Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já pojedu buď zítra odpol., nebo ve středu Brno ---> Plzeň (líznu Prahu). Přesně to budu vědět během zítřejšího dopoledne. Tady se vyskytovat nebudu, tak pište SMS na 776 399 šest jedna sedum. Na zprávy odpovím zítra po obědě. Místa v autě mraky...

Odesláno

Nebudete mít někdo cestu Praha (a okolí) -> Bratislava? Hodinky, menší krabice (Ward).

Setkání-vyzvednutí zítra, pátek. Předání v BA je ale možné jen v ten pátek.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, nepojede někdo teď Pha-Písek. Vyzvednout maličkost u kolegy dnes nebo zítra časně dopo v Praze a během soboty bych dojel do Písku? Já vím, je to až moc narychlo, někdy to tak prostě je...

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nepojedete, prosím, někdo v dohledné době z Prahy do, nebo přes Ústí nad Orlicí? (Potřebuju doručit balík velikosti krabice od pánských bot, dotyčný si ho na místě přebere.)

Odesláno (upraveno)

Nedaří se mi dostat do Prahy, neměl by náhodou někdo cestu v dohledné době z Prahy do Brna (případně směr na Blansko) a vzal by mi 2 kousky. Nevím jak rychle se tam dostanu :(

Upraveno uživatelem Lamiczka
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, prosím, nebudete mít někdo dnes, přes víkend nebo v pondělí cestu z Ovy do Prahy? Jde o hodinky :-)

Díky moc

Kuba

Odesláno

Nedaří se mi dostat do Prahy, neměl by náhodou někdo cestu v dohledné době z Prahy do Brna (případně směr na Blansko) a vzal by mi 2 kousky. Nevím jak rychle se tam dostanu :(

Jestli to je jeste aktualni, tak ja pojedu Prahu na otocku ve ctvrtek 5.9. projizdim i Brno, tak dej pripadne vedet v SZ.

Rohlik

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím a mám dotaz - neměl by někdo v co nejdřívějším termínu cestu- Praha - atelier Jeronimo - Praha ? Více bych upřesnil v SZ? Já mám ted cesty na druhou stranu.

Mnohokrát díky předem

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...