bohus76 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Vlasťo dopadlo to dobře,dnes vycházka cca 12km, mladý naštvaný proč musí jít,ale jinak fajn. Bohužel mi odešla podražka na mých botech Prabos, naštěstí doma,budu muset pořídit jiné, ale to je spíš do vlákna co mě naštvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 před 4 hodinami, bohus76 napsal: Vlasťo dopadlo to dobře,dnes vycházka cca 12km, mladý naštvaný proč musí jít,ale jinak fajn. Bohužel mi odešla podražka na mých botech Prabos, naštěstí doma,budu muset pořídit jiné, ale to je spíš do vlákna co mě naštvalo Parádička, hlavně že je kluk spokojený Doživotní záruka nebo 5 let dle výrobku se aplikuje i u nás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 No, musím přiznat boty jsou starší, svršek ale pořád gut,tak uvidíme co řeknou kluci z Otrokovic . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 před 13 hodinami, bohus76 napsal: No, musím přiznat boty jsou starší, svršek ale pořád gut,tak uvidíme co řeknou kluci z Otrokovic . Myslel jsem flašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Flaška normální dle vyjádření syna. Nevím,někdy mě u této generace chybí to nadšení a trocha spokojenosti,nebo to jen nechtějí projevit. Jinak pohoda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 Pražáci, jak to vypadá na jižní spojce u Barrandova? Zítra budu v cca 13hod projíždět (od Zličína a na výpadovku na Boleslav) je to normálně průjezdné? Nebo je lepší okruh? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 Já bych to tedy radši vzal Blankou na Letňany a okolo Čerňáku mažeš rovnou Na Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 Já bych zapnul Waze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 Díky za radu.... Blanka asi super, ale mám strach, že se tam někde ztratím spíš mi jde o to, aby to bylo průjezdný tak nějak... je tam pořad nějaka ta rekonstrukce, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 Tam se ztratit snad ani nedá, jedeš pořád rovně. Jinak souhlas s navigací, Waze je na tohle super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 Jasný po Varsky kolem Pyramidy do tunelu....a tam je znacenej Černej most? Já tudy jel párkrát...a vždy opačným směrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 před 31 minutami, Gustaf napsal: Jasný po Varsky kolem Pyramidy do tunelu....a tam je znacenej Černej most? Já tudy jel párkrát...a vždy opačným směrem Je a neztratíš se, ono to nejspíš bude stát nebo popojíždět jako na těch dvou tebou zminovaných trasách. Určitě tam bude směr MB či Liberec (kouknu se ti ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 před 12 hodinami, Gustaf napsal: Díky za radu.... Blanka asi super, ale mám strach, že se tam někde ztratím spíš mi jde o to, aby to bylo průjezdný tak nějak... je tam pořad nějaka ta rekonstrukce, ne? Kamo ty ses tragickej ze se radši nejdes projet na biku:) no flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 Zdravím, kde jinde se zeptat, než tady: Každý rok na silvestra na čt1 vysílají záběr na mechanické hodiny. Kde ty hodiny jsou umístěné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 (upraveno) před 19 minutami, Montgomery napsal: Zdravím, kde jinde se zeptat, než tady: Každý rok na silvestra na čt1 vysílají záběr na mechanické hodiny. Kde ty hodiny jsou umístěné? Tady se ví všecko (viz popis u videa) a link Upraveno 3. ledna 2024 uživatelem budulinekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 Kde skončily hodiny, které tikaly za Gustlikem každý rok při novoročním projevu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 před 3 hodinami, VS napsal: Kde skončily hodiny, které tikaly za Gustlikem každý rok při novoročním projevu? Má je Mynář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 před 34 minutami, Tobi napsal: Má je Mynář. LOL. Ale nedivil bych se, kdyby ta banda měla doma poměrně hodně předmětů o kterých ani nemáme tušení že kdy byly v inventáři KPR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 (upraveno) No naposled je tam měla Kikina (link), tak jenom jestli tady vlekařovi nekřivdíme Hodin(k)y a pera, to jde přece k sobě. Upraveno 4. ledna 2024 uživatelem budulinekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se