Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj všem, nepojede, prosím, někdo o víkendu nebo začátkem týdne z Prahy do Českých Budějovic? (Převoz dětské sedačky.) Děkuji

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, potřebuju z Kroměříže přiblížit do Prahy 4 pytle granulí z inzerce

dík moc

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Chalani, nemá niekto koncom tohoto týždňa cestu Praha-Bratislava? Jednu krabicu cca 50x50x25 by som potreboval dopraviť z Prahy do BA. Dík.

Upraveno uživatelem McStinger
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, najde se tu dobrak, ochotny privezt mi z Ceskych Budejovic do Prahy (nebo nekam blizko Prahy) sadu zimnich pneumatik ? Kdyz jsem koupil v Louda auto Tucsona, sada zimnich pneu (co k autum Hyundai dava) nebyla k mani. Ted pneu dosly na prodejnu, ale ja uz do Budejek prestal pracovne jezdit. No a prodejce je pry neumi "poslat" treba do Prazsky pobocky. Nez se s nima hadat, zkousim stesti tady.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
  V 27. 7. 2022 v 19:27, honza71 napsal:

Ahoj, najde se tu dobrak, ochotny privezt mi z Ceskych Budejovic do Prahy (nebo nekam blizko Prahy) sadu zimnich pneumatik ? Kdyz jsem koupil v Louda auto Tucsona, sada zimnich pneu (co k autum Hyundai dava) nebyla k mani. Ted pneu dosly na prodejnu, ale ja uz do Budejek prestal pracovne jezdit. No a prodejce je pry neumi "poslat" treba do Prazsky pobocky. Nez se s nima hadat, zkousim stesti tady.

Rozšířit  

Jestli se nikdo nenajde, tak z přepravců mužů na gumy doporučit toptrans.

Odesláno (upraveno)
  V 27. 7. 2022 v 19:27, honza71 napsal:

Rozšířit  

Mám Mercedesa 500 sedan, tak nevím, jestli se to tam vleze, jestli jsou Ti pitomci schopni to pořádně zabalit do čista, tak je vezmu částečně do kufru a částečně na zadní sesle. Když si to domluvíš, tak se Ti pro ně zastavím, naložím a přivezu do Prahy. Ale podmínka je, ať to dají do čistého obalu. To by mohli zvládnout, lenoši, hlavně, že nejsou líní prodat auto :D ...

Upraveno uživatelem Sphinxx
  • po měsících...
Odesláno

Přátelé čistě náhodou nejede někdo z Mladé Boleslavy, přesně Semčice směr Zlín, případně Brno. Potřeboval bych stáhnout dětskou ,,kancelářskou" židli. Děkuji

Odesláno
  V 18. 10. 2022 v 17:45, papun napsal:

Přátelé čistě náhodou nejede někdo z Mladé Boleslavy, přesně Semčice směr Zlín, případně Brno. Potřeboval bych stáhnout dětskou ,,kancelářskou" židli. Děkuji

Rozšířit  

Neaktuální....

Odesláno

Asi malá šance, že by to někomu pomohlo, ale dneska v 16 hod. jedu vlakem z Plzně přes Prahu do Brna, ve středu zpátky. Pračku ani motorku asi nepoberu, ale něco menšího přepravit můžu, třeba hodinky..? 🤔

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, zkusím tu štěstí. Kolega z Moravských Budějic dává pryč hromadu časáků. Neměl by někdo náhodou cestu Moravské Budějky- Písecko, nebo Praha? Není to nijak urgentní, ale drobnou radost by to udělalo. Hezký večer a díky za pozornost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...