Přejít na obsah

R.I.P.

Doporučené příspěvky

Velice smutná zpráva. Jeho filmy mě provázely celý můj život. On a Bébel mi připravili na filmovém plátně spoustu krásných zážitků. Děkuji, Mistře!!!

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zprava je to smutna, ale mistrovi se snad konecne ulevilo. Byt otrokem v nefunkcnim tele kdyz hlava jeste jede musi byt peklo. Budiz mu zeme lehka.

Francouzska kinematografie 60.-80. let byla specificka a u nas dost popularni. Naopak soudoba je pro me dost neznama. Maji ti dva borci nejake nastupce? Co za soucasne francouzske filmy by stalo videt. Vim o par komediich, ale jinak mi ta ikonicnost Delonova a Belmondova obdobi chybi…

• Like 4
Odkaz ke komentáři

Já kvůli němu kdysi začal na chvíli kouřit, Gitanes, málem mě to zabilo a naštěstí mě to zase pustilo, ale chtěl jsem bejt jako on. Byla to výrazná osobnost, i když podle všech dostupnejch informací s ním asi nebyl jednoduchej život...tak teď už budeme jenom hlídat dražby s jeho hodinkama a něco si třeba koupíme.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, mlsoun1 napsal:

Velice nepříjemná zpráva a velmi smutná.Na jeho filmech jsem vyrostl a hltal je ve velkém,stejně jako Belmonda a další velké osobnosti Francouzkého filmového plátna😥

Lépe bych to nenapsal 👍 

Odkaz ke komentáři

R.I.P. pane Delone. Jak si tak stárnu (58) a okolo sebe vidím odcházet už i  kamarády a známé, v mnoha případech mi stáří připadá nedůstojné. Doufám, že mě to trefí na fleku.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, vzduch napsal:

R.I.P. pane Delone. Jak si tak stárnu (58) a okolo sebe vidím odcházet už i  kamarády a známé, v mnoha případech mi stáří připadá nedůstojné. Doufám, že mě to trefí na fleku.

Jsem na tom stejně, děsí mě případná nemohoucnost a závislost na pomocí druhých, doufám v to samé.

Drž se !

Edit, omlouvám se za OT.

Upraveno uživatelem špelda66
Odkaz ke komentáři

@vzduch @špelda66 Myslím, že nás tu bude víc, kdo si v tom našem "vyzrálém" věku připouští takovéto myšlenky - nebýt na obtíž, být soběstačný co to půjde a až ta kmotra přijde, ať to mám rychle za sebou .... Ale lepší na to nemyslet, užívat každého dne 👍.

Jinak ještě mě zarmoutila zpráva z domácího motorsportu - po nehodě v závodech do vrchu včera v Albrechticích zahynul jezdec Ondřej Chytil ve věku 32 let .... R.I.P.

https://www.motormix.cz/ondrej-chytil-zahynul

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři

V 18. 8. 2024 v 10:06, Radek Cigi napsal:

Delon, Belmondo, Gabin, Ventura, ale i Funés a Bourvil. Pro mě legendy. Jejich filmy můžu stále dokola a vždycky se na ně těším.

Hezkej výčet. Zejména díky za zmínku o L. Venturovi - zajímavej životní příběh nejen v oblasti herectví...

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...