Zmrzlinar Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Díky. U iCloudu jsem před tím nikde nic neměnil. Dneska ráno jsem poznámky otevřel a všechno se to tam ale z iCloudu začalo samo natahovat. Takže teď už dobrý, ale Apple má teda u mě další velký zářez do důvěry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Nedávno jsem měl podobný problém. Zmizel mi téměř celý telefonní seznam. Zkoušel jsem všechno možné, ale nic nepomohlo. Nakonec jsem se rozhodl pro obnovu ze zálohy a to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu (upraveno) . Upraveno 14. listopadu uživatelem Zmrzlinar nevšiml jsem si, že jsem výsledek už psal výše, pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu lze použít ochranné sklo ze 14 na 13? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Netušíte co je za problém, že se mi na 15 Pro opakovaně mění nastavení oznámení zpráv. Stalo se to najednou samo. V nastavení jsem měl a mám nastaveno Náhledy - nikdy, tj. viděl jsem na displeji, že mi přišla zpráva od "Pepa, imessage" text zprávy nebyl vidět. Samo od sebe se mi nyní zobrazí pouze "Zprávy-oznámení", tj. nevím na první dobrou kdo píše. Změnit nastavení a opět nastavit nazpět nepomáhá. Vždy pomůže jen restart telefonu, ale po pár hodinách se to opět samo rozhodí. Nevíte někdo co s tím a jak se toho zbavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu V 9. 11. 2024 v 20:48, Gustaf napsal: Já tomu věřím....taky bych to tak udělal. Ale je to novej foun, tak ať to má do začátku se vším všudy. Pro mně je stejně celý ten hajp okolo jabka velkej. Ale chce to, tak jí udělám radost... Zdá se , že kluk byl letos hodnější 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Před časem se tady řešily držáky do auta s magsafe. Koupil jsem doporučenej Swissten a jako dobrý až na to, že to do mřížky ventilace nedám. Mám ty lamely dost blízko u sebe a zobáčky od toho držáku jsou prostě moc tlustý. Nemáte nějakej tip na držák do ventilace, kterej má poněkud subtilnější ty zobáčky? Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu https://www.alza.cz/cubenest-s0c0-magneticky-drzak-do-auta-s-podporou-uchyceni-magsafe-d7577098.htm Tohle se osvědčilo jak v osobním tak ve služebáku. Jen u některých pouzder, je mag. spojení s držákem možná až moc silný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu (upraveno) Mám tenhle a za mě dobrý, tím spíš za ty prachy. https://allegro.cz/nabidka/drzak-telefonu-do-auta-na-mrizku-magneticky-privod-vzduchu-s-magsafe-silny-16564583698 Upraveno 22. listopadu uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu To vypada dobre oboje. Dikes. Ted se jeste rozhodnout kterej objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Potřebuju nějaký usb hub k macbook air m3. Chtěl bych něco kvalitního, skladného… jediná podmínka je 1xhdmi, sd karta by byla fajn, ostatní tak nějak standard…. S čím (značka) jsou dobré zkušenosti? Předem díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Za sebe mohu uvést HyperDrive. Měl jsem tohle a všechno frčelo. Ale více zkušeností se značkou nemám. https://www.alza.cz/hyperdrive-5v1-usb-c-hub-wwcb-stribrny-d7472847.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Taky doporučuji HyperDrive, používám už čtvrtým rokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Aboj Né že bych to musel mít v telefonu,ale nefachá mi v 15pro Whatsapp . Sosnu a nic to nedělá , jsem na úvodní stránce a nikam se neproklikam ,než jen k další instalaci. V telefonu asi vše povoleno ,nevíte jak na to? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Odinstal a instal new. Zázračně se vše najde a načtení:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince před 2 hodinami, vwtyp11 napsal: Odinstal a instal new. Zázračně se vše najde a načtení:) To jsem udělal už několikrát a přijde mi,že telefon tu aplikaci nevidí tam kde se má povolovat atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Manželce v VW Taigo zlobí Apple car play, musí to manuálně propojit, neděje se to samo. nějaký doporučení? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Bezdrátové carplay není úplně vzor spolehlivosti, navíc ve spojení s koncernem. Zkusil bych jít do nastavení Bluetooth v telefonu, odstranit předchozí párování a zkusit to znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince před 24 minutami, Moty napsal: Manželce v VW Taigo zlobí Apple car play, musí to manuálně propojit, neděje se to samo. nějaký doporučení? dík měl jsem před pár týdny to samé (BMW) a spravilo se to teprve upgradem iOS 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince MacBook Air M1 mi poslední týden při připojeni na hotspot (iPhone 14Pro) neustále hlásí, že je iPhone vybitý - reálně není. U ikony baterie iPhone na Macu je baterie na minimu. Řešili jste to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se