Conrad Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 3 hodinami, vojt napsal: Tady se domečky bořívaj Honzo, my máme se ženou taky krev nulu a chytli jsme to, ani nevíme jak. Jsem kantor, žena na mateřský, voba furt doma, a bác ho. Ta víra že 0 ochrání před Covidem mi trochu připomíná diety podle krevních skupin. Je známo, že určité skupiny jsou náchylnější k některým onemocněním ale obávám se , že Covid to kosí skupina neskupina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Jj, jsem nula a taky se mne na to kovid neptal .Dneska přišly výsledky protilátek přítelkyně (jedna domácnost) a žádný nemá! Byli jsme oba dost překvapení... tak teď budu trojnásobně opatrnej abych ji to domů nedotáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Výsledek víkendové akce na horách, majitel chaty tam jel už s horečkou, ale sakra, když je naložené maso a koupený sudy, tak nebudeme doma. Účast 15 lidí. - majitel chaty 60 let - už 8 dní v umělém spánku - jeho kolega z práce 55 let (neúčastnil se) - na ventilátoru - dalších 8 lidí co tam bylo pozitivních, z toho 6 lidí(1 můj) už několik dní vysoké teploty, zatím doma - dalších 11 lidí(2 moji) pozitivních, protože všichni šli po tom víkendu do práce Všem v práci říkám, ať se chovají zodpovědně a pak mi jeden naprská další 2 a u ostatních se čeká na výsledky To je na přesdržku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 10 minutami, gunman napsal: - majitel chaty 60 let - už 8 dní v umělém spánku - jeho kolega z práce 55 let (neúčastnil se) - na ventilátoru Jet v týhle době s horečkou mezi lidi, na to už je potřeba opravdu fest vymaštěný hovado. Jestli to přežije (má to, stejně jako jeho kolega, statisticky s bídou pade na pade), doufám že se bude patřičně zodpovídat - a to fakt nejsem typ co volá cajty ve 22:05 na alkáče nebo děcka s dělbuchama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Asi tak, řešil bych to v rámci šíření nakažlivé nemoci, navíc v nouzáku...to je na pěkný flastřík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 @gunmanchápu to dobře, že se nakazili 3 tví podřízení a tys na té akci nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Nakazil se tam jeden, tejden chodil do práce, aniž by cokoliv řekl a pak to s ním seklo. V rozmezí 2 dnů to seklo s dalšíma dvěma u nás v práci. Já jsem tam samozřejmě nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Mě to nepřekvapuje. Lidi se takhle chovali, chovaj a chovat budou běžně (samozřejmě ne všichni). Akorát teď řádí trochu jiná chřipečka, no. Kolikrát mě srali ti prskající jedinci třeba v krámu nebo v metru. Co je mi do ostatních, přece. Tak to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Chlapci, mám otázku, pracuju na Slovensku kousek za hranicemi, v práci mi udělali papír kde mám svou českou adresu totožnou s OP. Pustí mě v pohodě přes čáru? Potřebuju o víkendu otočit Zlín. Policii budu tvrdit, že bydlím normálně ve Zlíně a pracuju na Slovensku a jezdím tam a zpět podle práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 2 hodinami, gunman napsal: Výsledek víkendové akce na horách, majitel chaty tam jel už s horečkou, ale sakra, když je naložené maso a koupený sudy, tak nebudeme doma. Účast 15 lidí. - majitel chaty 60 let - už 8 dní v umělém spánku - jeho kolega z práce 55 let (neúčastnil se) - na ventilátoru - dalších 8 lidí co tam bylo pozitivních, z toho 6 lidí(1 můj) už několik dní vysoké teploty, zatím doma - dalších 11 lidí(2 moji) pozitivních, protože všichni šli po tom víkendu do práce Všem v práci říkám, ať se chovají zodpovědně a pak mi jeden naprská další 2 a u ostatních se čeká na výsledky To je na přesdržku V dnešní době si udělat párty na chatě v tak hojném počtu a ještě cizích osob... to už je samo o sobě na prezdrzku pro všechny zúčastněné... více k tomu radši nemám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/adam-vitous-primar-infekcni-oddeleni-covid-19-ockovani.A210309_122001_liberec-zpravy_tm "Přičemž antibiotika na virus samozřejmě nepomáhají, stejně jako je nefunkční například isoprinosin." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 @GustafJenže oni si vůbec nemuseli připadat “cizí”, klidně to mohla být i “rodina” a výsledek by byl stejný - průser je v lidech kteří i přes jasné příznaky nemají soudnost a jedou se zavřít do (prý “hory”) kutlochu s X dalšíma, kteří to pak nevědomky roznesou dál. Ve finále si jeden uvědomí že 95% podobných nákaz vždycky pocházelo od 5% lidově populárních dobrodruhů, cestovatelů a bavičů podobného ražení - a je úplně putna jestli si těch 95% ostatních nasazovalo slintáky a nebo barvilo prdele na modro. Viz loňské slevy na lyžovacku v Tyrolsku, pak kýbl party u moře, letošní Zanzibar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 18 minutami, Radek124 napsal: @GustafJenže oni si vůbec nemuseli připadat “cizí”, klidně to mohla být i “rodina” a výsledek by byl stejný - průser je v lidech kteří i přes jasné příznaky nemají soudnost a jedou se zavřít do (prý “hory”) kutlochu s X dalšíma, kteří to pak nevědomky roznesou dál. Ve finále si jeden uvědomí že 95% podobných nákaz vždycky pocházelo od 5% lidově populárních dobrodruhů, cestovatelů a bavičů podobného ražení - a je úplně putna jestli si těch 95% ostatních nasazovalo slintáky a nebo barvilo prdele na modro. Viz loňské slevy na lyžovacku v Tyrolsku, pak kýbl party u moře, letošní Zanzibar... Tak nejde o to jestli cizí nebo rodina. To je opravdu jedno...jen mě zaráží, že to vůbec někoho napadne se takle slézt. V dnešní době kokotina největšího kalibru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 ... je to z roku 2017. Hm... : https://video.aktualne.cz/dvtv/honzak-psychopati-vpolitice-miluji-riziko-sex-a-hlavne-moc-z/r~aa858c7c503d11e783fe002590604f2e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Pro představu jaké jsou výsledky plošného testování ve Škodovce.Otestováno 16000 zaměstnanců z toho 0,7% testů pozitivních.Zdroj FB stránka Odbory KOVO MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Tak že by za to nakonec přece jen mohly ty hospody? Jinak postřehy z covidové doby. - ortoped překládá kontroly pacientů o 3 měsíce, bere jen akutní případy - některé úřady státní správy jedou v režimu 50% zc. 14 dní v práci, druhá půlka doma, pak se vymění . .. je bezvadný vědět že je na těchto institucích půlka lidí nadbytečná . . . vzpomenu si na to hned jak vidím účet třeba z benzínky . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 To ještě překontroluj. Takhle Ti vychází, že ta polovic co šla "do práce" je tam k něčemu potřebná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 24 minutami, Shane001 napsal: Pro představu jaké jsou výsledky plošného testování ve Škodovce. Otestováno 16000 zaměstnanců z toho 0,7% testů pozitivních. Zdroj FB stránka Odbory KOVO MB U nás ve fabrice, na našem oddělení je plný stav 72 osob máme dnes 17 lidí PN. Sousední oddělení plný stav 40 osob, na PN je 9 osob. Takže škodovka má asi odolnější pracovníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 To jsem neřekl, předpokládám že se tam většina z nich škrábe na prdeli nudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Pořád se mluví jen o covid, ale mnohem víc lidí je poškozených nedostupností běžné lékařské péče, nemluvě o psychiatrických zařízeních, které jsou dost plné z důvodu sociální izolace lidí a z toho pramenících psychických problémů. Ale o těchto se statistiky nevedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se