bohus76 Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Martar má doživotní následky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Před hodinou, martar napsal: Prostě to už nebudu zapínat To uděláš dobre, jsou i horší reklamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Před hodinou, bohus76 napsal: Martar má doživotní následky Vám se to mluví, koukáte na to furt a jste uz otrlý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května (upraveno) @Kupa54 Já myslel, že už tohle skončilo a tak teď už s tím budu počítat. Jinak v Plzni (a nejen tam) je plno somráků a jim podobných, docela jsem byl překvapený, když jeden takový loudil "pracoval" před vchodem do budovy krajského ředitelství policie ... Upraveno 28. května uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Že jak jsem starej, tak blbej, neudržel jsem se a zkalil se jako za mlada, naprosto bez brzdy a rozumu, slivovici a rumy zapíjet GTéčkem, okna jako v Kotvě výlohy..... Blbě ještě dnes, mejdan v sobotu. Takže zase si dám suchej rok od kořalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Tady se prostě nedá skončit, nedá. Ach jo, sháním jedny hodinky skoro měsíc, doprošuju se, podbízím se svejma na výměnu, kde bych prodělal kalhoty a nic. Tak je za potu ve tváři seženu jinde, dnes mi maj za 2 hodiny dorazit a ejhle, ukážou se přesně ty vysněné v prodejním vlákně. To snad není možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května před 12 minutami, kuncák7 napsal: Tady se prostě nedá skončit, nedá. Ach jo, sháním jedny hodinky skoro měsíc, doprošuju se, podbízím se svejma na výměnu, kde bych prodělal kalhoty a nic. Tak je za potu ve tváři seženu jinde, dnes mi maj za 2 hodiny dorazit a ejhle, ukážou se přesně ty vysněné v prodejním vlákně. To snad není možný. Můžeš být případně konkrétnější, o jaký kus šlo že se nedal sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Tipuji Longines Hydroconquest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května před 6 minutami, Kamil.K napsal: Tipuji Longines Hydroconquest Grrrrr, ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Včera odpoledne běh a po cca 2km na vnější straně kolene divná tupá bolest a bylo doběháno. Večer jsem už skoro nedošel ani na záchod.... Dneska je to teda trochu lepší, ale nesejdu schody a předpokládám, že si nějaký ten pátek nezaběhám, ani nezadřepuju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Do hajzlu. Po několika hodinách dřiny jsme na klubovém ME v kulečníku prohráli s Vídeňákama 2:3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května …končí Ženevský autosalon. Organizátor zrušil příští ročník s tím, že ani další už neplánuje. Prý z důvodu příliš mnoha nejistot v automobilovém průmyslu. Poprvé se konal 1905. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Jo no. Vse co mel normalni chlap rad jde do hajzlu. Ale jeste si muzeme pustit Eurovizi s nebinarnim eurokriplem. No neni to skvele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Je! Ale prý sesterská akce v Dauhá (Katar) se konat bude; tam to má tradici, poprvé to tam bylo vloni takže vlastně v klidu... Samozřejmě chápu ekonomické souvislosti a racionalitu takového vývoje, ale se.e mě to značně. Zjevně ztrácím schopnost se přizpůsobovat novým podmínkám. Zřejmě syndrom stáří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června V nové práci máme befelem jablečné telefony, takže jsem nafasoval novou 15... no úplně upřímně, vy s tím fakt někdo dokážete fungovat? Úvodní konfigurace nejde udělat na datech proč? Musel jsem si udělat hotspot z druhého telefonu, tlačítko zpět v určitý moment zmizí, takže jsem to jednou musel hodit zpátky do továrního nastavení, abych se vrstil o krok zpět (respektive musel jsem začít znova), během prvních 3 minut jsem ho dokázal zaseknout tak, že byl potřeba restart (a to jsem tam jeste nestihl ani nic nainstalovat), o tom, že stáhnutí horní lišty funguje jen na jedné půlce a na druhé se objeví něco jiného ani nemluvím. Šok ale nastal v moment, kdy jsem si chtěl nastavit tak triviální věc, jako notifikace. To fakt nejde v emailové aplikaci nastavit to, aby od 18 do 7 a o víkendech nenotifikovala? Na androidu normálně nastavím klidový režim pro danou aplikaci, tady jsem objevil jenom rutiny, které ale vypnou všechno. wtf? To je úplně nepoužitelné. Myslel jsem, že bych měl jenom jeden telefon, ale takhle fakt fungovat nejde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Třeba by stačilo jenom změnit zaměstnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Von nekdo pouziva Android???? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června (upraveno) 19 minutes ago, Maro said: Úvodní konfigurace nejde udělat na datech proč? Musel jsem si udělat hotspot z druhého telefonu, tlačítko zpět v určitý moment zmizí, takže jsem to jednou musel hodit zpátky do továrního nastavení, abych se vrstil o krok zpět (respektive musel jsem začít znova), během prvních 3 minut jsem ho dokázal zaseknout tak, že byl potřeba restart (a to jsem tam jeste nestihl ani nic nainstalovat), o tom, že stáhnutí horní lišty funguje jen na jedné půlce a na druhé se objeví něco jiného ani nemluvím. Šok ale nastal v moment, kdy jsem si chtěl nastavit tak triviální věc, jako notifikace. To fakt nejde v emailové aplikaci nastavit to, aby od 18 do 7 a o víkendech nenotifikovala? Na androidu normálně nastavím klidový režim pro danou aplikaci, tady jsem objevil jenom rutiny, které ale vypnou všechno. wtf? To je úplně nepoužitelné. Myslel jsem, že bych měl jenom jeden telefon, ale takhle fakt fungovat nejde. Kulturní střet . O těch datech to slyším poprvý, ale nevim. Já měl jednou nutkání po jabku zkusit Android a vydržel jsem to tejden a pokorně jsem se vrátil zpátky. Tisíc lidí... Stejně byl nejlepší Windows Phone (svýho času) . Upraveno 4. června uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června před 16 minutami, Maro napsal: V nové práci máme befelem jablečné telefony, takže jsem nafasoval novou 15... no úplně upřímně, vy s tím fakt někdo dokážete fungovat? Úvodní konfigurace nejde udělat na datech proč? Musel jsem si udělat hotspot z druhého telefonu, tlačítko zpět v určitý moment zmizí, takže jsem to jednou musel hodit zpátky do továrního nastavení, abych se vrstil o krok zpět (respektive musel jsem začít znova), během prvních 3 minut jsem ho dokázal zaseknout tak, že byl potřeba restart (a to jsem tam jeste nestihl ani nic nainstalovat), o tom, že stáhnutí horní lišty funguje jen na jedné půlce a na druhé se objeví něco jiného ani nemluvím. Šok ale nastal v moment, kdy jsem si chtěl nastavit tak triviální věc, jako notifikace. To fakt nejde v emailové aplikaci nastavit to, aby od 18 do 7 a o víkendech nenotifikovala? Na androidu normálně nastavím klidový režim pro danou aplikaci, tady jsem objevil jenom rutiny, které ale vypnou všechno. wtf? To je úplně nepoužitelné. Myslel jsem, že bych měl jenom jeden telefon, ale takhle fakt fungovat nejde. Jako aktivní uživatel obou platforem říkám taktéž jednoznačně Android. Ale ta mediální masáž nese ovoce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června @Maro Ale jo, neco takovyho si vzdy kazdej kdo prechazel na jabko poslednich dvacet let myslel.. dej tomu dva tejdny a uz nebudes chtit jinak:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se