morbo Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 V tomhle souhlasím s Karlosem. Správně je samozřejmě "do prodejny software-u". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Ne, správně je: Do prodejny programového vybavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 No nic, malounko jsme odbočili, tak zas pokračujte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 O co šlo? Buď trochu konkrétní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Čet bych to s -e, protože počešťování tadytěch blbin se mi zdá zbytečný. Viz konina BRÍFINK v denním tisku, ze který mi krvácej oči. vcera ve slovenske televizi titulek - ......týnejdžra.............to jsem teprve nechapal, kam se hrabe nejakej brifink :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Aha, tak s tím Ti bohužel nedokážu pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Jen kožená brašna, taková zbytná rozmařilost.Kamarád potřeboval bezpečnostní rolety, firma že jedině po zaplacení 100% dopředu, byl rád že je "přemluvil" tak na to kývl a nerozporoval jejich cenu. Když je uháněl o fakturu, aby to teda zaplatil dopředu, tak mu napsali, že si to rozmysleli a že nic nebude....Taky o nic nepřišel, jen mi to nepřijde normální... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 vcera ve slovenske televizi titulek - ......týnejdžra.............to jsem teprve nechapal, kam se hrabe nejakej brifink :-) ...kdyby místo toho patvaru napsali "sopláka", nebyli by o nic míň světoví a rozuměli bychom tomu bez překladu i my Čehúni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Jaroslav Weigel :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Nastoupil novej sekáč. Ten se nezakecal :-( RIP docent Weigel. Upraveno 5. září 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Haha, mně takhle nabízeli prémiové švýcarské vybavení pro péči o chrup. Když jsem poděkoval, že si vystačím s Odolem, říká mi ten borec v telefonu: "Vy byste nechtěl Mercedes za skvělou cenu, kdybyste měl tu možnost jako tady s námi, místo obyčejné Fabie?" Tak jsem mu řekl, že nechtěl, že na to tahání vozíku s hnojem po vsi mi Fabie úplně stačí a že má levnější servis než Mercedes - borec zašveholil, že taková skromnost mě teda šlechtí, a rozloučil se. Je ale fakt, že na takové kontra člověk musí mít náladu. Edit: A pak jsem to číslo, z kterého volal, samozřejmě naprášil na Muzutozvednout.cz a u sebe si ho zablokoval.Haha, díky Filipe, zvedl jsi mi náladu )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Weigel byl skvelej! Ale kdo z nich nebyl, ze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Ano, kdo z nich nebyl... Tak už se pánové scházejí tam nahoře, začne tam bejt legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Už aby našli nějakýho dalšího Masaříka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Jo, holt 50 let divadlo, ti lidi tady nebudou furt... Je to škoda, tohle divadlo mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Zlatý prciny...pičovole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Fejk?https://knnp.tv/2019/09/03/clint-eastwood-died-at-89-from-a-heart-attack-is-fake-news/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Manťáku, obávám se že máš nějakou kachnu, zkus vlézt na CNN a ověřit si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky