moco Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 (upraveno) @Daredevill Já bych zaparkoval na nádraží/železniční stanici o jednu/dvě zastávky dříve a dojel tam vlakem. Upraveno 23. srpna 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 (upraveno) Taky řešení, záleží jak je dítko velký a jak mu to chodí, od vlaku jsou to ke vstupu asi 3km, pak 3 zpátky + co člověk pochodí na ploše, od letadel na jednom konci k technice na druhém. Upraveno 23. srpna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Dítko moc velký není (7 roků) a je otázka jak ho to tam bude bavit (čím menší zábava, tím větší únava ;)). Proto se chci autem dostat co nejblíž i za cenu stání v koloně. Kdysi dávno když jsme byli ještě bezdětný, jsme to vyřešili tak, že jsme si hodili kola do auta, po ránu zaparkovali v Mošnově v nějaký ulici a dojeli na letiště za deset minut. To samý zpátky - než všichni došli k autům a začaly se dělat kolony na odjezdu, tak my už byli dávno pryč. Tahle stará varianta bohužel letos nepřichází v úvahu, tak hledám jinou. Ona bude vůbec otázka, jestli na nás nějaký lístky zbydou + počasí + nemoci po začátku školy. Je to zatím docela ruleta, ale chci být připraven. PS: s nákupem sluchátek chránících dětský sluch počítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Přátelé - hledam novou peněženku - raději pevnou, Nebo kozenou - proste něco co vydrží. podminky mám následující : malý techničák občanka, řidičák, nějaké karty, papírové peníze, drobaky . budu na tom sedět. zatim jsem našel truvirtu papers and cards, ale moc neverim tomu, že když si na to sednu, tak to vydrží … nekdo nějaký tip, nebo na koho se obrátit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Co místní borci co šijou řemínky, boty, peněženky? Zrno a další kluci tady z fóra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Třeba zde? https://www.hajn.cz/penezenky_50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 (upraveno) Já nosim strašně dlouho peněženku Tatonka https://www.toptactical.cz/penezenka-tatonka-euro-wallet-rfid-b-p61319/#gallery zrovna nedávno jsem si koupil tuhle novou, ale ani sem nemusel ta stará furt držela, ale chtěl jsem něco novějšího a ta vydrží nesmysl. Každodenní nošení všude kde se dá i na prdeli, ale je fakt, že na prdeli, když je to trochu větší peněženka (jakákoliv) neni moc pohodlný. Mám v ní doklady, techničák, karty aj. a je pořád v rámci možností úzká. Je to nějaká outdoor látka a za mě doporučuju. Jako chápu, že stylovka to neni, ale nedám na ní dopustit. Ještě doplnim, na fotce to neni zezadu vidět, že to má z venku ve složeným stavu zip na drobáky, že jí nemusíš celou otevírat . Upraveno 23. srpna 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Deuter, nic víc. https://www.outdoorweb.cz/Doplnky/penezenky/panske/Travel-Wallet-dresscode?gclid=EAIaIQobChMIjNTslP7H8gIVUuh3Ch2tXwMIEAkYASABEgLJnvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Jednoznacne Zrno. Mám ji od Oty přes pět let a pořád je v perfektním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Mate nekdo komposter? Ma to nejaky smysl? Obec nam ted nabizi z nejakyho EU programu pujceni 1400l komposteru zdarma na 5 let, pak by presel do naseho majetku. Bioodpadu mam haldu, ale hazim to na kompost, no spis takovou haldu (co neodvezu do biopopelnice). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 3 hodinami, odjinud napsal: Mate nekdo komposter? Ma to nejaky smysl? Obec nam ted nabizi z nejakyho EU programu pujceni 1400l komposteru zdarma na 5 let, pak by presel do naseho majetku. Bioodpadu mam haldu, ale hazim to na kompost, no spis takovou haldu (co neodvezu do biopopelnice). Mám, ale přesně z toho důvodu, že ten bordel není na zahradě vidět... Až je to plný, tak to vetšinou zareju do záhonů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 V komposteru se ten bio odpad rozlozi driv. Alespon u travy, nejakych slupek apod. mi to funguje. Ale velikostne je to mensi, odhadem 300-400 litru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 V 24. 8. 2021 v 10:12, prischera napsal: Jednoznacne Zrno. Mám ji od Oty přes pět let a pořád je v perfektním stavu. Můžeš jí blejsknout? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Usije ti presne co si zadas. A je to nesmrtelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Tu co mám, tak sem fakt spokojenej. Ty kožený jsou hezčí a vydržej určitě dýl, ale tyhle uměle textilní jsou úzký a vo to mi de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 4 hodinami, Strocek napsal: Můžeš jí blejsknout? Dík Sem na dovce, tak jen mobilovky. Staci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 jasný, stačí, jenom pro představu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Já mohu jako tip na malou peněženku nadhodit ještě Bellroy - kůže, zpracování kvalitní a jsou fakt malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 V 26. 8. 2021 v 23:07, prischera napsal: Sem na dovce, tak jen mobilovky. Staci? No flame rikas tomu patina nebo je proste “zajeta” ? onehdá mi mistr Zachariáš vzal mou Porsche šrajtofli a ukázal jak spinava je, hnus to byl musim uznat hroznej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 před 48 minutami, vwtyp11 napsal: No flame rikas tomu patina nebo je proste “zajeta” ? onehdá mi mistr Zachariáš vzal mou Porsche šrajtofli a ukázal jak spinava je, hnus to byl musim uznat hroznej Lepší špinavá a nabitá,než čistá a prázdná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se