wawrik Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 2 minutami, Micey napsal: A to sem si doted myslel ze slovensky rozumim. Presne to mi napadlo. Na prvý pohľad je to slovenčina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna A já se tak ve slově : môžeme těšil na ty dvě stříšky proti sobě. No nic, slovenčinu to připomíná jen vzdáleně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Ano, je to madarsky. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Čemu nerozumím, to předhodím Bardovi. Vysvětlí, odpoví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna V 12. 12. 2023 v 11:52, EpsteinBarr napsal: Co to je za křeslo? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Pani manzelka odkazuje, ze to je stare, kupene volakedy v Kika (u nas je to teraz myslim xxlutz). Asi som velmi nepomohol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Co to je za křeslo? díkyhttps://favi.cz/produkty/p/1-maly-nabytek-kreslo-factory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna (upraveno) Ranní překvápko - dodávky drandí až z nich šrouby lítají, guma naštěstí vydržela až do pneuservisu (na počkání opraveno knotem)… Upraveno 10. ledna uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Česká pošta, zkurvená česká pošta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna (upraveno) WTF!? Robert Fico spolu s Ľubošom Blahom a Andrejom Dankom položili vence na hrob komunistického politika Gustáva Husáka na cintoríne v Dúbravke. Predseda SNS Danko napísal, že si takto pripomenuli 111 rokov od jeho narodenia. (zdroj) Upraveno 10. ledna uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna No vidíš. A když nedávno (4.1.2024) @instant označil Slovensko za jebnutou gubernii, tak byl hned oheň na střeše. A to dokonce v takovém pohodovém vláknu, jako je žumpa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 4 hodinami, Radek124 napsal: Ranní překvápko - dodávky drandí až z nich šrouby lítají, guma naštěstí vydržela až do pneuservisu (na počkání opraveno knotem)… Takhle jsem měl nějakej vrut v gumě už dvakrát. Že se dycky mrcha našteluje tak, jak když ho tam někdo zašroubuje. Poprvé když jsem si ho všimnul, tak že ho jako vyšroubuju (no blbej nápad samo), vytah jsem šroubovák, povolím trochu - sičí. Tak utahnout a šup do pneuservisu - taky na počkání, pokždé. Já mám v autě plnohodnotnou rezervu (tj. pátý kolo) a ještě jsem ho nikdy nevyndal (akorát ho občas dofouknu), pokaždý jsem dojel do servisu, ale je mi jasný, že kdybych tu rezervu neměl, při prvním defektu stojím na ráfku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Zasrobovat treba este aspon 30 do kazdej gumy a mas na zimu vystarane...Odporucam hlavne neznicit bezpecak ked nahadzujute rezervu. Ci to len ja som taky expert? Tiez bolo fajne chytit defekt na statny sviatok na dialnici pred Zilinou. Oprava stala nasobne viac ako bezne, ale boli sme radi, ze sme vobec nejaky servis nasli. A mozno by to zena odsoferovala este z tej Ziliny az do Polska bez toho aby si to vsimla. Nastastie nas na to dobri okoloiduci upozornili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2 hours ago, Bert said: No vidíš. A když nedávno (4.1.2024) @instant označil Slovensko za jebnutou gubernii, tak byl hned oheň na střeše. A to dokonce v takovém pohodovém vláknu, jako je žumpa ale zase Fico s Blahom a kapitanom nad Gustovym hrobom - to je kurva bizar, to sa musi nechat. cerveni khmeri a nackovia sa boli spytat velkeho vezira, ako sa najrychlejsie zadratuju zapadne hranice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 27 minutami, shaggy napsal: Odporucam hlavne neznicit bezpecak ked nahadzujute rezervu. To už na autě dávno nemam, strašná zhovadilost bezpečáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Před hodinou, geometr napsal: To už na autě dávno nemam, strašná zhovadilost bezpečáky. Co je to bezpečák ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Bezpečnostní šroub - jeden ze šroubů kola, kterej je "jinej" než ostatní šrouby - není to klasický metrický hranol, ale má jiný - zvláštní tvar a k jeho povolení tak potřebuješ odpovídající klíč/hlavici/redukci tzv. ořech. Tvarů je mraky, aby byl každej jinej (taková řekněme obdoba zámku a odpovídajícího klíče). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Přesně takový šroub do kola jsem chytnul taky. Bylo to v den, kdy jsem se ženil. A jel jsem pro svědka, že pojedeme na radnici... Teď si říkám jestli to nebylo nějaké znamení, které jsem, já blahovec, ignoroval, nebo co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna No, když jsem já, jako ženich, volal svědkovi, kde je s tím autem, tak mi řek, že uuuuž vyjíždí ze Stodolní A řidič nevěsty teprve lezl ze sprchy, když mi volali z květinářství, že ještě 5 minut a můžu si to zdobení vyzvednout v pondělí. Není nad to, zapojit do téhle akce kamarády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se