Wanderer Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 5 hodinami, cali napsal: Priatelia, poradi niekto, cim zatesnit vika snekovej prevodovky ZTS z pasoveho dopravnika a aky olej tam naliat? Jestli je tam šnek, tak hypoidní, jinak klasiku PP 80, PP 90, jestli by to mělo větší vůle a nechceš, aby to teklo tak hustý PP 44 a jestli je to něco staršího, tak bez přísad, co naleptávají bronzová pouzdra např. PP 7. Záleží, co je to za převod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 ona je ta tribotechnika velká věda ale co si budem povídat, jinak se to řeší v průmyslu kde to musí makat tisíce hodin a jinak u domácího samoprcu domahybu, co bude makat hodinu v sobotu dopoledne pětkrát ročně. V těch šnekovkách bývají často bronzový kola a jak jsem se kdysi dočet, ty protiotěrové přísady v moderních olejích na bronzu nefungují. Takže ocelový šnek vylepšený olejem s přísadou to kolo víc opotřebovává. Někde byla zmínka že pomůže přidat MoS neboli Molyku, čemuž bych i věřil, to umí neuvěřitelný věci. Viděl jsem tím promazaný šroub u svěráku. Už nikdy ho nikdo neutáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Dakujem vsetkym... tak som sa mrkol dovnutra, trochu oleja tam este zostalo na pretocenie to postaci a zda sa to vnutri neponicene... a hlavne motor sa rozbehol, takze zatial samy uspech... jo a vo vnutri je vsetko zelezo... je to zhruba toto, len na tej mojej je este motor. https://stroje.bazos.cz/inzerat/128834286/prevodovka-zts.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogysan Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Měl bych touto cestou ještě jeden, mnohem debilnější a tak trochu hodinkový dotaz. Pořídil jsem z bazaru digitálky Garmin Instinct. Šlapou parádně, sedí dobře, ale předchozí majitel byl kuřák a zejm. silikonový řemínek je silně cítit kouřem. Dva dny jsem je větral, zkoušel mýdlovou koupel, jedlou sodu, ale nic z toho nepomohlo. Neznáte vy místní, zkušení a protřelí, nějakou fungující metódu, kterak se smradu zbaviti, aniž bych musel řemen měniti.. Díky předně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 1 hodinou, vogysan napsal: Měl bych touto cestou ještě jeden, mnohem debilnější a tak trochu hodinkový dotaz. Pořídil jsem z bazaru digitálky Garmin Instinct. Šlapou parádně, sedí dobře, ale předchozí majitel byl kuřák a zejm. silikonový řemínek je silně cítit kouřem. Dva dny jsem je větral, zkoušel mýdlovou koupel, jedlou sodu, ale nic z toho nepomohlo. Neznáte vy místní, zkušení a protřelí, nějakou fungující metódu, kterak se smradu zbaviti, aniž bych musel řemen měniti.. Díky předně. Ozon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogysan Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Děkuji za tip, s ozonem nemám zkušenosti, vím jen, že tím čistí interiéry aut. Podívám se na to kde, jak a za kolik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Se fakt po**ru. Chci zabalit posledni darek - nejaky namachrovany merino trenky a ti pitomci tam nechali tenhle pipak.Mate nekdo tip jak to oddelat a neznicit ty trenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Magnet?Někde jsem viděl, že magnetem se to odjistilo, ale asi bude víc systému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Silnej magnet, nebo stipacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Silný magnet a klepnout, jen bacha, v některých bývala ampule s barvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 V těhlech je jen "čip" magnet. Rozbij ten vršek plastový kladivem a pak už to půjde kleštěma. Taky se mi to stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 10 magnetů z harddisku to otevře spolehlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 10 minutami, VS napsal: 10 magnetů z harddisku to otevře spolehlivě. ale nejdříve zálohovat hadr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Ahojte, nemáte někdo MAKRO kartu zlatou? Že bych si jí nahrál do aplikace Předpokládám, že tam žádný postih ani kontrola nehrozí. Chtěl bych to kvůli parkování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Tyjo taky bych využil, občas tam mají v akci kompresorovou lednici do auta z slušný peníze a v okolí nikoho s Makro kartou nemám plus tam maj občas Mango Božkov kterej taky jinde moc často není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Chlapci Makro a zlatá karta. Na vjezd na parkoviště ji musíš mít fyzicky, stejně jako na vstup do dveří u pultu partnerů, taky musíš přiložit fyzicky. Takže foto nebo scan nebo app se zlatou kartou je dobrá akorát tak na prd nebo na vstup přes klasický vstup kde ji to přečte i z mobilu, stejně jako u kasy. Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Aha, to jsem nevěděl. Mazaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Jsou mazaný, nicméně pokud znáš někoho se zlatou kartou, tak na jednu registraci lze vydat 5 karet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Ahojte. Neviem do ktorého vlákna tak to hodím tu. Ako skrátiť ťah na hodinkách keď potrebujem odobrať 3 články? Pri dvoch je to jeden zhora jeden zdola spony. Tretí je lepšie odobrať odkiaľ? Dik. Nikde som to nejak nenašiel Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Ahojte. Neviem do ktorého vlákna tak to hodím tu. Ako skrátiť ťah na hodinkách keď potrebujem odobrať 3 články? Pri dvoch je to jeden zhora jeden zdola spony. Tretí je lepšie odobrať odkiaľ? Dik. Nikde som to nejak nenašiel Odoslané z MI 6 pomocou TapatalkuVycházej z toho, že část nad 12 by měla být o něco kratší, než část pod 6, samozřejmě dle typu spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se