Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Maxel

Bez otálení a v průběhu vlastní rodinné oslavy nabídl a zrealizoval pomoc s nákupem hůře dostupných hodinek. Luxusní komunikace s vtipem i nadhledem, celá akce pak zakončená příjemným osobním setkáním, no prostě paráda. Pro mne super chlap. a gentleman fóra.

• po měsíci...
Odesláno
  V 21. 9. 2017 v 6:28, prischera napsal:

Po zralem uvazeni promazano zbytecne OT. Drzte se tu prosim tematu a pripadne antipatie si ventilujte pres SZ. Dik.

Kubo díky, tohle vlákno jsem myslel tak, jak se doposud prezentovalo ( na antipatie jsou jiná vlákna ).

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Mischa- jednoznačně. Po krásném koncertě, který jsme společně odehráli, a po krásném pokecu cestou zpět mi věnoval láhev vynikajícího vína, kterou jsem právě dopil... Gentleman, odborník, umělec a znalec ! Víc takových lidí, a život by byl o dost snesitelnější !!

Odesláno

Prukajda

Když jsem sháněl někoho, kdo by mi cosik vyzvedl v (pro mě) úplné zadeli, Prukajda se nabídl, že to pro mě udělá. Takže tam zajel, vyzvedl, zaplatil ze svýho a ještě mi to poslal doporučeně, což znamená že s tím čvaňhal ještě na poštu. Za to všechno nic nechtěl. Tož tak.

Občas jsem míval pocit, že se často kvůli i cizejm lidem snažím a když sám něco potřebuju, tak nikde přítelíčka. Prukajda mi ukázal, že to tak není.

Odesláno

Dzos

Jelikož nemám zřízen paypal účet, neodmítl mou prosbu o pomoc při obstarání hodinek, na e-bay hodinky pro mě koupil, ze svého zaplatil a po doručení do ČR mi je, s fin. vyrovnáním, samosebou, přeposlal. Jsa ze staré školy upřímně oceňuju Richardovu ochotu a vstřícnost. Moc děkuju, Richarde, vážím si tě! :notworthy:

Odesláno

AndyAaron
Když na mě nevyšla reklamní kšiltovka od Seika na SEWu a Andy viděl, jak jsem smutný (a téměř bez vlasů), tak mi ji věnoval. Tímto mu děkuji.

Odesláno

farkyostrava

Jestli tu už někde z dřívějška není, tož po akci se samolepkami tu má své místo určitě. Sice do toho, pokud si vzpomínám, nešel tak úplně dobrovolně, ale slib splnil a svého úkolu ve prospěch ostatních kolegů se zhostil opravdu se ctí. Díky, Vladane! :notworthy:

• po 3 týdnech...
Odesláno

huhu4d

Před nějakou dobou jsem od Toma kupoval jedny hodinky, kde chybělo něco z příslušenství. Nějak moc jsem na tom nelpěl, ale Tom se mi po nějaké době ozval, danou věc sehnal a ochotně mi ji poslal, i když nemusel. Přístup hodný gentlemana, díky Tome.  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

Odesláno

HodinářPraha

Úžasný prístup, ochota a neskutočná flexibilita.

2x mi poslal ten istý balik , pretože dorucovatelska spoločnosť na vychode az taka flexibilna nebola.

Ďakujem ešte raz. Dufam dame obed v plzenskej dakedy a preberieme hodky.

Odesláno

Nicholas

Chtěl bych vyzdvihnout přímé, jasné a nadstandardně ochotné jednání a chování tohoto člena. Nehodinkový obchod vyšší hodnoty, zboží mi při jeho cestách po republice zavezl až domů, předvedl, odzkoušel. Paráda a díky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dzos

Rád bych poděkoval Richardovi za pomoc se zajištěním jedné "delikátní" hodinkové záležitosti. Nebýt jeho, moje hodinky by už asi nikdy nebyly tam, kde patří - na mém zápěstí. Navíc komunikace (i když ne osobní) byla vždy velmi příjemná. Děkuji :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  

Odesláno

Tomas_2002

Pamatujete, jak jsem tu před nedávnem sháněl někoho z Ostravy nebo Karlových Varů, zda by mi nevyzvedl na autogramiádě jednu podepsanou knížku pro přítelkyni? Tak nakonec to vše zařídil Tom a poslal mi jí s věnováním autorky po tchánovi do Prahy (kterej mi jí ještě dovezl skoro pod nos, abych prý nemusel cestovat na druhou stranu města). Neskutečný. Takže děkuju moc Tome (i tchánovi)! Přítelkyně bude u stromečku čubrnět   :notworthy:

• po měsíci...
Odesláno

Chtěl bych poděkovat a pochválit uživatele Radek124, jehož znalosti IT mne nejednou zachránily a velice pomohly.

Radku, děkuji!

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Velevazeny clen tmoris za organizaci velkyho nakupu u mondaniho pro nas cleny co neumime italsky:-) Diky moc Tomasi:-)

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Karlos Rodkopf

Zcela nezištně mě poradili / doporučili abych zkontroloval jestli hodinky, které nabízím v prodejním vlákně za pár stovek, náhodou nejsou zlaté - byly.

Děkuji pánové  :notworthy:  :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...