Valderek Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Před lety jsme přestali měřit byty pro prohlášení vlastníka. Přestalo nás bavit lézt lidem do bytů a někdy do toho hnoje v kterým byli schopný žít. Ble. Jojo, svatá pravda. Někteří lidé opravdu žijí v hnoji skoro doslova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Pro ukázku. Takhle jsme převzali byt do opravy po nájemníkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Ja to od loňska řeším s Idealninajemce.cz a zatím super. Mam smlouvu s nima a oni jsou nájemník. Zbytek je na nich a důvěryhodný podle referenci mi pripadaj. Nestaram se o nic, všechno je zdokumentováne a jen chodí prachy na účet. Neco to stojí, ale nikomu z ulice uz byt nepronajmu a kamosum uz vůbec ne. Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Proto byt po přestěhování do domku raději prodám, než koukat na to, jak mi to někdo vybydli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Pro ukázku. Takhle jsme převzali byt do opravy po nájemníkovi.No tvl. to Vám ten kripl odmontoval baterie na vodu, to je peklo....lidi jsou fakt prasata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 No tvl. to Vám ten kripl odmontoval baterie na vodu, to je peklo....lidi jsou fakt prasata. Jojo, toto byl celkem hnus no. Dokonce tam na našeho člověka vypadly injekční stříkačky. Naštěstí se nic nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Proto byt po přestěhování do domku raději prodám, než koukat na to, jak mi to někdo vybydli....Přesně to Jsem teď udělal... Vlákno Jak se zbavit neplaticiho nájemníka mě dost vylekalo Za utržený peníz dodělám barák (cestu, zahradu a tak), koupím nový nábytek, a i na hodinky mi zbylo.Dost lidí okolo mě to nepochopilo. Že nepronajimam. Šak nemovitost ti zůstane, a ještě vyděláš.... Jó tudle.to mi za to fakt nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Bude to podla mna trochu aj o tom, ze na oboch stranach barikad za kratsi koniec tahaju vzdy ti slusni. Ja som sam chvilu v podnajme v Prahe byval tak ako vacsina mojich znamych a nepoznam nikoho, kto by na to spominal s laskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Můžu ti říct, že stenice v dnešní době jsou mnohem častější jev než plíseň. Naše SVJ by ti mohlo vyprávět, bohužel.Mě ani tak nerozhodil fakt, že je dotáhl. Může se stát. Jenže chlapec potom půl roku zatloukal a s pravdou vyšel ven až se měli stěhovat další nájemníci. Ještě zkoušel takové ty hry, že v domě našel dva kusy brouka a snažil se to nahrát na někoho jiného. Posléze mi to firma zdokumentovala a epicentrum byl jeho pokoj, postel, knihovna, dokonce za obrazy. Zkrátka se to tam celé hýbalo a on mi ještě přísahal, že před týdnem nic. Výsledek cca 40k aplikace, některé zařizovací prvky na odpis, ušlý nájem za pár měsíců ve dvou patrech baráku. To se potom pronájem vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Prodám byt a koupím si kabelku plnou Rolex a budu happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Rovněž jsem se nedávno stěhoval do baráku a prodej bytu byla jasná volba. Nechci spekulovat jestli je výhodnější / prozíravější nechat si a pronajímat, ale selskej rozum mi říká, abych se živil tím, čemu rozumím, a nemovitosti to nejsou. Navíc zhodnocení bytu za těch pár let bylo pěkné a já mám klid, kór když to tady čtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Mám určité informace o tom viníkovi. Sám ho neznám, ale podle lidí z okolí to nikoho nepřekvapilo. A všichni tak nějak očekávají, že v krvi se najde lecos. Odesláno z mého SM-G920F pomocí TapatalkA komu lyncovanim pomuzes? Vrati to nekomu zivot a zdravi? A kdo by ho jako mel lyncovat? Nezainteresovanej ale spravne rozhicovanej dav? Neverim, ze obeti by se na necem takovem chteli podilet... Sorry Pavle, ale bez ohledu na to, co ten clovek provedl (a omylem/chybou se to vazne muze stat celkem komukoliv), dokazes si predstavit sebe jak lyncujes jinyho cloveka? Nebo se na to treba jenom na zivo divas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 A komu lyncovanim pomuzes? Vrati to nekomu zivot a zdravi? A kdo by ho jako mel lyncovat? Nezainteresovanej ale spravne rozhicovanej dav? Neverim, ze obeti by se na necem takovem chteli podilet... Sorry Pavle, ale bez ohledu na to, co ten clovek provedl (a omylem/chybou se to vazne muze stat celkem komukoliv), dokazes si predstavit sebe jak lyncujes jinyho cloveka? Nebo se na to treba jenom na zivo divas?Neuměl bych se na to ani dívat. Chtěl jsem jen expresivně vyjádřit svoje rozhořčení a znechucení. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Člověk neví jak se zachová dokud se mu to nestane osobně si myslím.....nedávno jsem zrovna viděl zajímavý film na tohle téma a trochu jsem se nad tím zamyslel, ale opravdu nevím co bych udělal já. V každém z nás dřímá zvíře, jen se nesmí probudit. https://www.csfd.cz/film/54765-cesta-bez-navratu/zajimavosti/?type=film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Neuměl bych se na to ani dívat. Chtěl jsem jen expresivně vyjádřit svoje rozhořčení a znechucení. Odesláno z mého SM-G920F pomocí TapatalkOK rozumim. Jen jsem na slova o lyncovani citlivej. Peace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Kamarád měl přes nový rok na chatě klienty z Německa. Pronajímá chatu v Jeseníkách, blízko nějakého lyžování. Včera jel chatu převzít, katastrofa. Přestěhovaný nábytek, zlomená garnýž, bordel jak v tanku atd. Kauce byla 10k, tak jim nevrátil nic a vytočený šel na rum do hospody. Po návratu našel na patře ve skříních 4 značkové bundy, lyžařské kalhoty a čtvery zimní boty. Němčouři byli dávno pryč, nikdo se už neozval, ani dnes. Byla to rodina se dvěma dětmi, nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Podle popisu to spis vypada jak misto cinu a ne radeni ctyrclene rodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Tak to na tom ještě nakonec docela vydělal ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Stěhováci na dovolené. To je speciální typ klienta, který se vyskytuje ve všech druzíchubytovacích zařízení, zřídka se vyskytují v ubytovnách, hostelícha všeobecně v zařízeních nižší kategorie.V těch jsou většinou kusy nábytku přišroubovány nebo je tam tak málomísta, že není kam (nebo vlastně co krom palandy) stěhovat.Nezřídka je tento typ vybavení využíván osazenstvem které je nalitéa ve tři ráno je vůbec rád že trefil do dveří a vychcal se do záchodua ne do rohu chodby, a tito na fyzickou práci se stěhováním nemajípražádné pomyšlení. Ani svaly.Navíc bývá často instalován nevrlý vrátný či herdekbaba, kteří už bypřípadný pokus o stěhování naprosto zhatili. V zařízeních vyšší kategorie a zejména v zařízeních větších, je to alestěhováků ráj. Nábytku všude spousty, prostory velkorysé, anonymita zaručena, recepce někde o 10 pater jinde, tam stejně holčina na brigádě,která ví prd. A tady, tady se spouští kreativní centrum v palici každéhozhruba šestého účastníka zájezdu naplno.A stěhuje.Hned po příjezdu.Nejlépe k tomu jsou uzpůsobeny tzv. family pokoje, které mají dvě cimry,jednu pro rodiče a druhou pro jejich ratolesti.Hlava rodiny zavelí, že tato komoda nebude v tomto pokoji a toto křeslove vedlejším, a spolu se stolkem jej přestěhují. Ale ouha, teď se to semnevejde, no stěhovat to zpátky nebudu, přestěhujeme i postel. A šoupnemetrochu skříň. Teď sice nejde otevřít okno, trochu jsme strhli závěs,do koupelny musíme lézt přes sedačku, ale co, jsme na dovolené, že. Ještě kreativnější jsou rodiny dvě či tři.To už se veseji stěhuje, když má myslitel tolik pomocníků! A jak to jdepanečku rychle, v cuku letu je vytvořen z jednoho pokoje obyvák, pravda, pro křesla bylo nutné jít až o dvě patra výše do druhé budovy hotelu,ale když tam mají lounge zónu na chodbě úplně nevyužitou?Dětem se naskládá pět až šest postelí do pokoje kde byly původně tři, tak aspoň mají po čem skákat, ono celá podlahová plocha pokoje se dá s trochou fištrónu zaskládat postelemi, a né že ne. Dá se udělat i předěl velkého pokoje ze skříní a skříněk, jelikož jeden pokoj je zabraný jako pařící místnost, tak logicky by jedna cimrascházela, ale na stěhováky hned tak někdo nevyzraje. Přebývá-li jedno lůžko, vystěhuje se na chodbu. Scházíme se v hojném počtu, pokud chybí sezení, je určen dobrovolník, který sežene dvě židle. Typicky z restaurace, však jich tam mají dost. Přestěhovaný nábytek se zásadně nechává jak je při odjezdu, pokojskáto s přehledem nastěhuje zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Tak kdyby tvůrce pokoje předem trochu přemýšlel, taky by to nebylo někdy od věci. Každopádně nikdy se všem nezavděčíš :-) Jsem si vzpomněl na ten návod, jak by se měly projektovat chodníčky na sídlišti: Postavíme baráky, zastávky, krámy, atd. Počkáme na zimu, až napadne sníh. A podle toho jak lidi vyšlapou cestičky, pak uděláme chodníčky.Analogie s hotelem: Připravíme stěhovákům před pokoj vhodné kusy nábytku a počkáme jak interiér zařídí :-))) A to Ti garantuju, že to pak budeš stěhovat taky :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky