Moty Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 kdybys ještě neměl vybráno, tak mám mlínek http://www.cerstvakava.cz/1073-rucni-mlynek-na-kavu-hario-skerton-mscs-2tb/ a jsem s ním max spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Já už mám koupený Porlex. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 žena: cyklotrenazer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Jsme se se segrou domluvili, ze si prestanem davat vanocni darky.Do budoucna se tento pristup chystam evangelicky sirit mezi vsechny cleny rodiny nad 18 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Pani: nejaky kufrik a nastroje na Fimo + material; Obag kabelka; parfem; nausnice; bozi pastelky (http://amzn.to/1PYw1mv); prekvapive hodinky; kozena vec na doklady k autu (Tlusty) a nejaky dalsi drobnostiDite: asi bambilion veci, ktery si vsecky ani nepamatuju, ale ted zrovna jsem objednaval lyze pro firstbikeRodice a sourozenci: uplne nevim jeste, ale tata nejspis dostane moje Garmin Fenix3, protoze ted sportuje vic jak ja A pro sebe si v ramci prolejzani amazon, ebay, kickstarter a aliexpress objednavam kazdou druhou kokotinu co vidim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Jak jste spokojeni s produkty od Tlusteho? Shodou okolnosti jsem nedavno narazil na fotografie a ohlasy na jeho produkty a reference moc dobre nebyly. Predevsim tedy co se týká kvality zpracování - krive siti, skarade zakoncene siti apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Nemáš nějakej odkaz na ty negativní informace? Já od něj mám peněženku a opasek od října a jsem spokojenej. Kupoval jsem právě tam, protože většina hodnocení co jsem našel byla pozitivní. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Jak jste spokojeni s produkty od Tlusteho? Shodou okolnosti jsem nedavno narazil na fotografie a ohlasy na jeho produkty a reference moc dobre nebyly. Predevsim tedy co se týká kvality zpracování - krive siti, skarade zakoncene siti apod. Ja mam zatim jen par veci, ale naprosto v pohode. Mozna je to tim, ze reditel je kamarad :-) ... Nicmene tam zaucuji nove lidi, ale podle toho jak jednou nadaval na nekoho, ze to zkazil a bude to muset udelat znovu bych rekl, ze i na to si celkem davaji pozor a davaji tusim na vse dozivotni zaruku, takze proste staci prijit a rict "hele, tohle se mi nelibi". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Neco je zde http://www.pravygentleman.cz/penezenka-brasnarstvi-tlusty/ + komentare pod clankem. A v nejake takove diskuzi jsem narazil na http://www.tomaslinger.cz/ a aspon dle fotek na webu mne ty jeho produkty prijdou velmi dobre a detailne zpracovane, ale osobni zkusenost nemam a ani na netu jsem se po tom nepidil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 No je pravda, ze ta penezenka z clanku se mi taky teda vubec nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 tak za ty prachy si toho namíchám sám asi 3x tolik :-)) a nebude to sladký jako cecekale je pravda, že to nebudu mít v té cool krabičcemixit je dobrej dárek...já ho dával na Mikuláše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Ty cool krabicky ti k tomu klidne prodam. Zrovna se jich chystam hromadu vyhodit, ale musis tam namichat presne to co je tam napsany ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Jsme se se segrou domluvili, ze si prestanem davat vanocni darky.Do budoucna se tento pristup chystam evangelicky sirit mezi vsechny cleny rodiny nad 18 let.To mi přijde jako nejrozumnější, domluvil jsem se takhle s bráchou i rodiči. S bráchou si teda maximálně vyměníme flašku dobrýho pití, s rodiči obdobně a nemyslím, že by kdokoli strádal či to pociťoval jako újmu. Takže zbývají děti a manželka, se kterou to ovšem taky řešíme dosti symbolicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 (upraveno) Ja mam kazdorocne zakaz od zeny cokoli ji kupovat a jako pokazde jsem to porusil. Kvuli detem a obecne faktu, ze kupuju povetsinou hadry nebo boty, ji davam veci driv (abych to moh vymenit, kdyby nesedla velikost). Letos kombo bundy od Husy + Sorely + naky fusekle + novej notas. Pod stromkem bude vymeteno . Deti, nasi, tchyne - tak ruzne . Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Zadny Cheaney? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Zadny Cheaney? :-)Dostala dvoje loni. Letos jsem se obdaroval ja . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Letos jsem si koupil Roulexky, takže zbytek jinak happy family má peška :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Koupil jsem ženě teď k narozeninám nějaké nové hračky. Jednu jsem si od ní v zápětí půjčil a už se v něm potí kuře na slanině zelí a cibuli. Rozšiřujeme sérii, ale cena teda strašidelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Hasna: co to je na te prvni fotce? Panev? Ma takovy jiny tvar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Tohle je nejlepsi reseni , tento rok budou opravdu pohodove vanoce :-)Jsme se se segrou domluvili, ze si prestanem davat vanocni darky.Do budoucna se tento pristup chystam evangelicky sirit mezi vsechny cleny rodiny nad 18 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se