African Odesláno 1. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 I za me. RIP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Upřímnou soustrast, držte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Upřímnou soustrast, drž se chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Ricousi, drž se. Zasranej Covid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Upřímnou soustrast, chlape.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Smutne. Drz se. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Upřímnou soustrast Ricousi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Uprimnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 RIP a drz se!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Ricousi, je mi to líto, upřímnou soustrast. Hodně síly přeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Hrozný. Je mi to líto.... a to potvrzení, že starším lidem už prostě ventilátor nedají... co na to říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Kamaráde, drž se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Je i to líto, Ricousi. Není v tom žádná spravedlnost. Drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Upřímnou soustrast, drž se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Tak u nás Covid měla skoro celá rodina. Já + manželka (40 let), tchýně + tchán (65 let). Začal jsem já, večer zimnice, v noci pocení, druhý den ráno už nic a bez teplot. Odpoledne ztráta čichu a chuti bez dalších příznaků. Chuť se vrátila asi 4 den a čich den osmý. Manželka druhý den ode mě zimnice a zvýšená teplota. Další den již jen zvýšená teplota a párkrát zakašlání. Třetí den již nic. Tchýně a tchán to chytli nezávisle na nás, od kamarádů z chaty. Dva dni leželi, tchán bolest kloubů a kůže a tchýně kašlala a slabost asi ještě po týdnu. Naše děti 9 a 11 let neměly nic (nebo možná měly bez příznaků). Takže záleží na člověku, imunitě, infekční dávce atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se