Bert Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Ad covid. Jsem očkovaný snad třikrát, nebo čtyřikrát. Třikrát jsem měl covid. Myslel jsem si, jaká nejsem rarita. Až do pátku. Potkal jsem se na pokec s bratrancem. Covid osmkrát. Naposledy před měsícem.... To mi fakt hlava nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Není to tak, že očkování snižuje závažnost průběhu? Navíc stávající covid je už dost odlišný od toho, proti kterému se očkovalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Mě děsíte... od včerejška (tak jako každý začátek podzimu) umírám na "rýmečku" ...nicméně multitest na chřipky+koronáč je prozatím negativní. Asi drahá z práce donesla ty správné = negativní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Naše obvoďačka taky hlásí každý druhý test pozitivní. Průběhy většinou lehčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 (upraveno) před 18 hodinami, Radek124 napsal: Mě děsíte... od včerejška (tak jako každý začátek podzimu) umírám na "rýmečku" ...nicméně multitest na chřipky+koronáč je prozatím negativní. Asi drahá z práce donesla ty správné = negativní Ani mi nehovoř. Ráno jsem se vzbudil v bazénu, uplně mokrý, po sprše jsem si zapomněl hodinky, takže celý den jako bez ruky, a nakonec sem radši utekl z práce, protože do mě kolegyně narvaly 3 čajíky s medem a čtvrtý už bych asi fakt nedal. A bolí mě uplně všechno, něco i dvakrát. Teď už doma nasazuju valašské kapání, tak snad to ustojím. Upraveno 1. listopadu 2023 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Česká pošta Čekal jsem na doporučený dopis celý den potřeboval jsem jej a v sledování zásilek bylo psáno doručujeme. Po dní čekání přišlo oznámení adresát nezastižen. Volal jsem na poštu jak je to možné byl jsem doma a zvonek funguje mi paní vážně řekla. Můžete si objednat nové doručení ale asi to dopadne stejně,nemáme lidi .Když jsem jí řekl že takhle si služby nepředstavují proč to nabízejí Když to nejsou schopni zajistit a že by se měli zrušit klidně mi řekla taky na to čekám. ČP už nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Ale Honzo, jeden by řekl že Tvém záviděníhodném věku tě pošťácký "modus operandi" jen tak nepřekvapí... U nás to už drahnou řádku let funguje tak že ráno doručovatelky místo rekomand vyfasujou svůj stoh papírů o nezastižení - a místo zdržování se zvoněním je rovnou hází do schránek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 17 hodinami, Radek124 napsal: Ale Honzo, jeden by řekl že Tvém záviděníhodném věku tě pošťácký "modus operandi" jen tak nepřekvapí... U nás to už drahnou řádku let funguje tak že ráno doručovatelky místo rekomand vyfasujou svůj stoh papírů o nezastižení - a místo zdržování se zvoněním je rovnou hází do schránek: Příběh pokračuje,včera jsem si to na poště vyzvedl. Dnes v poledne když jsem vycházel z domu mi mladík tmavší pleti v pošťacke bundě vrazil do ruky výzvu k vyzvednutí zásilky s razítkem nedoruceno personální důvody. Když jsem se tam dovolal jde o tu co jsem si včera vyzvedl. Bordel non plus ultra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Vyhodili tažný, takže to začíná stát za hovno. Nám zavřeli v rámci toho jejich šetření pobočku, kam jsem leta chodil a kde byly výborný ženský, takže teď chodím na procházku 1,9 km na jinou pobočku a už jsem se tam s jednou mladou blbou krávou rafnul. Tak zatím je přínosem pohyb (ten mám ale i v práci) a možná budu trénovat i asertivitu Jo a taky jsem slyšel mluvit toho experta Rakušana, jak si představuje, co by pošta měla do budoucna dělat a co všechno zastávat. Je mi toho pána upřímně líto, chudák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 12 minutami, Conrad napsal: Příběh pokračuje,včera jsem si to na poště vyzvedl. Dnes v poledne když jsem vycházel z domu mi mladík tmavší pleti v pošťacke bundě vrazil do ruky výzvu k vyzvednutí zásilky s razítkem nedoruceno personální důvody. Když jsem se tam dovolal jde o tu co jsem si včera vyzvedl. Bordel non plus ultra To mám pořád, roznáší je pošťačka, dodávkář u nás podle mě ani nestavěl, slyšel bych ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 47 minutami, geometr napsal: Vyhodili tažný, takže to začíná stát za hovno. Nám zavřeli v rámci toho jejich šetření pobočku, kam jsem leta chodil a kde byly výborný ženský, takže teď chodím na procházku 1,9 km na jinou pobočku a už jsem se tam s jednou mladou blbou krávou rafnul. Tak zatím je přínosem pohyb (ten mám ale i v práci) a možná budu trénovat i asertivitu Jo a taky jsem slyšel mluvit toho experta Rakušana, jak si představuje, co by pošta měla do budoucna dělat a co všechno zastávat. Je mi toho pána upřímně líto, chudák. Asertivitu rozvíjej, to ti doporučuju , já se stářím zjišťuju, že se měním v nepříjemného starého dědka a začínaj mi vadit hovadiny typu - neoddělení nákupu u pokladny na tom pojízdném pásu. Jako mladej jsem se tomu pousmál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 U nás doporučné dopisy roznáší pošťačka, příjemná baba, zazvoní, otevřu, pozdravíme se, usmějeme se, podepíšu, předá, děkuji, mějte se, na shledanou. Noa balíky dodávkou rozváží takovej vyhultýpek jak Oťák ze Simpsonů, dá vědět předem, vysmátej, dobrý den, super, díky moc, mějte se, nashle. Prostě ČP paráda, děkuji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 S doručovatelkou a chlapíkama, co rozvážej balíky, problém fakt není, to je přesně jak píšeš (akorát u nás teda jezděj celkem normální chlapi, nejsou to vyhultýpci ). Jako do tý doby, než zavřeli tu pobočku, jsem na poštu u nás nemohl říct křivýho slova. A jiný ženský na tý daleký pobočce byly taky zatím v poho. Akorát je to daleko, no a občas fronta, kterou, když už tam dojdu, musim vydržet, to dřív jsem se otočil a přišel jindy. Jo a taky na zavřený pobočce bylo otevřeno o jedno okýnko víc, takže teď, když to svedli na tu dalekou pobočku, pro jistotu ještě běží o jedno okýnko míň. No koumáci ti jejich chovní, ti si plat zasloužili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 (upraveno) Uz sem to tady mozna nekde psal, ale opakovani je matka blbosti. Posledni rok, dva, pozoruju nejakou novou modu, nebo jsem to mozna nevnimal, nevim.. ale sere me to:) Jedu autem, dveste metru prede mnou prechod, tam stoji (vetsinou) starsi baba. Stoji, cuci, ceka. I kdyby se zacla plazit, pri ty rychlosti ve meste se bezpecne preplazi trikrat, nez tam prijedu. Stoji, cuci. Auto se priblizuje, baba vypada ze jako teda prechazet fakt chce. Ja zpomaluju, probliknu ji at de, stoji, cuci. Pocka si az zastavim, ona mavne a prebiha.. Upraveno 2. listopadu 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Se nediv, nemuže si bejt jistá, jestli dáváš bacha, jestli fakt zastavíš, třeba hůř vidí, nikdy třeba neřídila (takže nemuže tušit, jak to vnímáš ty za volantem)... Taky to často zažívám, ale nějak mi to nevadí. Ale co mě štve, jsou lidi, který jedou v protisměru a ani náznak nějaké reakce, a to když já už stojim a chodec už je ve vozovce před mým autem. To je dobrá móda, nejspíš z nepozornosti (nebo naprostý ignorance). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 @geometr U chodce mobil v pracce vidíš, ale nechtěj vidět co jsou některá jelita ve městech schopná mastit za volantem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 1 hodinou, Micey napsal: Uz sem to tady mozna nekde psal, ale opakovani je matka blbosti. Posledni rok, dva, pozoruju nejakou novou modu, nebo jsem to mozna nevnimal, nevim.. ale sere me to:) Jedu autem, dveste metru prede mnou prechod, tam stoji (vetsinou) starsi baba. Stoji, cuci, ceka. I kdyby se zacla plazit, pri ty rychlosti ve meste se bezpecne preplazi trikrat, nez tam prijedu. Stoji, cuci. Auto se priblizuje, baba vypada ze jako teda prechazet fakt chce. Ja zpomaluju, probliknu ji at de, stoji, cuci. Pocka si az zastavim, ona mavne a prebiha.. Minule som takú tetušu sledoval a nakoniec sa jej spýtal, či jej mám pomôcť na druhú stranu. Ona že nie, že prejde sama, ale čaká, kým buď všetky autá prejdú, alebo zastavia. Lebo že jej nedávno zrazilo na prechode kamarátku a bojí sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Včera přišla dcera, že její spolužačka po škole vylepuje lístky s prosbou o pomoc pro tátu, bylo mi z toho nějak šoufl....Prachy ve velkým letí do hajzlu, dotace za to, že se nezaseje, miliardy na kraviny a dítě v nervech kvůli léčbě která je "drahá"... Sám vím jaké to je, když se řekne zhoubný nádor, i když jsem to měl v podstatě lehký a je to dávno, ty vzpomínky nesmažu... Nechci nikoho citově vydírat a obtěžovat, ale zkusím sem dát odkaz na sbírku : https://www.donio.cz/poslednisance Snad nečiním nic neetického, rodinu známe, snad bude mít šanci bojovat dál..... Díky případným dárcům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 4 hodinami, lub napsal: U nás doporučné dopisy roznáší pošťačka, příjemná baba, zazvoní, otevřu, pozdravíme se, usmějeme se, podepíšu, předá, děkuji, mějte se, na shledanou. Noa balíky dodávkou rozváží takovej vyhultýpek jak Oťák ze Simpsonů, dá vědět předem, vysmátej, dobrý den, super, díky moc, mějte se, nashle. Prostě ČP paráda, děkuji . Taky si na ČP nemohu stěžovat, za těch 25 let co sbírám optiku, mně nic nerozbila ani neztratila. To jsem posílal hodně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 (upraveno) Nenošené. Doporučuju dohledat vlákno Zelenáč a spoustu otázek. S flipováním hodinek jsem se smířil, ale prosím vás odpusťte si ty pohádky okolo (ala vysněné hodinky a taťka se taky konečně dočkal SDček) a buďte fér ohledně stavu hodinek. Bez toho bych to bral jako fajn nabídku. Upraveno 3. listopadu 2023 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se