Geodet Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 26 minutami, Foundryman napsal: Jejich účetnictví bych moc rád viděl. Řekni Decebalovi, on u nich dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Ten ti to vysvětlí Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Štvou mě moderátoři v televizi s hadrem na tlamě. Studio prázdné, jsou tam sami, ale mají hroznou potřebu či nařízení ukázat plebejcům důležitost a korektnost rouškové církve. Protože jedině s hadrem na tlamě je to správně, i kdyby seděli sami v autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 1 minutou, Wanderer napsal: Štvou mě moderátoři v televizi s hadrem na tlamě. Studio prázdné, jsou tam sami, ale mají hroznou potřebu či nařízení ukázat plebejcům důležitost a korektnost rouškové církve. Protože jedině s hadrem na tlamě je to správně, i kdyby seděli sami v autě. http://nebudkoronak.xf.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 (upraveno) Ad nebudkoronak.xf.cz : To je stejná snůška mouder jako Klausovo "lidi co nosej roušky jsou vítači migrantů a pro ještě větší integraci v EU... A k těm rouškám v televizi - upřímně se divím, že se někdo ještě na TV a moderátory dívá Upraveno 27. listopadu 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 32 minutami, martar napsal: To je stejná snůška mouder jako Klausovo "lidi co nosej roušky jsou vítači migrantů a pro ještě větší integraci v EU... Musis to brat s nadhledem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Já teda jenom tiše doufám, že když píšete na Chronomag, tak máte nasazenou ústenku. Jeden nikdy neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 (upraveno) Ano, samozřejmě, mám u toho nasazeny i gumové rukavice. #svědciCovidovi Upraveno 27. listopadu 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Já mám prd, tak jsem si aspoň tričko přetáhl přes hubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Já si hubu průběžně desinfikuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 1 hodinou, martar napsal: k těm rouškám v televizi - upřímně se divím, že se někdo ještě na TV a moderátory dívá Já koukal na půl oka bez zvuku na losování sportky a ten, co uváděl tu jejich propagandu, byl zafačovanej až po oči. Čekal jsem, až začnou četníci. Ale těch rouškařů za kamerou a v autě jsem vysledoval víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 10 hodinami, Bert napsal: Já teda jenom tiše doufám, že když píšete na Chronomag, tak máte nasazenou ústenku. Jeden nikdy neví. Tak, samozřejmě, náčelníku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Přátelé, proč to nepřiznat. Jsem dojat Vaší sociální empatií a vztahem k bližnímu svému. Při této příležitosti mám na Vás ještě jednu prosbu. Našeho oblíbeného kolegu postihla poměrně nešťastná událost. Asi na tom teď nebude finančně nejlépe. Pojďte udělat sbírku na Decebala, ať tu pokutu deset mega zaplatí osa co nejrychleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 6 minutami, Bert napsal: Přátelé, proč to nepřiznat. Jsem dojat Vaší sociální empatií a vztahem k bližnímu svému. Při této příležitosti mám na Vás ještě jednu prosbu. Našeho oblíbeného kolegu postihla poměrně nešťastná událost. Asi na tom teď nebude finančně nejlépe. Pojďte udělat sbírku na Decebala, ať tu pokutu deset mega zaplatí osa co nejrychleji. Ukápla mi slza, krásně jsi to napsal, ale s přispíváním zůstanu radši u těch mých nosorožců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 13 hodinami, Bert napsal: Já teda jenom tiše doufám, že když píšete na Chronomag, tak máte nasazenou ústenku. Jeden nikdy neví. Tak urcite, ale jen ve chvilich, kdy se na chmagu testujou ty viry na tezbu kryptomen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Mám takový pocit hraničící s jistotou, že poslední pokus uskutečnil bývalý majitel Chronomagu někdy před třemi lety. Od 07/2018 se tak určitě nikdy nestalo. Pokud máš jiný pocit, či jiné zjištění, napiš to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Ale jo, jenom prdel. Ty smajliky ja nerad, ironii ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Já se fakt lekl, že něco proběhlo, aniž bych o tom věděl. Proto ta suchá reakce .... Uf, to se mi ulevilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 3 hodinami, Bert napsal: Přátelé, proč to nepřiznat. Jsem dojat Vaší sociální empatií a vztahem k bližnímu svému. Při této příležitosti mám na Vás ještě jednu prosbu. Našeho oblíbeného kolegu postihla poměrně nešťastná událost. Asi na tom teď nebude finančně nejlépe. Pojďte udělat sbírku na Decebala, ať tu pokutu deset mega zaplatí osa co nejrychleji. Já jsem úplně v pohodě, ty rozumbrado. 16.3. jsem nakoupil Teslu a těsně po splitu jsem to bouchnul. Co tam máš dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 My jsme měli taky doma Teslu. A barevnou, heč heč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se