Přejít na obsah

Co kupujete na Vánoce

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pani: nejaky kufrik a nastroje na Fimo + material; Obag kabelka; parfem; nausnice; bozi pastelky (http://amzn.to/1PYw1mv); prekvapive hodinky; kozena vec na doklady k autu (Tlusty) a nejaky dalsi drobnosti

Dite: asi bambilion veci, ktery si vsecky ani nepamatuju, ale ted zrovna jsem objednaval lyze pro firstbike

Rodice a sourozenci: uplne nevim jeste, ale tata nejspis dostane moje Garmin Fenix3, protoze ted sportuje vic jak ja

A pro sebe si v ramci prolejzani amazon, ebay, kickstarter a aliexpress objednavam kazdou druhou kokotinu co vidim!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jste spokojeni s produkty od Tlusteho? Shodou okolnosti jsem nedavno narazil na fotografie a ohlasy na jeho produkty a reference moc dobre nebyly. Predevsim tedy co se týká kvality zpracování - krive siti, skarade zakoncene siti apod.

Ja mam zatim jen par veci, ale naprosto v pohode. Mozna je to tim, ze reditel je kamarad :-) ... Nicmene tam zaucuji nove lidi, ale podle toho jak jednou nadaval na nekoho, ze to zkazil a bude to muset udelat znovu bych rekl, ze i na to si celkem davaji pozor a davaji tusim na vse dozivotni zaruku, takze proste staci prijit a rict "hele, tohle se mi nelibi".

Odkaz ke komentáři

Neco je zde http://www.pravygentleman.cz/penezenka-brasnarstvi-tlusty/ + komentare pod clankem.  A v nejake takove diskuzi jsem narazil na http://www.tomaslinger.cz/ a aspon dle fotek na webu mne ty jeho produkty prijdou velmi dobre a detailne zpracovane, ale osobni zkusenost nemam a ani na netu jsem se po tom nepidil.

Odkaz ke komentáři

Jsme se se segrou domluvili, ze si prestanem davat vanocni darky.

Do budoucna se tento pristup chystam evangelicky sirit mezi vsechny cleny rodiny nad 18 let.

To mi přijde jako nejrozumnější, domluvil jsem se takhle s bráchou i rodiči. S bráchou si teda maximálně vyměníme flašku dobrýho pití, s rodiči obdobně a nemyslím, že by kdokoli strádal či to pociťoval jako újmu. Takže zbývají děti a manželka, se kterou to ovšem taky řešíme dosti symbolicky.

Odkaz ke komentáři

Ja mam kazdorocne zakaz od zeny cokoli ji kupovat a jako pokazde jsem to porusil. Kvuli detem a obecne faktu, ze kupuju povetsinou hadry nebo boty, ji davam veci driv (abych to moh vymenit, kdyby nesedla velikost).

Letos kombo bundy od Husy + Sorely + naky fusekle + novej notas. Pod stromkem bude vymeteno :).

Deti, nasi, tchyne - tak ruzne :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...