M.K. Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 kurva instante, zakaž si tohle vlákno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 instant je takovej ten vysvětlovač vtipů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Me uz to ani neprijde vtipny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Dělám si pořádek na ploše a našel jsem tam tenhle inzerát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Tři nymfomanky vedou debatu:Němka: ?Já bych to chtěla zkusit najednou s deseti mužskými.?Francouzka: ?To já rovnou s dvaceti!?Slovenka se zasní a povídá: ?A já by som chcela syna.??Co to tady žvaníš, my se bavíme o sexu!??Veď práve. Porodím syna, vychovám ho, on vyrastie, bude z neho futbalista, bude mať zápas a dá si vlastný gól! Vtedy celá tribúna začne kričať: ?Jebem tvoju mater!? A tu vstávam ja, pripravená...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Shameonwrist prave nenávratně snížil počet hodinek na mým dreamwatch seznamu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 instant je takovej ten vysvětlovač vtipů Ja som to myslel ako vtip kokoti.. teda oni ziadny nepouzivaju to je fakt ale neslo o to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Dycky, kdyz tu Instanta vidim, vzpomenu si na klasicky vtip o policajtech a vymene zarovky. V nasem pripade, kolik nemcu je potreba na vymenu zarovky? Jeden, je pracovity a nema smysl pro humor :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Já bych mu dal bludišťáka za vytrvalost. Mě by to tak dlouho nebavilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 To Instant : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Tohle nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Dycky, kdyz tu Instanta vidim, vzpomenu si na klasicky vtip o policajtech a vymene zarovky. V nasem pripade, kolik nemcu je potreba na vymenu zarovky? Jeden, je pracovity a nema smysl pro humor :-D. dik, tuhle verzi neznam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Tohle nedá Slovnu hracku chapem, ale zeby som sa z toho valal po zemi.. to hifivlakno jak tam kupujes krystalku je lepsia sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Slovnu hracku chapem, ale zeby som sa z toho valal po zemi.. to hifivlakno jak tam kupujes krystalku je lepsia sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Když už tu jedou takový frky, dám svůj oblíbenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Stírací los je od Martyho jeden z mých nejoblíbenějších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Tenhle si tady nemůžu odpustit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky