warann Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Hmm dobry, oba napady. Nocleh, jak znam zbytek, asi neklapne (na druhou stranu, vetsina takhle zarucene jeste nespala), ale ta prvni varianta bude stat za rozpracovani. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Martar dobře radí, ale tipuju, že to hned prokouknou... Zato tuhle variantu bych nezavrhoval, už pro tu přímočarost: před 40 minutami, warann napsal: ... v kostymu klauna rezat motorovkou zivou srnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Stačej fakt jednoduchý věci. Zažil jsem na táboře 15-ti letý hrdiny, který na stezce odvahy pěkně vyplašilo obyčejný lámání větviček nebo žuchnutí pytle plnýho šišek těsně za ně. A to chodili kvůli špatný cestě s baterkama. Jo a jednou se mně povedl dobrej kousek, na to to ale chce dobrý místo. Stezka odvahy vedla v jednom místě úzkou pešinkou v maliní, tak jsem zaleh pod celtu a chňapal rukou za kotník. To byla stezka bez batetek a tepovku to podle uprku z místa zvedalo kvalitně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 před 23 minutami, Paw napsal: Stačej fakt jednoduchý věci. Zažil jsem na táboře 15-ti letý hrdiny, který na stezce odvahy pěkně vyplašilo obyčejný lámání větviček nebo žuchnutí pytle plnýho šišek těsně za ně. A to chodili kvůli špatný cestě s baterkama. Jo a jednou se mně povedl dobrej kousek, na to to ale chce dobrý místo. Stezka odvahy vedla v jednom místě úzkou pešinkou v maliní, tak jsem zaleh pod celtu a chňapal rukou za kotník. To byla stezka bez batetek a tepovku to podle uprku z místa zvedalo kvalitně. tak to věřím to bych se asi posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 před 2 hodinami, Petr.S napsal: @GustafPokud Ti jde o uložení nářadí a aby se na něm dalo taky něco udělat, tak já kupoval před měsícem tento: https://www.stavbaeu.cz/gude-gw-5-1-dilensky-stul-40473-183121 Vzal jsem ho do garáže, myslím, že na tu bídu dobrý a nepotřebuješ žádnou zadní desku, dáš tam spoustu nářadí. Před měsícem ho měli teda o 300 levnější. To taky nevypadá úplně blbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 A co tak zorganizovat "skutečnou" pátrací akci po "zmizelém" členu výpravy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 A co takhle udělat z těch ofrňujících se slečen přípravný tým? Pár bojovek už s vámi zažily, tak ať popustí uzdu své fantazii a přededou se, co dokážou vymyslet ony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Waran... Ti prijedu udelat bojovku ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 @siwi to je treba rict, ze oni to zas chystaji pro nas dalsi vecer, byt je pravda i to, ze my bysme bez toho celkem obesli …. @Xenomorfus Hele Maro dik, ale to by mozna meli mensi trauma z toho klauna s motorovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 ;-)... Umim to i "light". Jezdim obcas na detske tabory delat hry, boje o vlajky, lesni moudrost, preziti a dalsi zalesacke veci ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Ahojte, neviete mi prosím niekto poradiť či existuje niečo podobné ako toto fórum, ale v Maďarsku? Hľadám cez google ale nič som nenašiel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 @Ragusstak ciastocne, myslim, ze vsetko na jednom mieste ako CHMG nemaju. https://www.hobbielektronika.hu/forum/digitalis-ora https://m.logout.hu/tema/svajci_es_egyeb_orak_topicja/hsz_2401-2450.html https://forum.index.hu/Article/showArticle?na_order=&na_start=300&na_step=50&t=9173773&token=dbb3c5ed61994756838f1ad0559b5873 Este by sa dalo preklikat hore dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Ďakujem pekne Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 V 11. 7. 2021 v 17:33, Gustaf napsal: Máte někdo nějaký tip na dílenský stůl? Nejsem kutik a nepotřebuji nic extra. Mám vyhlídnuty tento HECHT. https://cz.hecht.cz/dilensky-stul-hecht-2091 Více do toho vrazet nechci. Spiš jen jako ukládací prostor na nářadí a občas něco udělat, když bude třeba... Zkus se ještě podívat jinde, mne by od toho Hechtu odradila hlavně ta pracovní deska z MDF. Ty lisované piliny a prach nejsou nic moc, za chvilku to bude potlučené a odřené. Pracovní desky by měla být ideálně buková spárovka, nebo překližka. Taky ty dna šuplíků ze sololitu toho moc neunesou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Hele a najit si v okoli zamecnika, ktery ti to spichne na miru? Treba to bude za vic, ale nadosmrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Pokud zámečník není kámoš, ale dělá to na kšeft, bude to stát podobně jak solidní ponky od renomovanejch prodejců. Já bral minulej měsíc dva stoly od Rudeta Koupil jsem na bazoši, v dobrým stavu za cca 65% PC. Neber nic z hobbymarketů, je to jak nábytek z Ikey. Ten taky nechceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Ten od Rudeta taky vypadá dobře. Hecht už jsem teda zavrhnul. Myslím, že delanej na zakázku bude taky za raketu. Ješte jsem našel tento https://www.b2bpartner.cz/pracovni-stul-hobby-iii-s-6-zasuvkami-a-skrinkou/?gclid=Cj0KCQjwub-HBhCyARIsAPctr7y8FrtMEr61pQAO10qB16_RYbfE0TjG1Z15hkgV0txM9-K0ke83BDYaAkfjEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Deska z dřevotřísky ... ty toho nenecháš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Na ponk se hodi nejaky stary kancl. stul, co ma zeleznou konstrukci a neco vazi a je tim padem stabilni. Nebo stary pevny kuchynsky stul. Na desce mam vsude pozink plech, takze prezije vse. Pokud si pod to das jeste nejakou kuchynskou desku, treba buk, ev. akat, tak taky dobre - cele se to zpevni a ztezkne. A jako supliky staci nejaky kancelarsky kontejner. Sverak samozrejme prdnout nekam k noze, at se to moc neprohne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 26 minutami, Americkej napsal: Deska z dřevotřísky ... ty toho nenecháš. Jo no jo tak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se