YPO Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 3. 3. 2025 v 20:10, ivan_989 napsal: To je nejak vela. Rozšířit Máš pravdu, měl jsem tam zaškrtlý i Klub N.
kuncák7 Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 25. 2. 2025 v 14:10, Radek124 napsal: @AfricanPředstav si že by sis na elektrikářskou výpomoc přizval kolegu Kuncáka - to by teprv jiskry lítaly Rozšířit V 25. 2. 2025 v 14:27, nickolas napsal: …jsou věci, o kterých se nežertuje! Rozšířit V 25. 2. 2025 v 16:14, African napsal: Já si ale na Kuncáka opravdu vzpomněl při tom nadávání Rozšířit Tiše vás pozoruju a dělám si čárky ( od jisté příhody si už dávám bacha ). 1
dykmore Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Málokdo si toho všimnul, ale Bagind skončil. Mám od nich pár věcí, škoda. https://bagind.cz/cs/page/informace
Maro Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Taky od nich mám pár věcí, ale upřímně, business model vykořusťujeme indické prodejce a prodáváme v Evropě jako haute ruční práci "s pribrhem" mi moc sympatický nebyl. Přidaná hodnota nula, myslím, že není moc po čem smutnit, vlastně to byl takový fancy ekvivalent předprodeje z aliexpressu. 1 1
dykmore Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března S tím nelze než souhlasit. Věci, co od nich mám, jsem vybíral osobně na prodejně "unikátů" za diskontní ceny, takže jsem neřešil příběh ani přidanou hodnotu. A paradoxně ty jejich prototypy, co neměli normálně v prodeji, byly často lepší než jiné položky v jejich nabídce.
Radimk Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Národní dopravce, nebo spíše ostuda. Na cca hodinové trati Ostrava- Otrokovice 2,5 hodiny zpoždèní. 21 století v praxi. Nárok na odškodnění žádný, služba navíc žádná, ani voda... A to tam jeli lidi do Vídně na letadlo. Smůla.... ale omlouváme se.... Jediné pozitivní je, že jsem v tom vlaku neseděl já, ale mladá. Náhradní doprava z Opavy do Ostravy už je jen třešnička, ale ta je pochopitelná.
Axel Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března V 4. 3. 2025 v 18:18, dykmore napsal: Málokdo si toho všimnul, ale Bagind skončil. Mám od nich pár věcí, škoda. https://bagind.cz/cs/page/informace Rozšířit Nic proti Tobě, ale za mě je to výborná zpráva. Konečně sem přestanou tahat tenhle šunt až z Indie.. Máme bohužel od nich doma tašku, kůže je tak hnusná a nekvalitní, že horší už to být nemůže.. A to včetně všech detailů, vyráběno očividně v příšerných podmínkách kdo ví kým a kdo ví z čeho.. Indická šílenost.
bohus76 Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Myšlenka možná dobrá,ale asi to provedení dost pokulhává,jak slyším z více stran zde.Povětšinou je u těchto zakázek ze světa problém s kvalitou, protože málokdo si může ( a chce) dovolit poslat člověka, který by tam tu kontrolu dělal, poukazoval na chyby a trval na nápravě.
Conrad Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 6. 3. 2025 v 22:28, Axel napsal: Nic proti Tobě, ale za mě je to výborná zpráva. Konečně sem přestanou tahat tenhle šunt až z Indie.. Máme bohužel od nich doma tašku, kůže je tak hnusná a nekvalitní, že horší už to být nemůže.. A to včetně všech detailů, vyráběno očividně v příšerných podmínkách kdo ví kým a kdo ví z čeho.. Indická šílenost. Rozšířit Zase bych jim psí hlavu nenasazoval mám od nich malý batoh Cestuy a s materialem i členěním spokojenost.
Axel Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) Hlavně jejich vnímání kvality je zcela odlišné od toho, na co jsme v Evropě zvyklí.. YT je plný videí z takových manufaktur, ať už to je výroba "šperků", recyklace baterii někde na ulici, recyklace pneumatik, výroba průmyslových filtrů dětma.. ap. A vždycky ten obraz je stejně zoufalý. Kdo by se chtěl "projít" Indií, tak kanál Vagabundi na cestách na YT může být dobrou volbou, žádné prvoplánovité a naaranžované záběry, ale realita.. V plánu mají ujít cca 12 tis. km a Indii mají už za sebou.. @Conrad - Můžu klidně nafotit jejich tašku za cca 2 litry vs moji pracovní za cca 3 tis. (tedy žádný luxus, normální cena). Nejde to kvalitou srovnávat.. Upraveno 7. března uživatelem Axel
alky Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Zrušený letenky do Kiruny, shit, musím řešit refund, hledat znova a termín se blíží, skit (švédsky shit)!
tikzot Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Je až k nevíře co tohle zmrdstvo dokaže udělat s dnešním světem.. je mi z toho fakt kolikrát ouzko 4
dtx Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Ad. Bagind: mám od nich cestovní tašku a jsem spokojený, odpovídající ceně a očekávání. Raději doporučte jména obchodů v podobné cenové relaci.
Pozorovatel Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Se nám na těch cyklostezkách rozmohl takový nešvar. Hromada elektrokol, která sedlají individua, co nedokážou ukočírovat ani to normální, natož tohle. A nemusí to být nezbytně starší lidé Asi budu muset volit náročnější terén, tam jich snad nebude tolik.
vzduch Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března V 9. 3. 2025 v 15:01, Pozorovatel napsal: Se nám na těch cyklostezkách rozmohl takový nešvar. Hromada elektrokol, která sedlají individua, co nedokážou ukočírovat ani to normální, natož tohle. A nemusí to být nezbytně starší lidé Asi budu muset volit náročnější terén, tam jich snad nebude tolik. Rozšířit Pravdu máš. Stačí vyjet mimo cyklostezky do kopců, pokud jsou, a nikde nikdo. Je to dřina, ale ten pocit potom je k nezaplacení. A na závěr nějaké to pivo. Sportu zdar!
warann Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Proti tomu, co se teď řeší hlavně v Žumpě je to prd, ale nasralo. Jsme s klukem sami tejden, tak se starám, resp. spíš snažím starat, aby mě příliš neproklínal, až se žena vrátí. No, tak jsem dnes zaběhl do menšího řeznictví, co se tváří jako takový to farmářský a koupil mj. šunku (žádal jsem tu nej co mají). Doma rozdělám, a tam na mě vykoukne toto: 1
gunman Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března děti je třeba zocelovat nevím, kolik je klukovi, ale určitě to dá když žena studovala o víkendech vysokou a já měl na triku všechny naše děti, tak jsem jim dělal "takový to dobrý masíčko" a hranolky po letech přišla na to, že to byl osmaženej lančmít 2 1
Jeronimo Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) V 13. 3. 2025 v 18:12, warann napsal: Proti tomu, co se teď řeší hlavně v Žumpě je to prd, ale nasralo. Jsme s klukem sami tejden, tak se starám, resp. spíš snažím starat, aby mě příliš neproklínal, až se žena vrátí. No, tak jsem dnes zaběhl do menšího řeznictví, co se tváří jako takový to farmářský a koupil mj. šunku (žádal jsem tu nej co mají). Doma rozdělám, a tam na mě vykoukne toto: Rozšířit Hoď ji pod vajíčko, to se srovná. Upraveno 13. března uživatelem Jeronimo 1
warann Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Ale to my dáme, to zas takový fajnovky nejsme. Nicméně že bych tohle chtěl běžně kupovat, to zas nééé.
bandicoot Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) V 13. 3. 2025 v 18:12, warann napsal: Doma rozdělám, a tam na mě vykoukne toto: Rozšířit Když jsem měl holky 2-5-8, byl jsem s nima 14 dní sám na penzionu na Šumavě a obráželi jsme coopy a testovali různý gothaje. Edit: co se týče šunky, tohle by slušnej prodejce vůbec neměl prodávat a v civilizovaný zemi ani neprodává. Upraveno 13. března uživatelem bandicoot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se