odjinud Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Me to teda přijde super. Je to lidsky a přirozený. Takže za me palec nahoru a můj hlas urcite ma!Navíc to zní celkem věrohodně, jakožto přirozená reakce na něco takového, což je sympatické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 před 6 hodinami, Conrad napsal: Nechápu tvoji úvahu, to že podle mého názoru by potencialni první dáma při veřejném vystoupení neměla používat výrazy z bufetu ARMY není fandění Babisovi Tohle, tedy její odpověď mi přišla lidská. ale jsem jen vidlák z Karlína @Conrad a moji otázku sis vzal příliš osobně, zajímalo mě z jakého důvodu tě ten slovní obrat manželky prezidentského kandidáta pobouřila.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 před 17 minutami, long napsal: Tohle, tedy její odpověď mi přišla lidská. ale jsem jen vidlák z Karlína @Conrad a moji otázku sis vzal příliš osobně, zajímalo mě z jakého důvodu tě ten slovní obrat manželky prezidentského kandidáta pobouřila.:-) Příteli, no flame nepobouřila jen jsem nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Diviš je nafrcenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 před 1 minutou, Gustaf napsal: Diviš je nafrcenej? A ty se divíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 No tak Basta je taky bud sjetej, dement, nebo proste proruske antidemokraticke prase. Fakt doufam, ze to dela pro prachy a ne z presvedceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 před 6 minutami, phweb napsal: No tak Basta je taky bud sjetej, dement, nebo proste proruske antidemokraticke prase. Fakt doufam, ze to dela pro prachy a ne z presvedceni. Ten má noty od tomia a víc ho nezajímá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 před 9 minutami, Jarett napsal: A ty se divíš ? Tyvle ten měl nástup, že se pro mě okamžitě stal nevolitelnej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 A ty se divíš ? Ntvl taky jsem si rikal, jestli si trochu nesnupl.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 BAŠTA NA HLAD! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 celkem nuda bez babiše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Právě teď, montemar napsal: celkem nuda bez babiše Ten kňourá na předem připravený otázky u Xavera... samozřejmě i s předem připravenými odpověďmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 a jestli to na nově povede koranteng.. ten je taky až moc hodnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Tak koukám docela se zájmem na debatu v televizi, jednak jsem zcela ignoroval média a jejich kydy a nemyslím že potřebuju nápovědu. Chtěl jsem si poslechnout kandidáty které vlastně znám minimálně a někdo mě nepřekvapil, Bašta nepobavil, z některých je smutno (opakují já já já) . . . z dalších dvou jsem vyděšenej. Nicméně dva lidi tam mluví rozumně, věčně, takže jako docela nuda ale fajn. Na komika se mrknu taky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 (upraveno) Ach bože, ten Středula, jasně smáznutej předem, zcela bez šance tam vleze a teatrálně to položí. Zcela v souladu s tím co jsem si o tomhle člověku myslel. Nerudové právě ubral hlasy myslím. Upraveno 8. ledna 2023 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Aby je tím nepřidal Burešovi.... což je možná zaměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Divis to dobre roztocil Jeste tam bejt Babis a byla by to slusna estrada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Středula měl voliče, kteří budou volit Babiše. To je jasné. Mé ženě se prý v této debatě asi nejvíc líbil pánbičkář Fischer, takže zítra kupuji bibli a dám ji do jejího nočního stolku. Jsem tak nějak rozhodnutý, že do prvního kola voleb nejdu. A v druhém budu volit "menší zlo", ale už teď vím, že to bude těžké rozhodnutí, protože všichni kandidáti - to je jedna velká tragédie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Tak se prosím rozhodni a jdi i do toho prvního.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se