sejkoram Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 Dík. Pro mě je to bohužel no go spousta sprostých slov EUAle mobil u sebe nosíš ne? Tak vidíš… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobisek Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 před 7 minutami, solidus napsal: Dík. Pro mě je to bohužel no go spousta sprostých slov EU Asi jsem mimo, ale k čemu jako to odpojení ecallu je? Pokud jsi drogový dealer, existují jaksi jistější způsoby pro sledování. Pokud ale chceš spáchat sebevraždu bez rychlé záchrany, bude vskutku lepší spolehnout se na starší vozidlo. Jinak netuším, co to má společného s EU, když stejnou věc vyžadují snad všechny vyspělé státy světa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 O moznosti odpojovania ecallu uzivatelom sa diskutovalo niekedy okolo 2008 a zaver bol neodpojovat. Inak ak teda pominieme bigbrother moznosti toho systemu a budeme predpokladat ze funguje naozaj len tak jak ma.... Tak asi jediny prinos jeho vypnutia, ktory ma napada je, ze ked si nahodou rozmlatis auto uplne sam a bez dalsich skod(ako ze sa nezranis a nic dalsieho draheho neposkodis) tak by si bez ecallu asi dokazal auto proste odpisat a neprist o body ani poistovacie bonusy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 Hlasuju pro obalení celýho auta do alobalu a pro jistotu si z něj ještě udělat čepičku a zablokovat ten 5g čip z vakcín. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 ja by som ju zoznamil s manzelkou, je to jednoduchsie ako jebat sa s upravou auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 Ten důvod odpojení mě zajímá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
solidus Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 Jednoduše si přeju minimalizovat big brother aktivity okolo mě. Dál to rozvíjet myslím není potřeba, protože jak je vidět, najde se vždy dost chytrých posměváčků s jediným správným názorem. Ti pak nejvíc brečí, když to dopadne i na ně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 Na mě nic nedopadne, já mám tu čepičku, Vysílačky na šifrováný frekvenci a zabedněný okna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 Dík. Pro mě je to bohužel no go spousta sprostých slov EU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 před 37 minutami, solidus napsal: Jednoduše si přeju minimalizovat big brother aktivity okolo mě. Dál to rozvíjet myslím není potřeba, protože jak je vidět, najde se vždy dost chytrých posměváčků s jediným správným názorem. Ti pak nejvíc brečí, když to dopadne i na ně. Tak si kup auto, co to nemá.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AweOne Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 bez nejakého rýpania a pod... ak vadí eSIM z pohľadu big brother, čo klasická sim v telefóne? či fakt ti to vadí až tak, že občas/vždy pred jazdou vyťahuješ sim kartu z mobilu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eskimak Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 před 18 minutami, AweOne napsal: bez nejakého rýpania a pod... ak vadí eSIM z pohľadu big brother, čo klasická sim v telefóne? či fakt ti to vadí až tak, že občas/vždy pred jazdou vyťahuješ sim kartu z mobilu? Predpokladam ze nepouziva smartphone (android/iphone), inak by samozrejme tato otazka bola nezmyselna. S klasickym starym telefonom su moznosti sledovania (a najma pasivneho odpocuvania) obmedzene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M109 Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 Před hodinou, instant napsal: ja by som ju zoznamil s manzelkou, je to jednoduchsie ako jebat sa s upravou auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 No, vzhedem k tomu, že chodí na mobil výhružné sms o povinné registraci pohybu osob kamsi na státní web i jen při přiblížení ke státní hranici, tak zas tolik od věci Solidův požadavek není. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvoloda Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 před 18 minutami, Wanderer napsal: No, vzhedem k tomu, že chodí na mobil výhružné sms o povinné registraci pohybu osob kamsi na státní web i jen při přiblížení ke státní hranici, tak zas tolik od věci Solidův požadavek není. Tohle přece není cílené, to jen když olízneš českou síť, přijde ti to místo "Vítejte zpět v ČR" Nebo z takových zpráv jste taky měli strach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 21, 2021 Report Share Posted December 21, 2021 Trackovanie mobilov v mene vyssieho dobra na mnohych miestach sveta vratane Slovenska posunul na novu uroven covid. Dalsie kolieska salamu budu urcite coskoro nasledovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusty Posted December 21, 2021 Report Share Posted December 21, 2021 To není Covidem, to se děje už mnoho let. Akorát je to teď víc vidět, víc se o tom mluví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickie Posted December 21, 2021 Report Share Posted December 21, 2021 nelibosti @solidus s ecall naprosto rozumím. je to předstupeň tachografu pro osobáky. vidím tam úzkou vazbu na objektivní odpovědnost provozovatele vozidla, např. z hlediska rychlosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick06 Posted December 21, 2021 Report Share Posted December 21, 2021 nelibosti [mention=12534]solidus[/mention] s ecall naprosto rozumím. je to předstupeň tachografu pro osobáky. vidím tam úzkou vazbu na objektivní odpovědnost provozovatele vozidla, např. z hlediska rychlostiTo je flame- a co tak hrozného by se stalo kdyby se jezdilo podle pravidel?Bezpečnější doprava?Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uff Posted December 22, 2021 Report Share Posted December 22, 2021 Slapnes na to omylem trosku vic (komu se to nikdy nestalo, tak at prvni hodi kamenem) a nekdo te naboura (treba neda prednost nebo bude na drogach). Nasledne ti pojistovna nebude plnit, protoze kdybys jel povolenych 30 a ne svych 40, tak to ubrzdis a nenabouras. Jestli fakt jezdis 100% casu podle predpisu, tak mas muj neskonalej obdiv. I kdyz to trochu kecam. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts