Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Netušíte co je za problém, že se mi na 15 Pro opakovaně mění nastavení oznámení zpráv. Stalo se to najednou samo.

V nastavení jsem měl a mám nastaveno Náhledy - nikdy, tj. viděl jsem na displeji, že mi přišla zpráva od "Pepa, imessage" text zprávy nebyl vidět.

Samo od sebe se mi nyní zobrazí pouze "Zprávy-oznámení", tj. nevím na první dobrou kdo píše.

Změnit nastavení a opět nastavit nazpět nepomáhá. Vždy pomůže jen restart telefonu, ale po pár hodinách se to opět samo rozhodí. Nevíte někdo co s tím a jak se toho zbavit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 9. 11. 2024 v 20:48, Gustaf napsal:

Já tomu věřím....taky bych to tak udělal. Ale je to novej foun, tak ať to má do začátku se vším všudy. Pro mně je stejně celý ten hajp okolo jabka velkej. Ale chce to, tak jí udělám radost...

Zdá se , že kluk byl letos hodnější 😅

DSC_7539~3.JPG

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Před časem se tady řešily držáky do auta s magsafe. Koupil jsem doporučenej Swissten a jako dobrý až na to, že to do mřížky ventilace nedám. Mám ty lamely dost blízko u sebe a zobáčky od toho držáku jsou prostě moc tlustý. Nemáte nějakej tip na držák do ventilace, kterej má poněkud subtilnější ty zobáčky? Díkes.  

Odkaz ke komentáři

Potřebuju nějaký usb hub k macbook air m3. Chtěl bych něco kvalitního, skladného… jediná podmínka je 1xhdmi, sd karta by byla fajn, ostatní tak nějak standard…. S čím (značka) jsou dobré zkušenosti? Předem díky za tipy

Odkaz ke komentáři

Aboj

Né že bych to musel mít v telefonu,ale nefachá mi v 15pro Whatsapp . Sosnu a nic to nedělá , jsem na úvodní stránce a nikam se neproklikam ,než jen k další instalaci. V telefonu asi vše povoleno ,nevíte jak na to? Diky 

Odkaz ke komentáři

Bezdrátové carplay není úplně vzor spolehlivosti, navíc ve spojení s koncernem. Zkusil bych jít do nastavení Bluetooth v telefonu, odstranit předchozí párování a zkusit to znovu. 

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Moty napsal:

Manželce v VW Taigo zlobí Apple car play, musí to manuálně propojit, neděje se to samo.

nějaký doporučení? dík

měl jsem před pár týdny to samé (BMW) a spravilo se to teprve upgradem iOS 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

MacBook Air M1 mi poslední týden při připojeni na hotspot (iPhone 14Pro) neustále hlásí, že je iPhone vybitý - reálně není. U ikony baterie iPhone na Macu je baterie na minimu.

Řešili jste to někdo?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...