siwi Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 No, Martine! Vědět to, tak sem ani nic nepíšu Ale jak píšou ostatní: Klobouk dolů, žes to dokázal takhle vyřešit a hlavně takhle rychle. Částky, o kterých tady píšeš, rozhodně nejsou malé pro nikoho tady, myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Si frajer. Uz roky si to myslim. Za prve ze si ponal za svoje 3 "cudzie" deti. A za druhe ze sa so zivotom bijes ako malokto, s velmi sympatickym rebrickom hodnot a nazormi. Respekt. Z toho se nám tady vyvine novej pojem - Život na Kuncáka. Smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 A moc ho neserte, nebo Vás zfláká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 7 minutami, bohus76 napsal: A moc ho neserte, nebo Vás zfláká K tomu včera nebylo daleko. Dnes je fakt líp. Vyřešeno, tady jsem se vykecal, pobrecel nad prázdnou hodinkovnici a hurá zítra do novýho dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Včera bych si to nedovolil,ale dnes vypadáš lépe Martine a tak jsem to chtěl trochu odlehčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Klobouček kuncáku. Prázdná hodinkovnice je svoboda. To ostatní, když je vyřešené, taky. Krásný pocit. "Život je šatna v kabaretu, kde před zrcadlem sedávám...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: K tomu včera nebylo daleko. Dnes je fakt líp. Vyřešeno, tady jsem se vykecal, pobrecel nad prázdnou hodinkovnici a hurá zítra do novýho dne. ...a na ty lustry jsi už někoho sehnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 16 hodinami, kuncák7 napsal: Kluci dík, já se jen potřeboval vykecat. Už je dobre. Marťas...smekam... ať už je jen líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Tvl, respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 @kuncák7-tak přeji, ať se už jen daří. Hodinky byly a budou. Seš ještě mladej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 19 hodinami, kuncák7 napsal: Kluci dík, já se jen potřeboval vykecat. Už je dobre. Chlape kdybys potřeboval nějak helfnout tak napiš. Řekni mi jak můžou holčičky mít exekuci? Tedy nevím kolik jim je let , ale jsem z toho jelen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Jinak málo kdy zde pîšu co mě naštvalo, ale dnes mi volal soused lítá ti nějaký plech na střeše Obvolal jsem tři pokrývače a víš jak, neděle. Tak jsem tam vyletěl sám a kurva zvládl jsem to Takže nakonec to co mě naštvalo mi ve výsledku udělalo radost. Pěknou neděli všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 54 minutami, M3maniac napsal: Chlape kdybys potřeboval nějak helfnout tak napiš. Řekni mi jak můžou holčičky mít exekuci? Tedy nevím kolik jim je let , ale jsem z toho jelen. Hele, z tehle zpráv jsem namekko, děkuju kluci. Pomoc ale není potřeba a bylo by to i trochu divné a sám bych se nad tím zastavil- frajer má v hodinkovnici cca 700 tis a zebra o pomoc?? Něco by bylo špatně. Odmítl jsem i nabídku současne přítelkyně na prodej jejich hodinek- to byl dar a problémy pokud možno řeším sám. Fakt dík všem za podporu, i to mi pomohlo. Opravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 V klidu, každý se muže dostat do sraček a často i né svou vinou, drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 (upraveno) před 13 minutami, kuncák7 napsal: Hele, z tehle zpráv jsem namekko, děkuju kluci. Pomoc ale není potřeba a bylo by to i trochu divné a sám bych se nad tím zastavil- frajer má v hodinkovnici cca 700 tis a zebra o pomoc?? Něco by bylo špatně. Odmítl jsem i nabídku současne přítelkyně na prodej jejich hodinek- to byl dar a problémy pokud možno řeším sám. Fakt dík všem za podporu, i to mi pomohlo. Opravdu. Pucim ti na tejden Panerai vole, když budeš mít absťák Upraveno 30. ledna 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 5 minutami, Frantik napsal: Pucim ti na tejden Panerai vole, když budeš mít absťák Už včera jsem nad hodinkovnici potichu brečel , ale doma dělám tvrďáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 15 minutami, M3maniac napsal: V klidu, každý se muže dostat do sraček a často i né svou vinou, drž se. Ale jen málo lidí si to přizná !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 M3maniac: Taky jsem byl dnes na střeše a s malými obtížemi a kupou vulgarit jsem to zvládlA je to!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 18 minutami, vzduch napsal: M3maniac: Taky jsem byl dnes na střeše a s malými obtížemi a kupou vulgarit jsem to zvládlA je to!!! Musíš se hned odměnit jako já Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 29 minutami, bohus76 napsal: Ale jen málo lidí si to přizná !!!! No lidi si myslí že to, že se daří a že maj štěstí je automatické, ale není. Stačí vteřina a život je na ruby …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se