kuncák7 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) Tohle se stane i v chlapech, bohužel. Jinak, většina z vás ví, že je marný říkat něco jedny ženský, max dvěma. Tady má říkat něco 20. Neřešitelný. Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 sis to měl za 2,5kč pojistit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 By mě ani ve snu nenapadlo, že to projedou. Pamatuji jeden zápas z finále extraligy mužů. Tatran vs Ostrava. Ostrava vedla myslím 7:3 v poslední třetině. Jedlička nakonec vyrovnával ze střely po faulu. Několik hráčů Tatranu přeběhlo míček, aby Jedla jako poslední zavěsil. Tatran samozřejmě nakonec vyhrál. Kluk to hrál 12 let za Vítkovice, takže holky z Vítkovic znám. Včera to byla katastrofa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Duke650: Nejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 František Dobrota, rodák z blízké vesnice.... Na tom samém albu (ppoommaalluu) je i tahle písnička: Dobrota není na Pomalu. Jinak to sedí:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Vite co je jedinej horsi sport nez florbal?Zenskej florbal.:-)Hadzana tiez ujde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 :-)Hadzana tiez ujde...Tu jsem hral do minulyho roku, na ni mi nesahej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Poradil mi to kdysi jejich kolega, že líp na chvíli na ten chodník, než půlkou auta do travnatýho pásu. Tak tohle mě rozesmálo, rada nad zlato. Líp je to možná pro ně. Stání na chodníku můžou překlopit na sprdel (tedy když nemaj řidiče tak budou pokutovat provozovatele) to u stání na trávě nefunguje a stačí odepřít výpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 To jsem rád, že jsem Tě takhle při neděli pobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 By mě ani ve snu nenapadlo, že to projedou. Pamatuji jeden zápas z finále extraligy mužů. Tatran vs Ostrava. Ostrava vedla myslím 7:3 v poslední třetině. Jedlička nakonec vyrovnával ze střely po faulu. Několik hráčů Tatranu přeběhlo míček, aby Jedla jako poslední zavěsil. Tatran samozřejmě nakonec vyhrál. Kluk to hrál 12 let za Vítkovice, takže holky z Vítkovic znám. Včera to byla katastrofa. U těch holek to je normální , repre jak je vidět není vyjímkou . Ono trénovat holky taky není úplně jednoduché :-) Vím to , dcera hrála extraligu za FBC . A Tatran takových otoček ve svých lepších časech předvedl poměrně dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Super, pul dne cekam kdy si budu moci jet pro hodinky a ted mi prijde zprava ze jsou pryc. Sic moje blbost, asi jsem spatne formuloval odpoved na inzerat, ale dlouho me nic takhle nenasralo. Pouceni pro priste. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Super, pul dne cekam kdy si budu moci jet pro hodinky a ted mi prijde zprava ze jsou pryc. Sic moje blbost, asi jsem spatne formuloval odpoved na inzerat, ale dlouho me nic takhle nenasralo. Pouceni pro priste. Sent from my iPhone using TapatalkTo sem klidně tu svou odpvěď pověs celou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 No napsal jsem "Ahoj asi bych je vzal. Jak jsou na tom s presnosti? Osobka neni problem." Hold kombinace "asi" s dotazem na přesnost byla osudná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ja bych tohle prohlaseni rozhodne jako rezervaci nevidel. A koupi uz vubec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 No napsal jsem "Ahoj asi bych je vzal. Jak jsou na tom s presnosti? Osobka neni problem." Hold kombinace "asi" s dotazem na přesnost byla osudná.Já jsem taky opatrný, stejně jako ty a kdo mě zná, tak ví že mám vždycky vcelku dost otázek než se rozhodnu. No a taky mě díky tomu hafo hodinek uteklo, ale co, tak to prostě mám, lepší než koupit zajíce v pytli. Jinak fráze jistoty do budoucna, drž je, beru cash, jedu k tobě :-) Několikrát bylo takto pár střelců z fóra do několika hodin u mě před barákem :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jak pise African. Radsi jsem opatrny a ptam se, nez pak zbytecne couvat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 .... a ptám se .... Takže žádná rezervace :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 To je jak říct v bordelu ?Asi bych vás vzal. Jak jste na tom s filckama??. Podle situace se transakce buďto uskuteční, nebo vás Sergei s Borisem doprovodí mezi popelnice. Sice to zamrzí, ale jako rezervace se to asi opravdu brát nedá... Tolik slova útěchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Vsak rikam ze je to moje blbost a pouceni do priste. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jasny, my te chteli jen pratelsky podporit. Se zeptej Afriho, kolik uz mu takle uteklo FM tuneru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky