honza71 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 (upraveno) Tvl Bures, to je top ! A ten ksicht Dluzeny je taky neco Upraveno 14. ledna 2023 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 To je neuveritelne hovado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 už ani nevim o čem ten jeho projev je.. jsem celej zamotanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Vo hovně, jako dycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Tak už i Šilerka na něj čumí jako na kokota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 (upraveno) Radost jsem při sčítání teda neměl. Čekal jsem i větší účast. Ale z toho co předvádí ten Blbeček teď v projevu mi je na blití. Upraveno 14. ledna 2023 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 No tvl, Až mi slza ukápla….to je ale šulin…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Šilerové ukápla i slza, moc se jí to líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 A teď mi řekněte co 2 mio lidí v týhle zemi na něm imponuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 3 minutami, Bert napsal: Tak už i Šilerka na něj čumí jako na kokota. ... a je na blond, páč on je přece na blondýnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 “Nas hlidali, abysme nekradli”. No to me poser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Tak je z něj už pomalu i disident.... Chudák... Mě je snad možná i líto, bobánka. Ale musím uznat, že se nestiti použít všechno. Uffff.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Já to nedávám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Kde se ti lidi v mém rodném městě berou? Včera večer jsme si udělali volby v hospodě a vyhrál jednoznačně Generál. Se za některé své spoluobčany omlouvám, ve druhém kole se snad polepšía když ne, stejně jim to bude prd platné! https://www.novinky.cz/p/vysledky-voleb/2023/prezidentske-volby/kolo/1/okres/7204-zlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 To je hroznej sráč, to není možný. Uf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 U nás v Černošicích by se v prvním kole stal PP prezidentem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Víte kolik lidí tomu věří...? Víc než je zřejmé z mindsetu tohoto fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Tvl tak snad bude někde záznam, potom co Pavel skočil do čela jsem šel venčit omladinu na hřiště tak jsem asi o něco přišel koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 už znervozněl, začíná mluvit poslovensky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 On se snad začíná bát, takhle hned útočit nevěstí tu sebejistotu, že to má v kapse. Je to jen pocit, ale příjemnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se