Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 33 minutami, Conrad napsal:

Ráno opilcovo ráno nejčernější přeji klidnou rekonvalescenci

zavináš.jpg

Jedno období jsem chlastal celkem fest, ale tohle jsem na popravení nikdy nezkoušel. 😃

u mě fungovaly domácí okurky

Upraveno uživatelem guzmic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to posledni dobou musim jeste podporit i jednim ibalginem.... 

A kdyz koukam na Svejka  jak tam ma pan Vachmajstr kocovinu, je mi ho uplne lito, protoze si musi vystacit jen s tou okurkou

Upraveno uživatelem mamenec
Odkaz ke komentáři

Zítra musím fungovat, takže jsem přesně dle předpovědi @Americkej dokončil druhé kolo a vystřízlivěl. Rozuzlení je jednoduché, ale tak nějak nic moc. Zkrátka je na světě o jednoho dobrého člověka méně. Takže jsem ve chvílích mezi střízlivostí a opilostí odříkal Jizkor, a to je asi tak vše, víc nemám chuť ani sílu psát.

Odkaz ke komentáři

zase mě dostali! Kdo? Samozřejmě pošta. Čekám zásilku, lejstro ouřední. Ve čtvrtek nezastižen páč jsem v práci a matce to nedali jelikož ouřední a je jedno jestli je to důležitý nebo ne. Na papíru napsáno že to bude od pondělka k vyzvednutí na poště od 15 hod. A hádejte co? Není to tam! Prý až tak v 17 hodin a že za to nemůžou, že to takhle blbě dělá depo a že to je furt něco, že jí tam jezdí po zavíračce a že nemají lidi... No fajn, tak ať na ten papír napíšou od 17 hod a ne očividnou číčovinu. A proč zásilky ze čtvrtka nemůžou na tu poštu přivézt dopoledne? A když nemají lidi tak proč ty zásilky musí jezdit jak u blbejch furt dokola nevím kolika autama? Dyť tady jezdí asi tři poštovní auta během dopoledne. Takže za půl hodiny jedu zas 7km na poštu abych se takhle k večeru nenudil. To zas nějakej manažer vymyslel jak ušetřit pár platů na pobočkách, pak třikrát tolik projezdit v debilním převážení a pak si nasype ranec za to jak hezky to vymyslel. 

A protože jsem přející, vyslovuji vánoční přání všem co v tom mají pracky: Jak říkal jeden nebožtík kolega-potopu vařící vodou! A k Vánocům blití vobloukem až do třech králů, chlupatou prdel, šestidenní průjem a bolestivé svědění konečníku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...