Marcus Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Je to síla, autosalony (Ženeva, Lipsko, Frankfurt) mě vždycky bavily, bylo na co koukat, tohle je fakt propadák, alespoň za mě ... ještě, že máme Legendy a je pořád na co vzpomínat. O hosteskách ani nemluvím ...Je to tragédie.Ještě, že mají automobilky muzea, za pár let už normální auta s motorem, který je i slyšel, asi jinde neuvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Nejen slyšet, ale i cítit. Největší tragédie to bude pro postávače s běžícím motorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Karlos, nech toho, a nechovej se jako totální zpruzená 59.5021795N, 26.5175576E. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Člověk to musí udělat, jako Pirx - V12 do každé garáže je povinnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Me sere střevní chřipka. Doslova a do písmene :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Bert: A to mám motory i vůni benzínu rád, ale po některých věcech, přesněji chování lidí, se mi stýskat rozhodně nebude.Vlastně je to jako se vším, s věcmi, technologiemi, ideologiemi,...Problém není v těch věcech samotných, ale v tom, co s tím lidé dělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Sakra to je moudro. Všechno závisí na lidech. To teda cumim, úplnej Patočka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Člověk to musí udělat, jako Pirx - V12 do každé garáže je povinnost. U mě dvakrát V6, to by mělo stačit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Bert: A to mám motory i vůni benzínu rád, ale po některých věcech, přesněji chování lidí, se mi stýskat rozhodně nebude.Vlastně je to jako se vším, s věcmi, technologiemi, ideologiemi,...Problém není v těch věcech samotných, ale v tom, co s tím lidé dělají.Neboj Karlosi, lidi budou dělat zase jiný věci, který tě budou s.át. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Včera den blbec. Ale ultra. Všecko špatně.Ale co mě přímo nasralo, že sem si rozřezal ganz nové montérky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 U mě dvakrát V6, to by mělo stačit :-)Máš to špatně, dva řadový šestivály jsou třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Takže pomocí gps souřadnice už se urážet může? Já jenom ať vím Šerife, mám takový pocit, že být to opačně (tj. směr od Karlose k tobě, nebo nedej bože od decebala nebo ypa k prominentnímu členovi) davno letí banán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Xeno: cos dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Rudy: Aaale, taková klasika, kamarád potřeboval poladit nějaké stromy, že hrozí jejich pád na barák. A od rána se to s*alo neskutečně. Dva ze dvou stromů zůstaly viset a jakože natvrdo. Nebyla možnost shodit ty, na kterých to viselo, navíc nebyla úniková cesta pro nějaké riskantnější kousky. Takže postaru stáhnout dolů. Odpoledne už sem toho měl plné zuby a ve výsledku sem ještě v bordelu přehlédl volné polínko a kopnuvší pila mne "pohladila". Zkrátka epický den naho*no. Ani zašít sem to pořádně nemohl, tak sem si to jako puzzle poskládal, trochu polepil náplasťovými stehy, zastříkl sprejem na prasata a valil sem to dořezat. Ale pak už sem na nic nesahal a stejně sem si při napichování špekáčku málem probodl ruku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Wole :-) xeno, dojdi si s tím na siti. Kámoš tohle podcenil v červenci a doteď se mu to nezhojilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 @Americkej: Přesně! Mám to taky tak ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Kuncáku, díky, ale k bílé mafiji s takovou prkotinou nepůjdu. Navíc sem zašil podobných ran už hodně, abych věděl, že tohle se sešít nedá (je to potrhané řetězem). Respektive dá, ale výsledek by asi nebyl dobrý. Navíc bude možná potřeba ještě odstranit nějakou část tkáně, která začne odumírat, což by stehy komplikovaly. Mohl bych si to sesponkovat, ale zatím to vypadá, že kromě další ošklivé jizvy to bude OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Ntvl, mne je blbe, jenom to ctu Preji brzke uzdraveni ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Díky, Honzo. Přes týden budu jezdit do práce tramvají místo na motorce a příští víkend už to bude dobrý. To ty montérky takhle snadno opravit nepůjdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky