safi Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Takze 21 denni karantena vydrzela 2 dny, tvrzeni policie, ze nebude akceptovat elektronicka potvrzeni vydrzelo pul dne. V IT se tomu rika agilni vyvoj a prototypovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Já tomu říkám banda kokotů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 17 minutami, Bert napsal: Já tomu říkám banda kokotů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Něco se stalo zas? Zejtra si nebudu povídat s klukama plicajtskýma až pojedu měřit přes tři okresy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Před hodinou, JoyStick napsal: Tak já bych navrhoval, aby tady místní ozbrojená buňka vydala do Průhonic pozdravit kobliháře. Trochu mi to pripomelo, kdyz jsme pred lety s klukama resili u piva podobnou myslenku. Slo o nase alternativne pigmentovane spoluobcany. Shodli sme se na tom, ze by bylo fajn, kdyby jeden den v roce nebyli hajeni. A ja navrhoval od 0600. Nacez se kamarad na mne podival takovyma tema alkoholem podlityma ocima a povida: "Si chuj? Od sesti? Vis, ze ja vstavam tak kolem desate! Ja Te znam! Ty bys uz od peti hodin krouzil ve SKOTu po Vitkovicach, nedockavy prst na spousti a v osm hodin by uz nebylo do ceho strilet! Nic! Od az od 10h!" ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 29 minutami, safi napsal: Takze 21 denni karantena vydrzela 2 dny, tvrzeni policie, ze nebude akceptovat elektronicka potvrzeni vydrzelo pul dne. V IT se tomu rika agilni vyvoj a prototypovani Tak pro mě super. Neříkám že to nebudu mít i na papíru, ale opravdu mě zarazil ten nesoulad v tvrzeních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Ja bych pritvrdil, opatreni po 2 dnech nezabiraji. A lockdown na dozivoti.....nebo do konce zivota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 4 minutami, Xenomorfus napsal: Trochu mi to pripomelo, kdyz jsme pred lety s klukama resili u piva podobnou myslenku. Slo o nase alternativne pigmentovane spoluobcany. Shodli sme se na tom, ze by bylo fajn, kdyby jeden den v roce nebyli hajeni. A ja navrhoval od 0600. Nacez se kamarad na mne podival takovyma tema alkoholem podlityma ocima a povida: "Si chuj? Od sesti? Vis, ze ja vstavam tak kolem desate! Ja Te znam! Ty bys uz od peti hodin krouzil ve SKOTu po Vitkovicach, nedockavy prst na spousti a v osm hodin by uz nebylo do ceho strilet! Nic! Od az od 10h!" ;-). Byť chápu nářky podnapilého kamaráda a soucítím s jeho biorytmem, tady se obávám, že se chca nechca budeme muset řídit harmonogramem lovené zvěře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 33 minutami, Xenomorfus napsal: Trochu mi to pripomelo, kdyz jsme pred lety s klukama resili u piva podobnou myslenku. Slo o nase alternativne pigmentovane spoluobcany. Shodli sme se na tom, ze by bylo fajn, kdyby jeden den v roce nebyli hajeni. A ja navrhoval od 0600. Nacez se kamarad na mne podival takovyma tema alkoholem podlityma ocima a povida: "Si chuj? Od sesti? Vis, ze ja vstavam tak kolem desate! Ja Te znam! Ty bys uz od peti hodin krouzil ve SKOTu po Vitkovicach, nedockavy prst na spousti a v osm hodin by uz nebylo do ceho strilet! Nic! Od az od 10h!" ;-). Si musel být totálně namol, už jsi viděl naše alternativně pigmentované spoluobčany v 06:00 venku?? Do 10:00 by jsi stejně nic nestřelil ani kdyby bylo hezké počasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 To nejde číst. Vyjadřujete se tu jako celkem kvalitní kokoti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Tvl, Xenomorfus, Kotlík, Joystick běžte si s tím do žumpy nebo spíš do prdele, co je todleto za ubohost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Tak já ležím třetí den s COVIDem, kterej dotáhla dcera z mateřské školy a takhle militantní náladu teda nemám. Tady to opravdu trochu ustřelilo a myslím si, že i v dnešní době a při aktuálním složení politické scény (možná i právě pro to) by to chtělo zachovat trochu klidu, zdravého rozumu a obrnit se trpělivostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Chlapci to je satira, neni to z toho jasný? Nebo si kolektivně myslíte, že bych s M16tkou vyrazil do Průhonic lovit čobola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Tak lidem z toho už fakt jebe a dělaj různý podivný věci... já bych se Joyi nedivil. Třeba já před chvílí v týhle mlze viděl pŕipravu na start závodu supersportů v městských ulicích (Kbely). Vcetně pickupu s kamerama. Z lidí co bylo v mlze (tj. v aerosolu - nosiči) vidět neměl na hubě nikdo nic. Ovšem jestli to v tomhle mlíku fakt rozjeli, bude covid asi poslední problém, co je i jejich okolí dnes večer ohrozí na životě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Dnes jsem byl na druhém covidovém pohřbu v průběhu 6 dnů... ještěže se z toho aspoň táta dostal relativně snadno, pochvaluje si Eloprine, co jsem mu koupil v PL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Tvl co je satirickyho na tom, ze pujdete odstrelit premiera nebo cigany. Jako vtip by to bylo dobry mozna v patnacti. Ze to tu zaznelo je sice uchylarna, ale ok, muze se stat. Ze na to dalsi naskoci a tahle linka vesele frci dal, mi hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 V 22. 3. 2020 v 14:43, Bert napsal: Naprosto s Tebou souhlasím. Jako rozený demokrat si myslím, že tohohle kokota nás mohou zbavit jen dvě věci. Demokratické volby, nebo osamělý střelec. Za to můžu asi tak trochu já. Vidíš, rok se s rokem sešel. No, kluci jsou asi netrpěliví, a do října je pořád ještě daleko. Jenom by to neměli tak vyřvávat, teď jednoho neopatrného troubu chytili až v Barceloně. I když Bůh ví, jak to bylo. Jako maskirovka pro odlet Moniky do Dubaje ale určitě fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Zítra Mafra news... premiér bude řídit nejlíp na světě jakoukoli situaci kdekoli s celou rodinou bezpečně z Kanárských ostrovů. Policie dnes v noci rozbila teroristickou organizaci, zabývající se časovými zařízeními. Robert Šlachta vyšetřuje sionistické spiknutí. Premiér k tomu říká: "Čau lidi!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 12 hodinami, Kapo napsal: Pořad Kupředu do minulosti na YT - 2 díl s Milanem Calábkem, velmi zajímavé. Zatím jsem zkouknul první díl a mám nutkání najít v domácí lékarně Lexaurin, asi z roku 2005 a celý plato sežrat. Ale raději si dám tři kapky CBD oleje a jdu spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Ano, bude líp! Vydržme! Veď sa ony stratia! V októbri! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se