Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Když už běží ta kritika, taky si postězuji: objednám cosi z Německa, Němci mi pošlou číslo DHL. V pohodě, sledování končí v ČR. Dále už PPL, má jiný číslo a uloží to Parcel shopu, aniž to komu oznámí. Čekám, nic, pak pátrám, a když to najdu, paní mi naštvaně řekne "po týdnu to posíláme zpět".

Jsou to paka.

Odesláno z telefonu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám v záplave poštových záhad iba takú maličkosť. Mám jeden malý komp s Windows 10, ktorý bol asi rok bez pripojenia na internet. Dnes som si z náhleho popudu uzmyslel, že ho na internet pustím. Samozrejme, keď zistil že má konekt, tak sa na ňom 10 minút nič nedalo robiť, lebo chrústal jak blbý a iba vyhadzoval hlášky, aké kontá treba zaktualizovať a kam všade sa prihlásiť. Ale nevadí, nechal som ho a o chvíľu som prišiel naspäť.

- rozkliknem menu Štart.

- pozerám, dlaždica Počasie ukazuje Bratislava, 1 stupeň, dážď. To sedí, prší a aj v aute mi ukazovalo 1 stupeň.

- fajn, pozrieme detaily a predpoveď. Klikám na dlaždicu Počasie

- otvorí sa okno aplikácie a pýta sa na polohu, vraj nevie, kde som

- zašktrávam, že nech zistí polohu sám, hovorím si, že ho vyskúšam

- vyskakuje na mňa dialóg, že nevie zistiť polohu :o, nech mu dám povolenie v ovládacích paneloch

- otváram nastavenia a pozerám, že je komplet vypnuté zisťovanie polohy aj globálne, aj default poloha, aj na úrovni jednotlivých aplikácií

Tak do starej psej matere, odkiaľ tá dlaždica vedela, že Bratislava? Domnievam sa, že nie som paranoik, iba si také veci všímam.

Odkaz ke komentáři

Vyjádření pošty: balík není ztracený, valí se v depu v Malešicích. Ležící balíky neskenují schválně, aby lidi nevěděli, kde to leží.

Ano, presne muj pripad, ktery jsem popisoval. Objednavka v sobotu, zoohit predal poste v Usti v nedeli, dnes je patek vecer a lezi to v Malesicich na tridirne. Na dotaz na infolince mi sice slusne, ale velmi razne rekli, ze se tim nikdo nebude zabyvat a ze musim cekat...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Ano, presne muj pripad, ktery jsem popisoval. Objednavka v sobotu, zoohit predal poste v Usti v nedeli, dnes je patek vecer a lezi to v Malesicich na tridirne. Na dotaz na infolince mi sice slusne, ale velmi razne rekli, ze se tim nikdo nebude zabyvat a ze musim cekat...

Už je mám doma, zlatý zoohit :-)

Odkaz ke komentáři

Panove mam 5. vanoce eshop a je to letos skutecne nejhorsi. Ztraci a nestiha nejen posta ale i dopravci. Je to tim obrovskym narustem objednavek viz tabulka nekolik stranek zpet. Chce to se obrnit trpelivosti a upozornit na to i zakazniky. Nastesti se o tom uz nejak obecne vi z medii, takze se na nas zakaznici nezlobi a hadaj se s postou vetsinou sami v par pripadech nam zasilku neprevezmou.. Vic proste neudelame ale faktem zustava, ze kdyz se to kazdy rok zvysuje, musej udelat vse pro to, aby meli vcas dost lidi - ja osobne zadny inzeraty (na viditelnejch mistech) na nabor k CP nevidel, vy jo?

Ps: ano, v Malesicich je armagedon a vozej to tam buldozerama.

Jak to bude pristi vanoce?

Odkaz ke komentáři

Já ti teda nevim, Maruš, asi jsme slušná lokalita (vesnička kdysi středisková), ale s doručováním zásilek Českou poštou letos žádný problém, s výjimkou jednoho případu, kdy rozvažeč hodinky od accutrona uložil na naší poště bez avíza adresátovi. Ale byl to prázdninový brigádník. Jinak zásilky v rámci Česka na místě druhý max. třetí den, i ze Slovenska max. do týdne (naposled řemen od Rasťa v pondělí v Blavě na poštu, v pátek v poledne jej mám.)  Tak to klepu na zeď! :frusty:

Odkaz ke komentáři

I u nás na malé dědině už to s doručováním není, co bývalo... 2 zkušené, dlouholeté pošťačky  (věk cca 40 let) , vždy empatické a spolehlivé, daly výpověď a teď dělají za dost větší prachy s volnými víkendy a pevnou pracovní dobou někde u mašiny v teple. Paní, co po nich nastoupila - rovněž vstřícná a spolehlivá, to zabalila hned po zkušební době :(. Teď se tam zaučuje mladá holka a neví, kam dřív. Pomáhá jí sem tam naštěstí bývalá pošťačka, co je v důchodu.  Pošta zjevně nemá kapacitu a ani ji nechce mít. V Praze mám už delší dobu na vyměňovací poště asi 4 blbosti z e-baye pro děcka a zatím se to nepohnulo. PPL byla pro mě dřív top, teď už ani nekomentuju, týden mně visí balíček někde prý v jiném depu, než bylo původně v jejich plánu :) To se jim ještě nikdy nestalo, co pamatuju. Ale doručí prý dnes, takže aspoň tak.  Uvidíme.

Edit: chybky

Upraveno uživatelem T1000
Odkaz ke komentáři

S Českou poštou mám naopak velmi dobré zkušenosti (intenzivně to teď klepu na dřevo), mnohem lepší než se soukromými dopravci. Během cca dvou let jsem jejím prostřednictvím poslal nebo obdržel více než 300 zásilek, v naprosté většině dodáno do druhého pracovního dne. Žena sice říká že je to beztak kvůli tomu, že jsem kverulant a že visím na čestném místě mezi problémovými zákazníky, na které si mají dát pozor, ale nevěřím :D Zrovna včera - odpoledne podáno, dnes, v sobotu dopoledne, mi bylo doručeno. Ta sobota potěšila.

Odkaz ke komentáři

Veškerá doprava je závislá na trase a schopnosti řidičů. Např. pošta ze Zlína za den pravidelně, z Liberce což je blíže ke mě týden, na jeden balík čekám už druhý týden. PPL u nás jezdí borec, kterej u toho běhá a je schopný u vás zazvonit ještě v osm večer, no a např. v Domažlicích totální debil, který lže jak tiskne a rozvozí tak čtvrtinu balíků. Tož tak s dopravou :-)

Odkaz ke komentáři

Tak dnes musím pro změnu poštu za doručování pochválit. Včera v Praze podáno a dnes doručeno domů, protože pošťák usoudil, že v sobotu asi nebudu v práci a nejdříve zamířil k nám a prý teprve, kdyby mne nezastihl doma, tak by zkusil doručit do práce.

Drobná chybička byla, že ten obraz měl být překvapení.

Odkaz ke komentáři

Mám poslaný balík z Liberce, 7.12. odesláno, takže to do vánoc k nám přes celou republiku pošta určitě nestihne.

Veškerá doprava je závislá na trase a schopnosti řidičů. Např. pošta ze Zlína za den pravidelně, z Liberce což je blíže ke mě týden, na jeden balík čekám už druhý týden. PPL u nás jezdí borec, kterej u toho běhá a je schopný u vás zazvonit ještě v osm večer, no a např. v Domažlicích totální debil, který lže jak tiskne a rozvozí tak čtvrtinu balíků. Tož tak s dopravou :-)

Odkaz ke komentáři

Je to asi blbej názor, ale já bych si v rámci republiky a peněz co do toho investuji zajel osobně.

Klidně mě kamenujte, ale jo.  Jediné co si nechám posílat jsou hračky okolo.  Řemeny atd.  Tam je mi to jedno.  A pamatuji když se rozjižděli e - shopy a čekačka třeba měs.  nabyla problém.  Můj rekord je když mi to přišlo po roce.  No, ale chtěl jsem to, tak sem to zaplatil a mám to.  

Odkaz ke komentáři

Tak nekupujte tyhle modni splasky :) Me vzdycky udivuje, ze se tady smejeme modnim hodinkam a pak si koupime hugo boss vonavku (naklad na vyrobu 1eur:) )

Doporucuji Penhaligon, the different company, annick goutal, Floris...

Pokud něco exotického v ceně Tissot, tak Amouage :)

Možná bych doporučil navštívit Madellaine v Praze at clovek vi, jak ma vypadat prodejna parfemu.....

Tak ti díky, dneska jsem tam nechal 6ku a na další asi zaděláno :) , ale fajn paní i věci ;).Popravdě ale z ulice, bez doporučení, bych tam asi nevlezl.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...