si našel a bohužel to nefunguje.... Upraveno 31. ledna 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Tohle jsem si našel a bohužel to nefunguje....Otoc ju ulne naopak. Presne toto som kedysi riesil na starej whirlpool. Pomohlo, bolo to v nejakom servisnom navode co som vygooglil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Tyjo...aby ta voda co je v ní pak někam nezatekla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Tyjo...aby ta voda co je v ní pak někam nezateklaMyslim ze o to ide . Ale pravda je ze ja som to tak nejak urobil 3 sekundy predtym nez som ju siel vyhodit. A pomohlo. Isla este 2 roky.Ale v umyvacke by pocas vypnuteho stavu (ak program skoncil ok) nemalo byt moc volnej vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se