Zmizík Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Vetsina levaku umi mluvit pozpatku, jen je potreba to v sobe probudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Anglie a Švýcarsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 ijedar en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Že jsem dnes nešel do práce a vyřezal jsem dceři 3 loďky.... vizuálně nic moc, ale ve vodě fungující... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 A typ nože který jsi k tomu použil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Taková malá kudla, na loďky, špekáčky atd. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Blues Brothers na ČT2 právě teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 I tahle pro vsechny nevesela situace obcas prinese vtipne okamziky a to napriklad, kdyz si vcera moje zena povidala s nasima klukama o vyhlasene karantene a o tom, ze se musi omezit pohyb venku a setkavani s jinymi lidmi. Starsi syn rika ? Ale do obchodu pro jidlo, drogerii a leky se muze chodit, ze jo? ? a mensi, aby byl taky za chytreho, tak mu s vaznou tvari odpovedel. ? To muzeme, ale musime si vzit na oblicej rohožku? :-))))) Kdyz mi to vypravela, tak jsem se fakt rezal a rikal si, jeste ze ty deti mame:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak mam syna, i v dobe cholery de zivot dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak mam syna, i v dobe cholery de zivot dal.Gratuluju !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak super, vrátili mi prachy za zájezd do ITA, 100 %. Jako asi jedinýmu.Nic existenčního, ale na jedny Steinharty to dá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak mam syna, i v dobe cholery de zivot dal.Gratulace a pevný nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Gratulace a pevný nervy Díky. Já to měl vymyšlený, až na tu činskou pomstu. Takže sem kukačky z?skal, přes nezjištnou pomoc Kubsona, a kluk se narodil za hodinu, dva dny po term?nu. K porodu zat?m pouštěj, a byli lidský i v karanténě. Za mě ten rok začal ok. Ve firmě jsme nafasovali roušky jak z Nasa. Import Russia. Maj strach abychom pracovali,či co. Smutny. U nas to nemaj ani doktoři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak mam syna, i v dobe cholery de zivot dal. Tohle jsou krasne zpravy!Hodne zdravi v zivote! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak mam syna, i v dobe cholery de zivot dal.Konečně nějaká pozitivní zpráva, blahopřeji!!! Ať roste a je to kluk jako buk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak mam syna, i v dobe cholery de zivot dal. gratuluju Marhi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak mam syna, i v dobe cholery de zivot dal.Blahozelam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Marhi, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak mam syna, i v dobe cholery de zivot dal.Gratulace, držte se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky