Taghujer Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Chápu, že funfactor je asi velkej. :-) Ale já bych přeci jen potřeboval něco, co vyhovuje. Starý Audi mám teď, ale je pravda, že A5 jsem nějak přešel. Zkusím se na ní mrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Hele, dokážete někdo říct proč se nedělá dnes žádné malé CC ve stylu 207CC, Micra CC nebo Colt CZC, nebo Tigra 2? Tahle móda je pryč? Manželka něco hledá nějakou kabelku s pevnou / stahovací střechou na celoroční provoz. Peugeot byť designově jednoznačně nejlepší, vzdala kvůli motorům. Co byste vybrali mezi Microu (1,6) a Coltem? Nouzová 2 sedadla se šiknou na odvezení 2. dítěte do školy 2 km do školy. V případě Coltu byste doporučili tu atmosféru nebo riskli 1,5 turbo? Nikde jsem nečetl kritiku na ten přeplňovaný motor (byl i Rallyartu). Než začnete doporučovat MX5 - to není auto na celoroční provoz (bydlíme v horách) a větší auta (Mégane, 307CC, Astra jsou zase moc velká na motání po městě ale případně které z těchto tří by stálo za úvahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 (upraveno) Mini Cooper S cabrio? Jednašestka THP dokáže zazlobit, ale stejně to lidi furt kupujou Upraveno 8. prosince 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Hadrovou střechu na celoroční použití né...Ta 1,6 THP je mi záhadou. Mám kamarády koncernu PSA a pro manželku mi to nikdo nedoporučil - klidné jizda + krátké vzdálenosti jsou prý zabiják pro tenhle motor. Je to škoda, 207 je opravdu nejhezčí, i po těch letech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 (upraveno) Jo sry, ta pevná střecha. Pak mě napadá snad jen Volvo C70, druhá gen., ideálně s atmosférou 2.4. Akorát to zas bude do města velký. Nebo ještě starší SLK, ale toe zas roadster, takže druhé děcko bez šance. Upraveno 8. prosince 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 (upraveno) A co mx-5 Upraveno 8. prosince 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Hele to po pravdě nevím...šlo mi spíš o reálny zkušenosti majitelů těhle zařízení.Tak to vidíš.... spíš to vypadá, že tyhle zařízení už reálně nikdo nepoužívá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Hele, dokážete někdo říct proč se nedělá dnes žádné malé CC ve stylu 207CC, Micra CC nebo Colt CZC, nebo Tigra 2? Tahle móda je pryč? Manželka něco hledá nějakou kabelku s pevnou / stahovací střechou na celoroční provoz. Peugeot byť designově jednoznačně nejlepší, vzdala kvůli motorům. Co byste vybrali mezi Microu (1,6) a Coltem? Nouzová 2 sedadla se šiknou na odvezení 2. dítěte do školy 2 km do školy. V případě Coltu byste doporučili tu atmosféru nebo riskli 1,5 turbo? Nikde jsem nečetl kritiku na ten přeplňovaný motor (byl i Rallyartu). Než začnete doporučovat MX5 - to není auto na celoroční provoz (bydlíme v horách) a větší auta (Mégane, 307CC, Astra jsou zase moc velká na motání po městě ale případně které z těchto tří by stálo za úvahu? Právě jsi tu popsal Fiat 500C. Tu roletu před zimmou jednou naimpregnuješ a nepoznáš rozdíl od plechu. A pokud ojetinu, tak bych koukal na Eos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 čeká nás generační obměna manželčina vozidla, nyní Mazda CX-5, je to hlavní rodinné aurto, takže na dovolený a tak ( já mám Cooper S:-)) Požadavky - SUV, automat, 4x4, větší kufr, benzín Ve výběru původně byl Tiguan, pak nová CX-5 a další. Nicméně pořád řeším jestli je potřeba 4x4, něco tu proběhlo, ale rád bych nějaký argumenty pro/proti. Bydlíme v Polabí, na hory se dostanem max 3-5x do roka, spíš sem si říkal, že je to pro ní lepší při jízdě, že jí to "vytáhne" z problému, kdyby se do nějakýho dostala. Limit v maximálu 700k, raději 650k vč. páč to kupuju za svý díky za doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Dlhý čas som mal s rovnakými požiadavkami (SUV 4×4, AT, benzín) vyhliadnutú CX-5, ale keď prišlo na lámanie chleba, zobral som 280-koňovú Alfu Romeo Stelvio. Slušne priestranné, výkon tak akurát, veľmi zábavné pojazdenie - keď jazdíš na mini, určite to oceníš. Na šmykľavom povrchu a snehu je to asi najbezpečnejšie auto, na ktorom som kedy jazdil - a to odjakživa jazdím na Subaru. Čitateľné, skvele vyvážené. Oproti Mazde chýba pár prvkov komfortu typu headup display, so zľavami vyšlo Stelvio aj v plnej výbave pod základnú cenníkovú cenu (ktorá však je oproti Mazde vyššia, neviem, aký máš strop). Ber to len ako tip, možno mimo misu. Kopec ľudí trpí voči tej značke predsudkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Tiguan do 650k? Chceš nový? Tak to raději seat ateca... Nebo Nissan xtrail je moc pěknej. A nebo jestli pro rodinu, tak co přemýšlet o nějakým kombi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Moty: A jo, pardon, ja som prehliadol ten finančný limit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Já bych si počkal (a vyzkoušel) novou Ravku, Hondu CRV nebo zůstal u Mazdy. V Polabí (imho) předokolka. Když na ty dva dny napadne, stejně jedou všichni pomalu. Hory,jde o to kam... Většina říká hory a jede na parkoviště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ja bych jedno 4x4 v baraku nechal ve forme rodinneho vozu. A sobe si nadelil dle libosti. Je to obhajitelne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Už i ta stávající Ravka je pěkná, trochu ji nafoukli a cenově taky v pohodě. Taky se povedl od Mitsubishi Exlipse, jako rodinné auto to bude malé, ale zase na druhou stranu jestli sebou vozíte pouze kreditku a zubní kartáčky tak ok :-) Design fajnový... https://www.mitsubishi-motors.cz/modely/eclipse-cross/technologie/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Za Eclipse Cross som dnes isiel (nejake predvadzacie alebo nahradne vozidlo, polepene) a ten zadok je otras, hnus. Nemoze byt cez to ani poriadne vidiet a okrem toho to fakt vyzera strasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Za Eclipse Cross som dnes isiel (nejake predvadzacie alebo nahradne vozidlo, polepene) a ten zadok je otras, hnus. Nemoze byt cez to ani poriadne vidiet a okrem toho to fakt vyzera strasne.Testovací jízda je určitě zapotřebí u každého auta, každý člověk upřednostňuje něco jiného, já v něm nejel tak nedokážu říct. Ale design je fajnový, v dnešní meganabídce aut jsem se už po něm párkrát ohlédl, myslím že to trochu vybočuje stejně jako ta nová Ravka....a to mě prostě baví být trochu jiný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 No, z troch stran uplne v pohode. Ale videl si ten zadok? To snad nemoze byt naozaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 No, z troch stran uplne v pohode. Ale videl si ten zadok? To snad nemoze byt naozaj.U nás na vesnici už jezdí dva, takže času bylo dost si ho prohlédnout, jo a líbí se mi. Ale pro mě je to samozřejmě malé, ale pro ženskou na nákupy solidní autíčko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ok. Proti gustu...Predpokladal som ze si to odzadu nevidel, neveril som ze sa toto moze niekomu pacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se