decebal Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 21 minutami, decebal napsal: To jsem nikde nenapsal. A nepřekvapilo by mě, kdyby na obou stranách. Ale to neodporuje tomu, co jsem napsal. A mimochodem, v té době bylo České knížectví součástí SŘŘ. Důvodem Jindřichova tažení byl požadavek, aby se Břetislav vzdal území, které předtím dobyl v Polsku, což se následně stalo. Prostě si dělal v říši pořádek. A Břetislava nechal dál na trůně (protože si zřejmě uvědomoval, že se mu ještě bude hodit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 To ovšem neodporuje tomu, co jsem psal já - že už 1000 let válčíme s Němci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 9 minutami, Foundryman napsal: To ovšem neodporuje tomu, co jsem psal já - že už 1000 let válčíme s Němci. A který ručníky teď narukují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 (upraveno) před 5 minutami, guzmic napsal: A který ručníky teď narukují? Ono to přijde, až tam vyhrají zelení volby. Ti se nezakecaj. Ale je pravda, že formulace byla zavádějící - spíš by bylo správné napsat, že během posledních 1000 let jsme téměř neustále válčili s Němci. Upraveno 26. dubna 2021 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 31 minutami, Foundryman napsal: To ovšem neodporuje tomu, co jsem psal já - že už 1000 let válčíme s Němci. Když myslíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Docela zajímavé počtení z Neviditelného psa https://neviditelnypes.lidovky.cz/politika/rozhovor-vrbetice-jako-soucast-zpravodajske-valky.A210426_195949_p_politika_wag?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Mne snad staci jen tohle.. z lonske podzimni žádosti Zemana na tajne sluzby... co s tim chtel delat?? Zacinam snad verit, ze o tom celou dobu vedel... aneb dejte mi konkretni jmena..Jeden z úkolů, jak vyplynulo z detailů žádosti, které zveřejnil Český rozhlas, například zněl: „Zabezpečte informace a poskytněte mi zprávu, kteří konkrétní ruští zpravodajští důstojníci působí v Česku, kteří Češi spolupracují s ruskými zpravodajci, jaké informace jim předávají a jak spolupráce vypadá.“https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vysetrovani-vrbetic-ozilo-loni-na-podzim-policie-narazila-na-rusy-152167 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Mně v tom všem chybí ještě souvislost s Kellnerem Jinak teda představa, že se snad veřejnost (a nejspíš i politici) dozví, jaká byla skutečnost, je nejspíš zcela utopická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cin Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Utopit? To by šlo, dírka do člunu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 No vzhledem k tomu že nejsou odtajněny všechny tajné operace z II WW tak se skutečnou pravdu asi nedozvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Bruce Willis, Armageddon: "Kdo zabil Kennedyho nám taky neřeknete?" ... "A už nikdo z nich ani z jejich dětí nechtěj platit daně. Nikdy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 15 minutami, Americkej napsal: Bruce Willis, Armageddon: "Kdo zabil Kennedyho nám taky neřeknete?" ... "A už nikdo z nich ani z jejich dětí nechtěj platit daně. Nikdy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 socani hrabli do rezerv....sbohem a amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Mně se vždycky zvedne kufr, když toho Šaška vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 No tvl JUDr.Haszek Mihalyi is back ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Hami dal jede bomby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Jsem pro. Co vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 V 24. 4. 2021 v 18:16, Bert napsal: Jů, já to viděl až teď. Nejdřív jsem si myslel, že sedí na Oktávce, ale podle loga to bude spíš Renault... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 18 minutami, Ace84 napsal: Jsem pro. Co vy? Též :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se