Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kupovali jste teď mobilní klimatizací do bytu? Máte nějaké tipy na značku/model, který mě uspokojí? Chci chladit jednu místnost cca 80m3

Odesláno

Mobilní jsem nebral, plno lidí mě od toho odrazovalo. (zavazí to, stejně musíš dělat díru do stěny, popř koupit mezikus do okna atd.) Nechal jsem namontovat LG na 75m byt sakum prdum myslím 1200eur

Odesláno

K dotazu na pevnou klimu bych se rád připojil (mobilní jsem měl v práci a fakt celkem na nic).

Jsem z Ostravy a když jsem poptával klimu na byt cca 78m, cena byla na 50 tis a výše.

Známému na maloměstě a pro menší byt ji udělali za 25 tis., teď vidím že to jde i za těch cca 32 tis.

Takže otázka zní: máte tip na někoho v Ostravě a okolí, kdo by ji (na podzim nebo v zimě) mohl realizovat za ceny kolem 30 tis?

Odesláno

Já jsem s mobilní spokojen, běží stejně tak dva týdny v roce, jinak je v garáži.Odvod tepla je problém, ale řeším to provizorně trubkou z okýnka a dekou :D

Odesláno

K dotazu na pevnou klimu bych se rád připojil (mobilní jsem měl v práci a fakt celkem na nic).

Jsem z Ostravy a když jsem poptával klimu na byt cca 78m, cena byla na 50 tis a výše.

Známému na maloměstě a pro menší byt ji udělali za 25 tis., teď vidím že to jde i za těch cca 32 tis.

Takže otázka zní: máte tip na někoho v Ostravě a okolí, kdo by ji (na podzim nebo v zimě) mohl realizovat za ceny kolem 30 tis?

Muzu zjitit. Zalezi, kolik vnitrnich split jednotek budes chtit...

Odesláno

Sice ten polystyren nevypadá nic moc..:-) ,ale teplotu v ložnici (cca 50m2) nahoře v baráku to stáhne o 3-4 stupně. Výrobce klimatizace nějací Germáni - Trotec.

post-1320-0-00478800-1560620372_thumb.jpg

post-1320-0-12092400-1560620427_thumb.jpg

Odesláno

Vloni kamarádovi v Bulharsku montoval dvě split klim jednotky do bytu. Do ložnice včetně montáže 10 tis. do obýváku jednotka včetně topení za 13 tis. Daikin. Tady to prodávají za ranec, protože jich prodávají málo a není konkurence.

Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk

Odesláno

Ahoj, prosím místní borce o doporučení kam zajít na jižní moravě/brno pro zásnubní diamantový prstýnek a aby ně tam neojebkali? Popřípadě ocením jakoukoliv radu na co si dát pozor nebo čím se řídit. moc díky

Odesláno

Ahoj, prosím místní borce o doporučení kam zajít na jižní moravě/brno pro zásnubní diamantový prstýnek a aby ně tam neojebkali? Popřípadě ocením jakoukoliv radu na co si dát pozor nebo čím se řídit. moc díky

Možná zkus člena Long ... myslím ze je to jeho obor.

Odesláno

A pokud trváš na jižní Moravě, tak Oluštil ve Velkých Bílovicích. Ale pozor, dole v zadní místnosti má hromadu hodinek.

jj, Opluštila znám, bývám hned vedle. Ale nechci vybírat jen v jednom obchodě a ještě k tomu něco čemu vůbec nerozumím.

Odesláno

Děti udělali vzpouru doma a místo již zamluvených chatek o prázdninách chtějí stanovat, aj už to začalo a já nemám vůbec nic proti, ba naopak se těším :-) Jo a nemáme stan, chtěl bych už ale nějaký trochu se zázemím kdyby bylo blbý počasí, mám na mysli nějakou předsíň kde se bude dát sedět. Nemáte někdo tento Coleman Galileo 4, popřípadě nějaké zkušenosti s nim?

https://www.hudy.cz/galileo-4?size=2476#hodnoceni

post-364-0-20181100-1561630358_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...