Strocek Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 https://www.extra.cz/necekany-konec-po-15-letech-sbohem-navzdy-cestmire-ordinace-v-ruzove-zahrade-jde-do-finale?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=442600&dop_req_id=qYHlGjzUZWA-202011232006&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 před 2 minutami, Strocek napsal: https://www.extra.cz/necekany-konec-po-15-letech-sbohem-navzdy-cestmire-ordinace-v-ruzove-zahrade-jde-do-finale?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=442600&dop_req_id=qYHlGjzUZWA-202011232006&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Teď se budeš muset bavit ty s manželkou, když nemá na co koukat, že? Taky by mě to sralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 neasi, naštěstí dávaj ještě Výměnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 ...a svatby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 před 4 hodinami, Strocek napsal: neasi, naštěstí dávaj ještě Výměnu Furt? Ja myslel ze par tydnu zpet skoncila, to je naopak jedinej porad u kteryho se s tou svoji bavim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Tohle byla jen otázka času... https://www.novinky.cz/clanek/anti-transgender-harpyje-clen-monty-pythonu-obvinen-z-transfobie-40343029?section=filmy-serialy&parentSection=kultura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 @martar To jsem cetl hned vcera. No, bohuzel zadny prekvapeni. Ale zase Kambodzska policistka je skvela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 (upraveno) Přesně Snad je v takový pozici ( finančně, kariérně, věkově), že je může mít na háku. Aspoň doufám. Upraveno 24. listopadu 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 To je prdel. Takže 100 mega na chlebolinku našeho premierskýho estébáčka zaplatíme my všichni. Kua už by ta spravedlnost mohla začít úřadovat. Že já místo plusu neposlouchám radši impuls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Jako rádio Impuls? Myslíš to ráááádio Impuls které od roku 2014 vlastní Babiš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Jako rádio Impuls? Myslíš to ráááádio Impuls které od roku 2014 vlastní Babiš? No jasně, tam by o tom nemluvili a krevní tlak by byl ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 (upraveno) dyť právě. e: Pavel byl rychlejší. Lidi, mě už tohle fakt hrozně sere. Upraveno 24. listopadu 2020 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 před 8 minutami, Tom4 napsal: Jako rádio Impuls? Myslíš to ráááádio Impuls které od roku 2014 vlastní Babiš? To jako vážně? Beze srandy? To je taky jeho rádio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 @lub @kuncák7 ano, je to tak, zcela vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Takhle jsem to nesledoval a nestudoval. Mám rádio jako kulisu. Ale začínám bejt alergickej na všechno od STB a tak to přeladím a docela rád. Penam už dlouho nejím z podobného důvodu. Dávím se po něm :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Žena tuhle omylem koupila ty slavný toasty od Penamu a nežraly to ani sousedovy slepice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Já si akorát říkám, jestli takovejhle zmrd může být šťastnej. Rodinu má rozesranou, syna předhodil lvům v kauze čapího ubytování... prachy asi má, ale to je tak všechno. Prej volte babiše, ten má nahrabáno, bude to dělat pro lidi. Ale jak někdo čuchne k moci... Ale na každou svini se někde vaří voda a všechno se člověku jednou vrátí... jak to dobré, tak to špatné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 a než se ta voda dovaří, tak tady budeme mít zplundrovanou, mrtvou zemědělskou půdu, otrávený řeky, sračky v supermarketech, zničenou podnikající střední třídu, ekonomiku v krachu a morálně rozesranej národ jako před 89. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 před 23 minutami, Foundryman napsal: Žena tuhle omylem koupila ty slavný toasty od Penamu a nežraly to ani sousedovy slepice... Měls mu koupit lepší linku.. Seš lakomej a on teď musí dřít na nějaký jebce za prašivých 100 mega.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Před hodinou, kuncák7 napsal: Takhle jsem to nesledoval a nestudoval. Mám rádio jako kulisu. Ale začínám bejt alergickej na všechno od STB a tak to přeladím a docela rád. Tak bacha ať nepřeladíš třeba na RockZone... Ale tak nějak za všemi rádii jsou dneska nějaký miliardáři, Křéťa, Zach, Soroš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se