paya01 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Karel Heřmánek. Měl jsem ho rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Ja taky, je mi to lito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Neee, moje dětství, zlatý úhoři, chjoo, tak to mě velmi mrzíodpočívejte v největším pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Fešák Hubert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Karel Heřmánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Pan herec a dabér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna (upraveno) před 7 minutami, Prochy68 napsal: Fešák Hubert Za mě jeho nejlepší role, ach jo, stejnej ročník jako můj táta Upraveno 25. srpna uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Smrt krásných srnců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Tak to je hodně smutná zpráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Bože to je skoda Ať je mu lépe. Ja zavzpomínat dnes jedním klenotem, kde byl dokonalej https://www.csfd.cz/film/43177-otec-neznamy-aneb-cesta-do-hlubin-duse-vystrojniho-nacelnika/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Odpočívejte v pokoji Mistře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna To mě zasáhlo. Skvělej herec. Velkej frajer. RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna R.I.P. Karel Heřmánek. Pan Herec. Co se mu asi honilo hlavou než to zmáčkl,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna R.I.P., Fešáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Dnes Karel Heřmánek svou rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna To byl velký frajer. Taky jsem ho měl moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Jára taky skvělej. Smutná neděle . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Výrazná tvář i hlas, kompletní herecký rejstřík, od komiky (Fešák Hubert) až k tragikomice (Smrt krásných srnců). Výrazné příležitosti mu dával Karel Kachyňa, dá se tak říci, že byl v 80 letech jeho dvorní herec. Abych pravdu řekl, neviděl jsem s ním slabší počin. Nevím, jaký byl v soukromí, co ho k tomu vedlo. Každopádně odešel jeden z posledních mistrů svého řemesla. R.I.P. 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Prý to bylo v rámci zážitkové agentury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se