Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nevím jestli legitimní by bylo lepší, nevidím nijak zásadní rozdíl mezi těmito slovy. Asi půjde víc o subjektivní vnímání.

A ano, tady se zákon mírně porušil, výsledku to pomohlo.

Ale asi máš pravdu, legitimní je lepší.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli by nebylo lepší řešit tyhle komplikovaný a specifický situace ne za pomoci kombinace běžnejch značek, ale jednou tabulí se zjednodušenou mapkou situace a nápisem NA TAMTÝ KŘIŽOVATCE NEODBOČÍTE DOPRAVA". Podobný tabule se používaj třeba v případě uzavřenejch mostů. Lidi by sice malinko u značky zpomalili, aby ji stihli přečíst, ale měli by hned jasno.

Edit: Jsem neřidič, ale často funguju jako navigátor :)

Edit2: no, cizinci by se nechytali, vím...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Jestli by nebylo lepší řešit tyhle komplikovaný a specifický situace ne za pomoci kombinace běžnejch značek, ale jednou tabulí se zjednodušenou mapkou situace a nápisem NA TAMTÝ KŘIŽOVATCE NEODBOČÍTE DOPRAVA". Podobný tabule se používaj třeba v případě uzavřenejch mostů. Lidi by sice malinko u značky zpomalili, aby ji stihli přečíst, ale měli by hned jasno.

Edit: Jsem neřidič, ale často funguju jako navigátor :)

Edit2: no, cizinci by se nechytali, vím...

Marto, nestačilo. Jed se kouknout na naší objížďku V Korytech a Svehlove. Je to řešeno jak píšeš +3 světelné informativní tabule a ejhle, ono to nefunguje. Nejen že se to nedá stihnout přečíst, ale ani informace ze slepá část bude za 850, 600, 500,.......metru neodradí blbce tam vjet a pak se na konci otáčet. Omlouvám se za výraz, jinak už to nešlo. Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

tak s tím mám zkušenost když tady vedle ve VelMezu dělali veklé opravy. Taky zákaz za xxx metrů, což mi mimochodem připdá divný odkládat platnost zákazu, všelijak podivně kombinované zákazy a slepé ulice a když se dojelo na konec, nebylo to slepé ale vedlejší ulicí vedla normální objízdná trasa.

Odkaz ke komentáři

tak s tím mám zkušenost když tady vedle ve VelMezu dělali veklé opravy. Taky zákaz za xxx metrů, což mi mimochodem připdá divný odkládat platnost zákazu, všelijak podivně kombinované zákazy a slepé ulice a když se dojelo na konec, nebylo to slepé ale vedlejší ulicí vedla normální objízdná trasa.

Nevím přesně, kde to bylo, ale nemůžeš mezi baráky někde ve vilové ctvrti poslat provoz z hlavní-povrch či poloměr zatáček to neunese a nebezpečí je velké.

Vím, že tohle nerad uslyšs, ale i úředník

musí přemýšlet něčím jiným než zadkem :-). Nebo by měl.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

no prostě si myslím že tam měli dát něco jiného než jednosměrku, popravdě je mi to jedno protože to tam znám ale ostatní kdybych chtěi tak to zastaví před tou jednosměrkou která není jednosměrkou a zablokujou dopravu v podstatě z obou stran. selský rozum mi radí že bych dal zákaz odbočení do prava pro vozidla nad 3,5 t  a nechal tam tu značku že je to slepý. osobáky se tam otočí před jednosměrkou po 1300 m náklqdáky to prostě nedají a průjezdné to není.tohle co tam je teď je paskvil 

Odkaz ke komentáři

tak je mi jasný že někdy je potřeba udělat iluzi že tudy cesta nevede aby se tomu odlehčilo. V tomhle případě šel ten místní provoz jednosměrně uličkami kde fakt bylo lepší to držet na uzdě. Což se ovšem dařilo jen zčásti, protože měli nedostatečně podchycené předzvěsti o uzavírce a tak spousta aut prostě vjela do města kde už bylo pozdě to napravit. A to včetně kamionů a velkých autobusů, které vjížděly do zákazů, musely se otáčet na nemožných místech nebo se pokoušely protáhnout šílenýma místama. Lidi pak z toho měli srandu a posílali si obrázky jak polský kamion za zmatené asistence městských mameluků couvá přes půl města. Velkou otázkou zůstává, co v té době měla na práci policie. Kdyby si tam stoupli a bez milosti to řešili, za půl dne by vydělali na pokutách na novou služebnu, za dva dny by se to rozkřiklo po půlce Evropy a byl by pokoj, nikdo by už nikdy neucpal provoz couvajícím kamionem.

Odkaz ke komentáři

Jojo, rozumím co chceš říct-u nás (teď ta slavná uzavírka Svehlovy ulice a V Korytech) - PČR rovnou řekla, že tam stát chodit nebudou a městaci to tam mají za trest (i se tam upravoval čas zákazu vjezdu). Chápu tedy jak tvé naštvaní, tak naštvaní řidičů, ale někdy se to prostě udělat, opravit musí.

Pevné nervy všem řidičům.

Odkaz ke komentáři

To mléko je strašně ošemetná věc. Tuhle jsem seděl se známým u trojboje (pivo víno slivovice) a žena jako že až dopiju to kafe na návštěvě tak ať koupím mléko.

Zavřeli mi obchod, ne před nosem, ale protože jsem tam od pěti odpoledne do zavíračky v deset nedorazil.

Když jsem se něco málo po půlnoci, asi tak v půl třetí dotazoval dročkaře jestli se můžeme stavit někde pro mléko, tak se kamarád projevil jako neskutečnej charakter a dal mi na cestu krabici svýho mlíka.

Paní měla ráno mléko do kávy, svět byl zachráněn.

Ten charakter, kurwa, pamatujte si to.

Odkaz ke komentáři

..ze dedkovatim... Aspon mi to rekla manzelka...

Na dovolené jsem vylezl na mistni kopec, sibenicni vrch.. cestou docela hezka naucna stezka, lemovaná správně morbidními cedulemi o dějinách popravováni, postavení katu a lidskem strachu z oběšenců... Les, skaly... Nahore malicky vrsek a zachovaly kamenny půdorys sibenice..

jal jsem se rozjímat nad estetikou a duchovnim rozmerem toho mista... kdyz se vynorila rodinka.. 2 male deti, rovnou ke me: strejdo chces zejkacku, jejich mama se usadila s mobilem na zaklady sibenice a počala je komandovat a jejich tatik, v nejnovějších kratasech a s paskem borka stavitele (pripnuta sekerka, lopatka a dalsi) vytahnul nablejkanej detektor a začal smejdit po okoli.. u každého drnu zkoušel vsechny ty zvuky od pip, pip, piiiip az puuup... Jak z nejake digihry...

Ja zuril, ja dymal, ja vzpomínal na vsechno to popisovane lamani kolem a čtvrcení... Nakonec me manzelka odtahla... Ja nevim, jsem fakt tak malo tolerantni... ? A pritom ty děcka bych jeste usetril... :-o)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

..ze dedkovatim... Aspon mi to rekla manzelka...

Na dovolené jsem vylezl na mistni kopec, sibenicni vrch.. cestou docela hezka naucna stezka, lemovaná správně morbidními cedulemi o dějinách popravováni, postavení katu a lidskem strachu z oběšenců... Les, skaly... Nahore malicky vrsek a zachovaly kamenny půdorys sibenice..

jal jsem se rozjímat nad estetikou a duchovnim rozmerem toho mista... kdyz se vynorila rodinka.. 2 male deti, rovnou ke me: strejdo chces zejkacku, jejich mama se usadila s mobilem na zaklady sibenice a počala je komandovat a jejich tatik, v nejnovějších kratasech a s paskem borka stavitele (pripnuta sekerka, lopatka a dalsi) vytahnul nablejkanej detektor a začal smejdit po okoli.. u každého drnu zkoušel vsechny ty zvuky od pip, pip, piiiip az puuup... Jak z nejake digihry...

Ja zuril, ja dymal, ja vzpomínal na vsechno to popisovane lamani kolem a čtvrcení... Nakonec me manzelka odtahla... Ja nevim, jsem fakt tak malo tolerantni... ? A pritom ty děcka bych jeste usetril... :-o)

Po pravdě? Jseš málo tolerantní. Ale na druhou stranu to mám úplně stejně.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...