Tom4 Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2022 Hovno. Není tam. Nebo že by? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2022 Samá voda... samá voda... Ale dám Ti nápovědu, se kterou to dáš pod minutu: Zaujímá pózu vánočního beránka (jak je ta bábovkovitá forma), což podtrhuje jeho zlomyslnost a zároveň posiluje maskování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2022 ... velikonočního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2022 Keby zadanie bolo nájsť nejaké zviera, asi by som mal problém. Keďže som vedel, že idem po leopardovi, tak som ho mal hneď. Prezradilo ho temné vrčanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2022 před 24 minutami, geometr napsal: ... velikonočního Šmarjá, to je vostuda! Předvánoční stres mne neomlouvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2022 Dobře je tam schovaná, mrcha jedna, už jsem to skoro vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2022 před 3 hodinami, McStinger napsal: Keby zadanie bolo nájsť nejaké zviera, asi by som mal problém. Keďže som vedel, že idem po leopardovi, tak som ho mal hneď. Prezradilo ho temné vrčanie. Temné vrčanie jsem taky slyšel…ale pak mi žena vynadala, že u toho mobilu hučím jak starý piliňák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2022 před 2 hodinami, nickolas napsal: Temné vrčanie jsem taky slyšel…ale pak mi žena vynadala, že u toho mobilu hučím jak starý piliňák. U mňa to asi boli priedušky, ale pomohlo to lokalizovať ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Vybornej vanocni kviz. Rovnou se podelim k skvelej vysledek 1/10. https://www.novinky.cz/clanek/vanoce-kviz-vanocni-zvyky-aneb-cely-svet-se-netoci-jen-kolem-kapra-a-bramboroveho-salatu-40418357#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 2/10 , mě stačí blázinec doma natož ve světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 1/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Dodržel jsem výkon 1/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 4/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 4/10 (2x věděl, 2x náhodná trefa) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 6/10 (4x věděl, 2x náhodná trefa) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 5/10, ale spravnu odpoved som naisto vedel len jednu, zvysok bolo stastie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Najděte 69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Za cca 15 sekund. Co je na ton za hádanku? Stačí jet po druhé cifře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Takovy mensi hlavolam. Pozn.: u mobilnich zarizeni je treba vypnout automaticke otaceni displeje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 to je spíš do humoru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se