Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 minutami, Bert napsal:

@Geodet @Conrad Borci, zrovna v dnešní době označit něco s názvem Charkiv za ruské, je tak trochu na naštvání obou válčících stran 🙂

Pak mohu sloužit strojkem Moskva pro změnu kopie Brauna fungoval na stejném  principu.Tak taky v šupleti 😃

Odesláno (upraveno)

Jó, oba tyhle poklady fotr taky provozoval (ve skříni). Strojek teda nepoužíval nikdy - a nosit Saljut s pouzdrem na teleobjektiv (který vevnitř ukrajinští soudruzi na rozdíl od originálu zapomínali načernit, takže to kvůli závojům nebylo žádné terno) bylo jak vláčet protiletadlový komplet... :whistle:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno
Odesláno
před 47 minutami, Conrad napsal:

K ruské technice,před lety jsem měl holicí strojk Charkiv, byla to přesná kopie Phillips ovšem vylepšená Zatím co Phillips vousy uřezával, Charkiv je namotával na hřidelky a vytrhával.Takže ležel v šupleti.

ještě ho někde mám, říkal jsem tomu helikoptéra. Mě to celkem poseklo slušně, i dost přerostlý ale vím že kdo měl měkčí srst, tak to tahalo. Ale kravál to dělalo jak kdyby to chtělo někam letět.

Odesláno
před 51 minutami, nickie napsal:

Mně pořád není jasné, co tam jako budou s těma fabrikama dělat. Vždyť dodavatelský řetězec rozhodně nezačíná a ani nekončí v Rusku. My třeba vyrábíme klimatizační jednotky pro VW. Kaluga stop. To mi řekni, z čeho to auto jako postaví? Kdo kdy byl v automotive fabrice ví, že je to v podstatě jednoúčelová linka a bez dodaných komponent v podstatě k ničemu. Budou mít jen prázdné haly. Notabene bez funkčních systémů. 

Odesláno

Naprosto souhlasím s @mAra_. Je to jen o poměřování, kdo ho má většího. Ekonomický bez většího efektu. Jo, a mimochodem: z Ruska a Běloruska odchází celá velká poradenská čtyřka. 

Odesláno
před 6 minutami, mAra_ napsal:

Mně pořád není jasné, co tam jako budou s těma fabrikama dělat. Vždyť dodavatelský řetězec rozhodně nezačíná a ani nekončí v Rusku. My třeba vyrábíme klimatizační jednotky pro VW. Kaluga stop. To mi řekni, z čeho to auto jako postaví? Kdo kdy byl v automotive fabrice ví, že je to v podstatě jednoúčelová linka a bez dodaných komponent v podstatě k ničemu. Budou mít jen prázdné haly. Notabene bez funkčních systémů. 

Logické myšlení, jen mimo mísu 🤣, promiň. Obyčejného rusa tvůj logickej argument, že je mu to k ničemu, nezajímá. Zatleska tomu, že zlej západ přišel o továrnu, halu, technologií,...... ( a chytřejší rus si trhá vlasy, co s tím budou dělat, protože jak píšeš, jim je to k prdu- ale bude se bát to říct nahlas, aby nejel na frontu jako dobrovolník, nebo na Sibiř). 

Odesláno
před 6 minutami, ragu napsal:

Což považuju, po osobních zkušenostech, spíš ta za škodu. Mohli tam zůstat a dělat Putinovi válečnou strategii v PowerPointu.

stejný zkušenosti 😄👍. ale tak asi ty AA tam zůstanou a budou pokračovat v duchu Big4

Odesláno
před 37 minutami, mAra_ napsal:

Pokud budeme vycházet ze zaručených informací na Novinkách, tak "Podle návrhu vlastník firmy může během pěti dnů odmítnout vnější řízení, když znovu obnoví činnost nebo prodá svůj podíl pod podmínkou zachování byznysu a pracovních míst.".

Odesláno
před 58 minutami, mAra_ napsal:

Znici tu vasi architektonickou pamatku a na jeji misto postavi TANK

Odesláno

Tvl právě mě v metru pustil sednout cca 35 letý Ukrajinec... podíval se na mne a vyskočil...

Jsem definitivně v prdeli :D

Odesláno
před 6 minutami, martar napsal:

Tvl právě mě v metru pustil sednout cca 35 letý Ukrajinec... podíval se na mne a vyskočil...

V klidu, nepovažoval tě za rusa, jsi jen starej 🤣🤣

Odesláno
před 8 minutami, martar napsal:

no jestli je ti 37 tak cajk ne? :)

Odesláno
před 19 minutami, martar napsal:

Zachovej klid, horší bude až tě pustí 40letá dáma 😂

Odesláno
Jsem definitivně v prdeli

Jestli jsi neměl na sobě nějaké Z-alando :-)

Napsáno mobilem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...