Conrad Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Ráno opilcovo ráno nejčernější přeji klidnou rekonvalescenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 (upraveno) před 33 minutami, Conrad napsal: Ráno opilcovo ráno nejčernější přeji klidnou rekonvalescenci Jedno období jsem chlastal celkem fest, ale tohle jsem na popravení nikdy nezkoušel. u mě fungovaly domácí okurky Upraveno 18. listopadu 2023 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Joooo, neni nad "okurkovy juice" ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Já věřím na česnečku, vývar, okurky i utopence. Před hodinou to byli právě utopenci. Mňam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 (upraveno) Ja to posledni dobou musim jeste podporit i jednim ibalginem.... A kdyz koukam na Svejka jak tam ma pan Vachmajstr kocovinu, je mi ho uplne lito, protoze si musi vystacit jen s tou okurkou Upraveno 18. listopadu 2023 uživatelem mamenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Ja dávám malou studenou Plznicku a je hej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Taky dávám pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Čím ses zkurvil, tím se naprav. Proto teď lemtam Plzeň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 před 39 minutami, geometr napsal: Taky dávám pivo. No čím myslíš, že ty zavináče zapíjím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 před 5 hodinami, Frantik napsal: Ja dávám malou studenou Plznicku a je hej Já velkou, ale je opravdu hej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 před 6 hodinami, Frantik napsal: Ja dávám malou studenou Plznicku a je hej A co ta "naše" Plzeň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 před 18 hodinami, Bert napsal: Je 01:10. Teď se strašne opiju. Pak vystřízivím. Pak se zase opiju. A pak sem napíšu proč. Já uvidím, ale taky ten dnešek stál mega za prdlačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 (upraveno) dobré téma, , po tom všem... - začínám kolou, doladím Plzní, což je vždy příjemná tečka. Třeba ta kola někomu nesedí, mě fajnově. Upraveno 18. listopadu 2023 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 před 11 hodinami, pciza napsal: A co ta "naše" Plzeň? To musíme konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 V 18. 11. 2023 v 1:14, Bert napsal: Je 01:10. Teď se strašne opiju. Pak vystřízivím. Pak se zase opiju. A pak sem napíšu proč. Jaké je rozuzlení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Dopřej mu čas se sebrat. Co pamatuju, tak druhý kolo bejvá o poznání náročnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Zítra musím fungovat, takže jsem přesně dle předpovědi @Americkej dokončil druhé kolo a vystřízlivěl. Rozuzlení je jednoduché, ale tak nějak nic moc. Zkrátka je na světě o jednoho dobrého člověka méně. Takže jsem ve chvílích mezi střízlivostí a opilostí odříkal Jizkor, a to je asi tak vše, víc nemám chuť ani sílu psát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Škoda, čekal jsem 2 dny na nějakou lepší zprávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Já se těšil na nějaký velkolepý příběh a zatím taková jobovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 zase mě dostali! Kdo? Samozřejmě pošta. Čekám zásilku, lejstro ouřední. Ve čtvrtek nezastižen páč jsem v práci a matce to nedali jelikož ouřední a je jedno jestli je to důležitý nebo ne. Na papíru napsáno že to bude od pondělka k vyzvednutí na poště od 15 hod. A hádejte co? Není to tam! Prý až tak v 17 hodin a že za to nemůžou, že to takhle blbě dělá depo a že to je furt něco, že jí tam jezdí po zavíračce a že nemají lidi... No fajn, tak ať na ten papír napíšou od 17 hod a ne očividnou číčovinu. A proč zásilky ze čtvrtka nemůžou na tu poštu přivézt dopoledne? A když nemají lidi tak proč ty zásilky musí jezdit jak u blbejch furt dokola nevím kolika autama? Dyť tady jezdí asi tři poštovní auta během dopoledne. Takže za půl hodiny jedu zas 7km na poštu abych se takhle k večeru nenudil. To zas nějakej manažer vymyslel jak ušetřit pár platů na pobočkách, pak třikrát tolik projezdit v debilním převážení a pak si nasype ranec za to jak hezky to vymyslel. A protože jsem přející, vyslovuji vánoční přání všem co v tom mají pracky: Jak říkal jeden nebožtík kolega-potopu vařící vodou! A k Vánocům blití vobloukem až do třech králů, chlupatou prdel, šestidenní průjem a bolestivé svědění konečníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se